(Last Updated On: 10.3.2018)

Etsitkö 500 euron lainaa ja haluat saada sen kohtuulliseen hintaan ja heti tilille? Meidän kautta se onnistuu helpoiten, sillä olemme vertailleet kaikki tällä hetkellä toiminnassa olevat pikalainaa myöntävät yritykset ja valinneet niistä parhaimmat. Olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota sekä lainan hintaan eli todelliseen vuosikorkoon, että muihin lainaehtoihin kuten maksuaikatauluun ja yrityksen joustavuuteen. Näet alapuolelta parhaimmat lainavaihtoehdot ja taulukosta löydät vielä lisää luotonmyöntäjiä ja kaiken oleellisimman tiedon koskien lainapaikkaa, kuten ikärajan, todellisen vuosikoron ja laina-ajan.

 

Katso kuluttajien suosikit 2018 vuonna

Vivus

Vivus.fiVivus on uudistanut palvelunsa ja on nyt entistä edullisempi, paljon joustavampi ja myös monipuolisempi lainatarjonnan suhteen. Vivus tarjoaa pikalainoja 10 – 2010 euron välistä joustavalla takaisinmaksuajalla. Eräpäivän siirtäminen eteenpäin on mahdollista ja lainaaja saa vapaasti valita minkälaisen pikalainan haluaa. Vivuksen lainapalvelu toimii tuttuun tapaan verkossa ja lainan hakeminen on helppoa ja onnistuu muutamassa minuutissa. Myös rahojen toimittaminen tilille tapahtuu lähes välittömästi, parhaimmillaan jopa 15 minuutissa. Lainaajilta Vivus edellyttää vähintään 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja verkkopankkitunnuksia. Tutustu lainaehtoihin ja hae Vivukselta pikavippiä edullisesti alapuolelta.

 • Laina heti tilille 15 minuutissa (poikkeuksena Ålandsbanken ja S-Pankki 1-2 vuorokautta)
 • Uusille asiakkaille ilmainen pikavippi 10-400 euron väliltä
 • Ilmainen lainahakemus netissä – vastaus heti
 • Joustava takaisinmaksuaika
 • Huippusuosittu pikalainapalvelu K-20

 

 

Perusvippi

Perusvippi.fiPerusvippi.fi on yksi edullisimmista pikalainan myöntäjistä ja se toimii käytännössä luottokorttina omassa puhelimessasi, joka tarjoaa heti vapaaseen käyttöön 2000 euron luottorajan ilman vuosimaksuja tai piilokuluja, josta voit helposti nostaa pikavippiä 500 euroa! Se siis eroaa hieman muista pikalainan myöntäjistä, mutta Perusvippi joustoluotto on lainaa siinä missä muutkin ja erittäin edullista sellaista. Voit tehdä nostoja rajattomasti 20-2000 euron väliltä 20 euron tarkkuudella ja maksaa lainan takaisin joko yhdessä erässä tai osamaksulla. 

 • Avaa oma luottokortti puhelimeesi
 • Rajaton määrä nostoja lainaajan tarpeiden mukaisesti – 20-2000 €
 • Maksa pikalaina pois osamaksulla tai yhdessä erässä
 • Saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa
 • Maksat korkoa vain nostetusta lainasta
  Lainaa 5000 euroa

 

Lainasto

LainastoLainastolta saat 500 euron lainan nopeasti. Lainapäätöksen saa muutamassa minuutissa ja rahat saat tilillesi välittömästi lainasopimuksen allekirjoitettuasi. Lainastolta voit hakea lainasi, jos olet vähintään 21 vuotta täyttänyt ja omaat puhtaat luottotiedot. Oman lainatarjouksen saat helposti ja nopeasti jättämällä tarjouspyynnön. Kokeile supernopeaa lainaamista heti tänään painamalla alhaalla olevaa sinistä nappia.

 • Hae joustava lainalimiitti heti käyttöösi
 • Takaisinmaksu joko yhdessä erässä – tai osamaksulla
 • Korkoa maksat vain nostamastasi lainasta
 • Nopea lainankäsittely

 

Trustbuddy 

TrustbuddyTrustbuddy tarjoaa pikavippiä kohtuulliseen hintaan ja joustavin lainaehdoin kaikille täysi-ikäisille luottokelpoisille henkilöille. Lainasumman voit valita halutessasi 100-600 euron väliltä. Lainan hakeminen tapahtuu verkon välityksellä ja kaikki Trustbuddyn pikalainat ovat vakuudettomia. Hakemukset käsitellään nopeasti ja vastuullisesti sekä luottamuksella ja rahojen toimitus onnistuu välittömästi minkä tahansa pankin tilille. Trustbuddy on ollut jo yli vuoden yksi suosituimmista pikalainayhtiöistä ja vielä tänäkään päivänä tämä ei ole muuttunut mihinkään. HUOM! Trustbuddy tarjoaa nyt pikalainaa täysin ilman korkoja 100-600 euron väliltä, kunhan maksat lainan pois 2 viikon kuluessa. Pidemmäksi ajaksi lainatessa, maksat pikavipistä normaalin vuosikoron verran takaisin. Pikalainat ovat kuitenkin joka tapauksessa varsin edullisia.

 • Pikalaina aina ilmainen 2 viikkoa – niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille
 • Helppo hakemus verkossa ja nopea käsittely
 • Voit siirtää eräpäivää kuukaudella eteenpäin halutessasi
 • Yksi markkinoiden suosituimmista 2018-2019 vuonna

 

Tarkista taustat

Varmasti edullisimmatKaikki yllä olevat yritykset ovat myöntäneet pikalainaa jo pidemmän aikaa ja taustalla toimii luotettava yhtiö, joka on rekisteröitynä Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin, mikä tarkoittaa, että homma toimii ja sitä pyörittää alan ammattilaiset.

