(Last Updated On: 10.3.2018)

Etsitkö lainaa ja haluat saada 1000 euron kulutusluoton? Tämän suuruisia lainoja on tarjolla paljon ja monelta luotonmyöntäjältä löytyy 1000 € laina omista valikoimissaan. Jopa monet pikalainaa myöntävät firmat tarjoavat tonnin lainoja eli mahdollisuuksia on moneen. Täältä löydät 1000 euron lainat vertailussa ja olemme valinneet yritykset täysin puolueettomasti.

Alapuolella olevat luottofirmat ovat 2013 vuoden kuluttajien suosikkeja ja myös meidän mielestämme kaikin puolin hyviä. Vertailussa olemme huomioineet kaikki oleellisimmat asiat kuten kuinka paljon lainaa 1000 euroa kustantaa eli millaisella todellisella vuosikorolla yhtiö lainaa myöntää. Olemme myös tarkastelleet lainaehtoja sekä maksuaikaa ja valinneet kohtuullisimmat lainaehdot omaavat luottofirmat.

 

 

Credit24

1000 euron lainaaCredit24:n kautta voit hakea lainaa edullisesti 250-3000 euron väliltä ja 1000 euron kulutusluotto lähtee todella huokeaan hintaan. Maksuaikaa sinulla on 1 – 24 kuukauden väliltä, jonka valitset itse lainahakemusta tehdessäsi. Voit hakea lainaa ilmaiseksi netistä ja hakemuksen täyttäminen ei vie montakaan minuuttia. Yhtiö on luotettava ja edullinen valinta jos haet lainaa 50 – 3000 euron väliltä! Lue lainaehdot ja hae lainaa 1000 euroa tilillesi välittömästi!

Hae Credit24 palvelusta

 

Freedom Rahoitus

Freedom RahoitusFreedom Rahoitus on erittäin hyvä vaihtoehto jos olet etsimässä 1000 euron lainaa ilman vakuuksia erittäin pitkällä maksuajalla, sillä sitä kautta voit saada sen tilillesi erittäin nopeasti.  Saat lainapäätöksen nopeasti ja tämän jälkeen rahat toimitetaan pian tilillesi. Freedom Rahoitus on joustava luotonmyöntäjä, joka tarjoaa lainaajille mm. maksuvapaata kuukautta tämän näin halutessaan. Tutustu lisää ja hae itsellesi lainaa 1000 euroa Freedom Rahoituksen kautta!

Hae Freedom Rahoitukselta

 

Etua

hae 1000 euron kulutusluotto heti tililleEtua.fi on hyvä vaihtoehto jos tarvitset pientä kulutusluottoa ja sitä kautta voit hakea lainaa 1000 euroa erittäin halpaan hintaan 1-5 vuoden maksuaikataululla. Etua.fi tarjoaa lainoja 500 – 35 000 euron väliltä eli löydät sitä kautta myös suuremman luokan lainoja. Yrityksen kautta  voi hakea luottoa jos olet vähintään täysi-ikäinen ja hoitanut taloutesi huolella etkä ole hankkinut itsellesi maksuhäiriömerkintöjä. Etua tarjoaa myös asuntolainaa ja luottokortteja.Lue lisää ja hae kulutusluotto 1000 euroa jo tänään!

Hae Etua.fi:n palvelusta

 

Yli 50 vaihtoehtoa 1000 euron lainalle – mistä tietää, että valitsee parhaimman?

lainaa 1000 euroaEnsinnäkin kannattaa miettiä itsekseen mitä tarkoittaa paras laina 1000 euroa? Toisille se merkitsee sitä, että todellinen vuosikorko on mahdollisimman pieni ja toiset taas haluavat, että hinta on kohdillaan ja lainaehdot ovat joustavat. No luonnollisesti kaikilla on sama kriteeri ja se on hinta, jonka tulee olla maltillinen ja monet tähtäävät aina siihen edullisimpaan lainaan muihin seikkoihin huomiota kiinnittämättä.

  Mistä lainaa 500 euroa heti tilille?

On ymmärrettävää, että haluat saada kaikista halvimman lainan, mutta kannattaa miettiä myös hieman maksuaikaa, lainaehtojen joustavuutta ja sitä, että lainaehdoissa ei ole mitään hämärää. Tämän artikkelin yritykset ovat 100 % varmuudella luotettavia ja mitään yllättävää ei vastaan tule, mutta näin ei voi kuitenkaan sanoa ihan kaikista firmoista.

 

Voit siis luottavaisin mielin valita minkä tahansa yllä mainituista yrityksistä, mutta älä kuitenkaan unohda lukea lainaehtoja.

1000 euron kulutusluotto ilman luottotietoja – mistä ja miten?

2014 vuonna luottotiedottoman lainavaihtoehdot ja lähteet ovat todella vähissä ja et yksinkertaisesti saa lainaa varsinkaan silloin jos sinulla ei ole tuloja tai omaisuutta millä pystyt lainan takaamaan. Pidä siis mielessäsi tämä asia ennen kuin lähdet etsimään sopivaa 1000 euron kulutusluottoa.

Pankista et lainaa tule saamaan, joten se vaihtoehto kannattaa unohtaa jo heti alkuun ja siihen ei sen enempää kannata aikaa tuhlata. Ainoa vaihtoehtosi ovat lainamarkkinoilla toimivat yksityiset kulutusluottoa myöntävät yritykset, joita on tätä nykyä useampi kymmen eli vaihtoehtoja piisaa.

 

Joudut ottamaan näihin yhteyttä puhelimitse, sillä verkkohakemuksella et lainaa tule saamaan, joka johtuu uudesta TUPAS-tunnistussysteemistä. Se ei päästä luottotiedotonta hakijaa maaliin asti hakemusta tehdessäsi, vaan siinä vaiheessa kun järjestelmä näkee, että sinulla on maksuhäiriömerkintä, loppuu lainan hakusi siihen paikkaan.

Huolimatta siitä, että saisit lainaa, et varmasti tule saamaan sitä juuri sellaisilla lainaehdoilla kuin mitä olit havittelemassa tai jos saat, niin olet hyvin onnekas. Luottotiedottomalle kun ei ole varaa mistä valita mitä lainan hakuun tulee ja yleensä kannattaa tyytyä siihen mitä tarjotaan, mikäli todella tarvitset lainaa, niin ota se mitä tarjotaan.

Ymmärrä myös miksi sinulle ei myönnetä lainaa niin kevyin perustein. Olet menettänyt luottotietosi, joka tarkoittaa, että olet hankkiutunut jossain vaiheessa talousvaikeuksiin. Luottofirmat haluavat omansa takaisin ja myöntävät lainaa vain maksukykyisille henkilöille.

  Lainaa 100 euroa heti tilille erityisen edullisesti

 

Lisää vaihtoehtoja ja aiheesta muilla sivustoilla:

 

Lainaa 1000 € suoraan netistä!

Voit hakea 1000€ lainaa suoraan netistä. Tarvitset ainoastaan mobiili varmenteen tai verkkopankkitunnukset, joiden avulla voit vahvistaa henkilöllisyytesi. Ikää sinulla tulee olla vähintään 18 vuotta (usein kannattaa kuitenkin tarkastaa ikärajat enne lainahakemuksen lähettämistä).

Monet lainapalvelut suosivat kahden tuhannen euron kulutusluottoja, mutta lähes kaikki heistä kuitenkin tarjoavat mahdollisuuden ottaa myös pienempiä lainoja. 100o€ lainalle paras lainamuoto on yleensä kulutusluotto tai toiselta nimeltään joustoluotto. Tämä on raha mikä tulee olemaan luottotililläsi ja vasta nostaessasi rahaa sieltä, joudut alkamaan maksamaan siitä korkoja.

Korotonta tonnin lainaa ei ole saatavilla, mutta suhteellisen pieniksi korot ovat painuneet alan kovan kilpailun ansiosta. Alalla toimii yli sata luotonantajaa, joten valinnanvaraa riittää. Sinun tulee kilpailuttaa useita lainapalveluita, jotta saat lainan parhaimmilla kuluilla. Käytä siis hieman aikaa ennen lainan ottamista, jotta löydät parhaan lainan. Pääsääntöisesti voidaan kuitenkin sanoa, että mikä tahansa laina top 10 listallamme on erittäin hyvä ja et tule siitä maksamaan liikaa.

