(Last Updated On: 19.7.2023)

Etua.fi tarjoaa monipuolisen lainavalikoiman alkaen aina 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Voit hakea lainaa ilmaisella verkkohakemuksella yhtiön sivuilta jos olet vähintään täysi-ikäinen ja luottokelpoinen henkilö. Laina-aika on kaikissa lainoissa valittavissa 1-5 vuoden väliltä. Kun teet lainahakemuksen, saat aina useita eri lainatarjouksia useilta eri luotonmyöntäjiltä eli vaihtoehtoja todella piisaa.

etua lainaa heti

Etua.fi toimii siis lainanvälittäjänä eikä itse myönnä lainoja. Välittäjä hankkii lainatarjouksia monelta eri rahoituslaitokselta, joten hakijan on helppo lukuisten tarjousten joukosta valita se paras diili. Palvelu on myös kuluttajalle täysin maksuton, koska mikäli hakija hyväksyy Etua.fi kautta saadun tarjouksen , niin maksaa siitä silloin lainanmyöntäjä pienen komission välittäjälle.

Lainojen ehdot siis aina riippuvat lainaajasta, joten kannattaa tutustua niihin todella tarkasti. Osa nimittäin saattaa tarjota hyvä lisäetuja, kuten lyhennysvapaita tai jopa kokonaan maksuvapaita kuukausia. Joskus niitä voi saada useamman per vuosi, mutta toiset lainanantajat taas eivät moisia etua tarjoa. Lue siis ehdot aina tarkasti ja muista vertailla!

Etua on kaikinpuolin erinomainen valinta kun etsit kulutusluottoa ja suosittelemme sitä kaikille, mikäli laina tarve kohdistuu 500 – 40 000 euron välille.

Paljonko voin saada lainaa Etua.fi palvelusta?

Voit hakea lainaa 500 – 60000 euroa

Kuinka pitkän laina-ajan voin valita?

Laina-aika on maksimissaan 15 vuotta

Etua.fi tarjoaa kaiken tämän saman katon alla

  • Kulutusluotot 500 – 60 000 €
  • Luottokortit
  • Yritysluotot
  • Remontti- ja autolainat joustavasti – lue lisää!
  • Asuntolainaa räätälöidyin lainaehdoin ja kilpailukykyisin hinnoin
  • Joustava lainapalvelu verkossa
  epikavippi

Hae Etua.fi kautta

Meidän arviomme 2023

Etua.fi on laadukas lainanvälittäjä jonka kautta voi hakea kulutusluottoa, luottokorttia tai asuntolainaa.

Uutena lainatuotteena on nyt myös mahdollista hakea yrityslainaa. Se on todella kaivattu ominaisuus, koska aikaisemmin yrityslainoja myöntäviä yrityksiä oli hankala löytää. Nyt sen sijaan voit yhdellä hakemuksella saada useita tarjouksia.

Riippuen lainamuodosta rahoitusta voi saada 500-60 000 euroa. Maksuaika on sovittavissa sinun toivomustesi mukaan. Yhdellä hakemuksella saat monia tarjouksia rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta. Tarjoukset saatuasi on helppo verrata mistä luottoa haluaa ottaa. Etua.fi on kasannut itselleen todella laajan yhteistyöverkoston joka takaa sen että heidän kauttaan voi saada erittäin edullista rahoitusta. Etua.fi lainapalvelusta voit hakea rahaa siihen käyttötarkoitukseen mihin sitä tarvitset mutta yksi suosituimmista on ottaa isompaa luottoa edullisin hinnoin joilla voi hoitaa kaikki vanhat ja pienet velat pois. Näin säästyy rahaa sekä koroissa että tilinhoitomaksuissa. Jos sinulla siis on aiemmin otettua vippiä tai lainaa niin kannattaa katsoa kuinka paljon voisit säästää järjestelemällä ne uudestaan.

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainaa voi saada jos on täyttänyt 18-vuotta mutta suuremmissa luotoissa ikäraja voi olla myös korkeampi. Koska luottoa ei ulkomaille myönnetä tulee lainan hakijalla olla sekä osoite että pankkitili Suomessa. Sinulta vaaditaan myös lainasummasta riippuen säännöllisiä riittävän suuria tuloja velan pois maksamista varten.

Nyt rajana on 850 euron tulot kuukaudessa. Summa tosin saattaa muuttua suuntaan tai toiseen, joten kannattaa aina tarkistaa ajankohtainen tilanne joko nettisivuilta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

  Lainaailmanvakuuksia.fi - lainoja joka lähtöön 50 - 70000 euroa

Etua.fi lainapalvelu edellyttää että luotonhakija on hoitanut aiemmin raha-asiansa kunnolla joten maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö ei voi luottoa saada.

Hakemus täytetään aina netissä, joten tarvitset myös nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, jotta voit kirjautua palveluun ja lähettää hakemuksen.

Lainaan on mahdollista saada myös yhteishakija. Se usein parantaa mahdollisuuksia lainan saamiseen huomattavasti, koska lainanantajan riski pienenee. Tavallisesti yhteishakijan kanssa saa lainattua suurempia summia pienemmillä koroilla ja kuluilla, kuin yksin hakiessa.

Yhteishakija voi olla vaikka puoliso tai sukulainen, mutta ystävänkin kanssa voi lainaa hakea. Hakijoiden ei myöskään tarvitse asua samassa taloudessa, joten ehdot ovat varsin joustavat.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Etua.fi asiakaspalvelu on avoinna arkisin 10.00 – 15.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@etua.fi

Puhelin: 09 – 2316 3611