(Last Updated On: 4.12.2023)

Ferratum on uudistanut lainapalvelunsa ja muuttanut lainaehtojaan yhä käyttäjäystävällisempään suuntaan. Voit hakea yhtiön kautta pikalainaa aina 2000 euroon asti. Kesän kuumin tarjous löytyy myös Ferratumilta, sillä yhtiö tarjoaa ensimmäisen pikavipin kaikille täysin ilmaiseksi! Tätä tarjousta ei kannata jättää käyttämättä eli jos lainan tarvetta on, kannattaa vähintään hyödyntää Ferratumin koroton ensilaina.

[alert type=”e.g. general, error, success, notice”]Ferratum – hae pikalaina tilille välittömästi ilman korkoja jo tänään![/alert]

Ferratum tarjoaa lainaa jokaiseen tarpeeseen, niin pieneen kuin suureenkin. Voit hakea sitä kautta pikalainaa alkaen 50 eurosta ja tämän lisäksi yhtiö myöntää PlusLaina ferratum-palvelunsa kautta rahoitusta jopa 2000 € asti. Pikalainaa voi hakea aina 300 euroon saakka ja maksuaikaa siihen saa minimissään viikon ja maksimissaan kuukauden. Ensimmäisenä asiakkaana voit hakea enintään 2000 euron lainaa kätevästi netistä – tutustu lisää ja hae luotto 15 minuutissa tilillesi Ferratumilta.

Miksi Ferratum?

  • Monipuolinen lainavalikoima – hae pikalainaa  50-2000 €
  • Lainan toimitus tilille lähes välittömäsi – n. 15 minuutissa
  • Lainahakemukset ilmaiseksi verkosta pankkitunnuksilla
  • Luotettava ja jo useita vuosia alalla toiminut lainayhtiö
  • Lainaehdot entistä joustavemmat
  • Korkokattoasetus muutti Ferratumin hintoja – nyt entistä halvempi!
  • Ensimmäinen laina on kaikille täysin koroton!

Ferratum on yksi suurimmista ja tunnetuimmista pikavippejä ja luottoja myöntävistä yrityksistä.Se toimii yli 20 maassa ja sillä on jo yli 1,5 miljoonaa käyttäjää. Sen emoyhtiö on listattu Saksassa pörssiin ja yrityksen toiminnasta saa halutessaan lisää tietoja nettivuilta helposti aina osavuosikatsauksiin saakka, jos vaikka haluaa niitä lueskella.

  Joustolainan kautta saat lainan joustavasti

Hae Ferratumilta

 

Meidän arviomme

Ferratumilla on menossa uskomaton tarjous ensiasiakkailleen koska kuka tahansa joka ei ole aiemmin täältä lainaa hakenut voi saada täysin kuluttoman lainan 50-300 euron väliltä 1 kuukauden maksuajalla. Luonnollisesti tällainen tilaisuus kannattaa hyödyntää mikäli olet pienempää lainaa etsimässä.

Saattaahan nimittäin olla, että pienelle pikalainalle ilmenee yllättävää tarvetta, jos vaikka tarvitsee äkkiä maksaa jokin lasku tai vaikka auton renkaan korjaus tai muu vastaava välttämätön meno.Siihen täysin koroton ja kuluton pikalaina sopii loistavasti.

Yleisesti lainatuotteita on tarjolla joustoluoton kautta 50-2000 euroa.Luottoa voi nostaa juuri niin paljon, kuin tarvitsee, joten se tuo joustavuutta lainaamiseen. Luotosta ei myöskään peritä avausmaksua tai tilinhoitomaksuja. Ainoastaan nostopalkkiot ja korot tulee maksaa.

Ferratumin asiakaspalvelu on auki vuorokauden ympäri joten apua on saatavilla silloin kun sitä tarvitset. Myös rahaa voi nostaa käyttöön ympäri vuorokauden mikäli on jo vanha asiakas. Uusien asiakkaiden siirrot hoituvat 7.00 – 23.00 välillä.

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Ferratumin toiminta perustuu vastuullisuuteen ja sen vuoksi hakijan tulee aina täyttää tietyt kriteerit. Ferratumin kautta voi lainaa hakea jos on vähintään 21-vuotias henkilö joka on huolella raha-asiansa hoitanut eikä maksuhäiriömerkintää ole. