(Last Updated On: 12.7.2023)

epikavippi on uudistanut lainapalvelunsa 2023 ja myöntää luottoa nykyään luottotilin muodossa. Voit nostaa lainaa 50-60000 euron väliltä mihin kelloon aikaan tahansa aina 50 euron välein erittäin joustavin lainaehdoin. epikavippin lainojen hinnat ovat nykyään merkittävästi edullisempia kuin mitä ne olivat ennen korkokattouudistusta. Myös lainaehtoihin on tullut mukaan lisää joustavuutta eli varsin kuluttajaystävällinen palvelu on kyseessä. Voit valita millainen lainalyhennyseräsi on, alkaen aina vain 20 € per kuukausi.

Miksi valita epikavippi?

ePikavippi on pitkään alalla toiminut, luotettava ja monipuolinen pikavippi.

Paljonko voin hakea lainaa ePikavipiltä?

Voit saada lainaa epikavippi palvelusta jopa 60000€.

Onko ePikavippi.fi luotettava rahoituspalvelu?

Kyllä on, sivusto käyttää tarvittavaa salausta ja palvelun käyttö on täysin turvallista.

Todellinen vuosikorko tyypiselle 1500 € luotolle on 14,9 %

epikavippi

Yhtiö on myöntänyt lainaa jo yli 5 vuoden ajan ja saanut yli 95 % asiakkailtaan positiivista palautetta, joten voimme suositella sitä myös loistavan asiakaspalvelun takia, puhumattakaan sen edullisista korkokuluista sekä selkeistä ja joustavista lainaehdoista.

epikavippi on hyvä vaihtoehto lainan tarpeessa olevalle

  • Lainaa heti tilille 50-5000 €
  • Rahaa nostettavissa ympäri vuorokauden
  • Luottopäätös välittömästi
  • Voit nostaa niin paljon kuin haluat – aina 5000 € asti
  • Ei rajoituksia nostoissa
  • Luotettava – yli 5 vuoden kokemus lainan myöntämisestä

Hae epikavipiltä

Lainavertailumme suosittelee epikavippia – se on kotimainen ja erittäin turvallinen luottoyhtiö. Yritys on saanut useita eri palkintoja ja tunnustuksia sekä se on valittu menestyvimpien yritysten joukkoon vuonna 2014. 

Meidän arviomme epikavipistä vuonna 2023

epikavippi on erittäin suositeltava lainapaikka josta voi rahoitusta saada 100-60000 euroa erittäin edullisella korolla ja joustavilla maksuehdoilla. epikavippi kotimainen ja ehdottoman luotettava rahoitusyhtiö joka on jo vuosia kuulunut netin lainapaikkojen kirkkaimpaan kärkeen. Rahaa voit nostaa käyttöösi jopa yöllä eikä nostojen määrää ole rajoitettu joten voitkin ottaa käyttöösi juuri sellaisen summan kuin tarvitset silloin kun tarvitset.

  Freedom Rahoitus

Lainaajalle asetetut vaatimukset

epikavippilla on alhainen ikäraja joten kuka tahansa täysi-ikäinen voi hakea lainaa kunhan hänellä ei ole maksuhäiriömerkintää. Hakijalla tulee myös olla Suomalainen henkilötunnus sekä pankkitili ja pysyvä osoite Suomessa. Riippuen kuinka paljon olet hakemassa voidaan sinulta myös vaatia säännölliset riittävän suuret tulot lainan takaisinmaksua varten.

epikavippin luottotililtä lainaa jopa 10 000 euroa nopeasti ja vaivattomasti

Jatkuvaan lainantarpeeseen voit avata epikavippin luottotilin, jonka kautta voit nostaa täysin vakuudetonta lainaa jopa 10 000 euroa luottokortin tavoin. Luottotilin voi avata kuka tahansa yli 18-vuotias Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa, suomalainen liittymä ja puhtaat luottotiedot. Jos ehdot täyttyvät, saat lainapäätöksen todella nopeasti – usein lähes heti, jonka jälkeen luotto on välittömästi käytettävissäsi.

epikavippin tililuotto on edullinen, sillä et maksa siitä avaus- tai tilinhoitomaksuja, vaan maksat vain lyhennyseriä käyttämästäsi luotosta kerran kuukaudessa. Laina maksetaan takaisin tasaerissä ja takaisinmaksuehdot ja luoton korko määräytyvät asiakaskohtaisesti, joten luonnollisesti voit saada lainaa hyvillä ehdoilla, jos luottotietosi ja tulosi ovat kunnossa.

Voit halutessasi maksaa lainan takaisin myös kerralla tai isommissa erissä ilman erillisiä kuluja, joten epikavippilta saat todella joustavat lainaehdot, nostitpa sitten pienempää tai suurempaa tililuottoa.

Tililuotto on joustava ratkaisu jatkuvaan rahantarpeeseen, sillä sinun ei tarvitse nostaa koko luottosummaa kerralla, vaan voit nostaa sitä haluamasi määrän luottorajasi puitteissa. Lyhennettyäsi lainaasi vapautat taas lisää luottoa käyttöösi, joten epikavippin kautta voit saada luottoa myös suurempaan, jatkuvaan lainantarpeeseen. Lainaa voit nostaa tarvittaessa myös tekstiviestillä, joten uuden lainan saaminen on todella joustavaa ja nopeaa.

  Kulutusluottoja netistä - Kokeilimme Rahoituslaitos.fi palvelua

epikavippilta lainaa myös 18-vuotiaille

Tiesitkö, että epikavippi tarjoaa lainaa myös 18 vuotta täyttäneille? Alle 21-vuotiaille tarjotaan yleensä vain pientä pikalainaa, sillä maksuhäiriö riski on vasta täysi-ikäisyyden saavuttaneille korkeampi kuin muilla. Suurempiin lainoihin vaaditaan yleensä myös vakituisia palkka- tai eläketuloja, joita 18 vuotta täyttäneille ei välttämättä vielä ole, joten lainan saaminen on sitäkin kautta rajatumpaa.

epikavippin kautta myös 18-vuotiaat voivat kuitenkaan nostaa jopa 10 000 euroa lainaa täysin ilman vakuuksia tai takaajia ja pelkillä puhtailla luottotiedoilla, joten lainan saaminen käy erittäin nopeasti ja vaivattomasti. Sinun on kuitenkin huolehdittava, että kykenet maksamaan lainan takaisin ajallaan, jotta vältyt maksuvaikeuksilta, joten tulojesi ja menojesi huolellinen laskeminen ennen lainan ottoa on tärkeää.

Jos olet työssäkäyvä nuori aikuinen ja tulosi ovat riittävät, epikavippin lainalla voit kattaa helposti pienempiä tai vähän suurempiakin oman elämän rakentamiseen tarvittavia kuluja. Asunnon takuuvuokra, uusien huonekalujen ostaminen tai opiskelujen rahoittaminen ovat tyypillisiä suurempia rahanmenoja, joiden rahoittamiseen saatat tarvita lisäapua.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

epikavippi asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 – 18.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@epikavippi.fi