(Last Updated On: 31.7.2023)

Credit24 on uudistanut palvelunsa ja on nyt kaikin puolin parempi. Hinnat ovat alhaisemmat ja maksuaikataulu on entistä joustavempi. Credit24:n kautta voit hakea pikalainaa 50-3000 euron väliltä ilmaisella lainahakemuksella suoraan yhtiön sivuilta. Lainan hakemisessa ei mene montaakaan minuuttia ja sen saaminen on helppoa. credit24Yhtiö edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja ja vähintään 19 vuoden ikää, nämä kriteerit täyttäessäsi lainan saamisessa ei pitäisi olla minkäänlaisia vaikeuksia.

Miksi Credit24 on hyvä vaihtoehto?

  • Lainaa ilmaisella hakemuksella 250-3000 €
  • Joustava maksuaikataulu 1-24 kk:n väliltä
  • Lainan toimitus tilille nopeaa
  • Erinomainen palvelu
  • Selkeät lainaehdot

Hae Credit24 kautta

 

Meidän arviomme

Netin suosituimpia lainapaikkoja eikä syyttä. Credit24 on ollut vuosia parhaita netissä toimivia rahoitusyhtiöitä josta voit hakea 250-3000 euroa rahoitusta. Lainaehdto ovat erittäin selkeät, hinnat ovat edulliset ja maksuaikaa voit saada joustavilla kuluttajaystävällisillä ehdoilla 1-24 kuukauden väliltä. Hakemukset käsitellään nopeasti ja rahat saat käyttöösi hetkessä.

Rahojen nosto luottotililtä onnistuu netissä, tekstiviestillä tai siihen tarkoitukseen kehitetyllä mobiilisovelluksella. Eräpäivän siirto onnistuu tarvittaessa pientä maksua vastaan ja käytössäsi on myös maksuvapaa kuukausi jos niin haluat. Credit24 on sivustomme ylläpitäjien ykkössuosikki ja uskomme että sinäkin tulet olemaan tyytyväinen jos valitset Credit24 lainapalvelun.

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainan hakijan on oltava vähintään 19-vuoden ikäinen henkilö jolla on pysyvä osoite sekä pankkitili Suomessa. Hakijalla tarvitsee myös olla henkilökohtainen puhelinliittymä tai verkkopankkitunnukset joilla voidaan tunnistautua palveluun. Tunnistautumisella varmistetaan se ettei kukaan muu voi toisen nimissä lainaa hakea. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksella ja samanlaisilla turvajärjestelyillä joita pankitkin käyttävät. Vaatimus listalla on myös säännölliset riittävän suuret tulot jotta voidaan taata se ettei lainan otto aiheuta turhia taloudellisia ongelmia sitä pois maksaessa. Jos hakijalla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin hän ei voi lainaa saada.

  Joustolainan kautta saat lainan joustavasti

 

99,8% asiakkaista suosittelee Credit24:ää

Credit24 on yksi Suomen suosituimmista lainantarjoajista, sillä se tarjoaa asiakkailleen erittäin edullista, läpinäkyvää ja joustavaa luottoa. Joustolimiitti-luoton saat käyttöösi heti ja voit valita sille 100-3000 euron luottorajan, jonka puitteissa voit nostaa tarvitsemasi määrän lainaa.

Et maksa piilokuluista, vaan kaikki kulut ovat läpinäkyvästi esillä yhtiön verkkosivuilla ja lainapäätöksessäsi. Joustoluotosta et maksa avaus- tai tilinhoitokuluja, vaan maksat vain korkoa lainasta, jonka olet nostanut käyttöösi. Luottotilin avaaminen ei siten vielä sido sinua mihinkään, joten voit rauhassa tutustua ohjeisiin ja laskea sinulle sopivan lainasumman haluamallasi takaisinmaksuajalla.

Joustolimiitin lainaehdot ovat erittäin joustavat, sillä voit maksaa lainan takaisin 1-36 kuukaudessa. Etusivuilta löytyvän lainalaskurin avulla voit laskea helposti itsellesi parhaiten sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan, jotta löydät budjettiisi sopivan lainaratkaisun.

Credit24:n todellinen vuosikorko 50,2% on todella markkinoiden edullisin, sillä monilla pikavippiyhtiöillä vuosikorko saattaa kivuta jopa satoihin prosentteihin. Credit24:llä et todella maksa turhasta!

Credit24 tarjoaa asiakkailleen 100% tyytyväisyystakuun ja sen tekemän selvityksen mukaan 99,8% asiakkaista onkin ollut tyytyväisiä luottoyhtiön lainoihin ja lainaehtoihin. Rahoitusyhtiö todella uskoo asiakkaidensa tyytyväisyyteen, sillä se tarjoaa uusille asiakkaille 30 päivän tyytyväisyystakuun: jos et ole tuona aikana tyytyväinen lainantarjoajaan, he maksavat luotostasi kertyneet kulut takaisin.

 

Lainaa voit nostaa myös mobiilisovelluksella

Voit hallita Joustolimiittiäsi myös Credit24 Mobiilisovelluksellasi. Joustolimiitin asiakkaana voit tehdä sovelluksen kautta nostoja, tarkastaa lasku-, asiakas-, tai Joustolimiittitietojasi ja ottaa käyttöön Joustolimiitti-lisäpalveluita sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt ja nostanut ensimmäisen lainan verkkopalvelusta.

  Freedom Rahoitus

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla ja salasanalla tai Nordean pankkitunnuksilla, joten tietosi pysyvät salassa, vaikka joku pääsisikin puhelimeesi käsiksi. Credit24 on erittäin tarkka yksityisyydestäsi ja tietojesi salaamisesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että tietosi joutuisivat vääriin käsiin, vaikka käyttäisitkin palveluasi puhelimellasi.

Mobiilisovellus on erittäin kätevä tapa nostaa rahaa nopeasti myös liikkeellä ollessasi, sillä puhelin kulkee yleensä mukanasi kaikkialla ja palvelu on siten käsilläsi joka hetki tarpeen vaatiessa. Tarjolla on useita lainasummia, joista voit valita nopeasti haluamasi summan ja rahat saat tilillesi myös todella nopeasti asiakaspalvelun aukioloaikoina. Lainaa saat pikanäppäintä painamalla, joten sen helpommaksi ei todella lainan nosto voi mennä! Sovellus toimii kaikissa iPhone- ja Android -puhelinmalleissa ja tableteissa, joissa on nettiyhteys ja tarpeeksi uusi käyttöjärjestelmä.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Credit24 asiakaspalvelu on avoinna arkisin

Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi

Postiosoite: Malminkatu 28, 00100 Helsinki

Puhelin: 0800 – 144 344