Rekisteriin pääseminen vaatii ammattitaitoa luotonmyöntämisalalta ja sinne vaadittavat kriteerit ovat tiukat eli huijareita ei missään nimessä pääse joukkoon. Rekisteri on tullut vasta muutama vuosi sitten pakolliseksi ja nykyään lainan myöntäminen laillisesti ei ole enää mahdollista ellei yritys kuulu kyseiseen rekisteriin. Voit siis turvallisin mielin lainata, koska 2013 vuonna huijareita ei enää luotonmyöntäjien joukossa ole.

  Lainaa 2000 € – Hae 2000 euron kulutusluotot sekä lainat nopeasti

Pikavipeistä kun puhutaan, niin monelle herää termi ”piilokulut” mieleen, joka oli vielä joitakin vuosia sitten todellinen ongelma, sillä osa yrityksistä piilotti taktisesti lainaehtojen sisään sellaisia ehtoja, mitkä jäävät helposti huolimattomalta lainaajalta lukematta.

Tästä on kuitenkin päästy jo yli 99 prosenttisesti eroon vuoteen 2018 mennessä. Lainaa 500 euroa on siis saatavilla ilman piilolukuja suurinpiirtein jokaisen lainapaikan kautta.

Mihin käyttötarkoitukseen?

Jokaisella on varmasti jossain elämänvaiheessa ylimääräisiä rahareikiä, joita täytyy paikkailla ja niihin soveltuvat parhaiten pikalainat. Esimerkiksi vastaava summa on äärettömän kätevä rahasumma ylimääräisten kulujen paikkaamiseen, joita kaikille sattuu varmasti jossain vaiheessa, halusi niitä tai ei.

Summa on sen verran suuri, että sillä pystyy kattamaan hieman isompiakin kuluja ja ei missään määrin vaikeasti maksettavissa pois, kunhan lainaajaa muistaa huolehtia, että ottaa tarpeeksi maksuaikaa, jotta lainan maksaminen ei tuottaisi ongelmia.

Jos talous meinaa kaatua päälle ei kannata jäädä ihmettelemään

Mikäli olet ajautumassa huonoon jamaan taloudellisesti ja puhutaan oikeasti pienemmistä summista, niin pikavippi saattaa olla ratkaisu siihen, mutta harvoin kuitenkin. Monet joutuvat yleensä niiden takia yhä pahempiin ongelmiin ja se johtuu puhtaasti siitä, että ihmiset ottavat lisää vippejä, vaikka edelliset ovat vielä maksamatta pois.

Älä siis tee sitä virhettä, että lähdet ottamaan vippiä pystyäksesi lyhentämään edellistä, sillä se johtaa suurella todennäköisyydellä vippikierteeseen.

Pikalainakierre on suorastaan katastrofi ja johtaa lähes poikkeuksetta siihen tilanteeseen, että velkaa on niin paljon, ettei siitä selvitä ilman ulkopuolista apua.

Tässä vaiheessa on turvauduttava joko sukulaisten apuun tai jos apua ei siltä suunnalta heru voit aina kääntyä Takuu-Säätiön puoleen. Takuu-Säätiön velkalinja auttaa niitä suomalaisia, jotka painivat velkojensa kanssa ja yli 10 000 suomalaista saa avun sitä kautta vuosittain, älä siis epäröi laittaa puhelua Takuu-Säätiölle!

  Mistä lainaa 10000 euroa heti tilille - Paras 10000e laina netistä?

 

Alla vielä muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä ja hieman lisätietoa lainoihin liittyen

Pikalainat Suomessa

Aikoinaan lainaa sai haettua oikeastaan vain perinteisitä pankeista. Varsinkin jos kyseessä oli suurempi summa. Netissä toimivat lainaa myöntävät yritykset ovat toimineet Suomessa vasta vuodesta 2005, jolloin laki muuttui ja toiminta tuli mahdolliseksi.

Toki myös perinteisiltä panttilainaamoilta sai ennenkin rahaa lainaksi,mutta se toki aina vaati käyntiä konttorissa. Panttilainaamot myös vaativat lainaajalta jotakin arvokasta omaisuutta vakuudeksi ja silti yleensä arvokkaastakin omaisuudesta sai melko pienen summan rahaa.

 

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Yleensä lainan saa tilille todella nopeasti. Esimerkiksi jos lainaa 500 euroa, niin usein hoituu pikalainana, eikä varsinaisena kulutusluottona. Hakemus on helppo täyttää ja palauttaa, joten parhaimmillaan hyväksytyn päätöksen jälkeen voi rahat saada tilille jopa 15 minuutissa.

Pitää kuitenkin muistaa, että pikalainoja maksetaan 07.00-23.00 välisenä aikana. Eli keskellä yötä tai aikaisin aamulla ei rahoja voi tililleen saada. Ainostaan siinä tapauksessa, että on jo aikaisemmin hakenut luottoa, niin luotolta saa rahaa mihin kellon aikaan tahansa, muuta uusilla hakijoilla sama sääntö pätee.

 

 Tutustu aiheeseen lisää:

 

 • Artikkelia päivitetty 29. Lokakuuta 2014
 • Artikkelia päivitetty 13. Toukokuuta 2016
 • Artikkelia päivitetty 10. Maaliskuuta 2018