 

Hae kulutusluotto 1000 euroa heti tilille

Kulutusluotto voidaan maksaa tilillesi jo samana päivänä lainanhakemisesta. Voit siis saada rahat heti käyttöösi. Lainahakemuksen lähettämiseen kulu noin 15 minuuttia, laina tarjouksen saamiseen muutama tunti (parhaimmillaan vain 15 minuuttia) ja lainan hyväksyminen onnistuu napin painalluksella, jonka jälkeen rahat siirretään pankkitilillesi. Siirrossa saattaa kestää minuutista kolmeen vuorokauteen pankistasi riippuen. Yleensä Nordean tilille rahat tulevat nopeimmiten.

 

Lainaa ilman luottotietoja et voi saada

Luottotiedot ovat Suomessa erittäin arvokkaat, sillä ilman niitä et voi saada lainaa. Maksuhäiriömerkintä tekee sinusta luottokelvottoman, mikä tarkoittaa, että lainan myöntäminen sinulle olisi Suomen lain vastaista. Kiertoteitä löytyy, mutta yleisesti ottaen et voi saada lainaa.

Voit kuitenkin koittaa lainan saamista yhteishakijan kanssa tai panttia vastaan. Panttilainat sinun kuitenkin tulee tehdä pankkilainaamossa netin sijasta.

  Lainaa 5000 euroa

 

Pystytkö varmasti maksamaan lainasi takaisin?

Ota selvää ennen lainan ottamista, että onko sinulla mahdollisuus varmasti maksaa se takaisin. Jos lainan maksu myöhästyy tulevat myös lainan kulut nousemaan roimasti. Pahimmassa tapauksessa voit menettää luottotietosi, jolloin et voi saada uutta lainaa enää vuosiin. 1000 € laina pitäisi vielä pystyä maksamaan takaisin keinolla millä hyvänsä!

 

Lähetä lainahakemus moneen lainapalveluun, eli kilpailuta lainasi

Lainojen kilpailuttaminen on erittäin tärkeää ja voit säästää suuriakin summia lainojen kuluissa, tekemällä kilpailuttamisen oikein. Ota siis yhteyttä lainahakemuksella useaan yritykseen ja tarkastele tämän jälkeen saamiasi lainatarjouksia ja valitse paras laina. Jo 1000 euron lainoissakin on eroja, mutta lainan kilpailuttamisen tärkeys korostuu entisestää, jos kyseessä on huomattavasti suurempi laina. Todellinen vuosikorko on se kohta mihin haluat kiinnittää huomiota, sillä se kertoo lainan kokonaiskulut vuositasolla.

 

1000€ kulutusluottoa voi olla koko ajan käytössäsi luottotilillä – kuluitta!

Luottotilillä rahat säilyvät ja sinun ei tarvitse maksaa niistä korkoa. Voit siis anoa lainan jo useita kuukausia ennen kuin sitä oikeasti tarvitset. Tämä on erittäin yleistä esimerkiksi auton ostajalle, sillä et voi koskaan aavistaa milloin se täydellinen menopeli sattuu kohdalle.

Et myöskään koskaan tiedä milloin yllättävät menot yllättävät, siksi niitä kutsutaan yllättäviksi menoiksi, joten luottotilillä on kiva pitää vähän pelivaraa.

 

Ongelma tilanteissa ota heti yhteyttä laskuttajaan

Laskuttaja ei ole aina sama kuin lainapalvelusi. Useat lainapalvelut nimittäin toimivat ainoastaan lainanvälittäjinä. Jos sinulle ilmenee mitään pelkoa maksun myöhästymisestä tai laskussasi on virhe, tulee sinun tarkastaa laskustasi laskuttajan tiedot ja ottaa heihin yhteyttä lainapalvelun asiakaspalvelun sijasta.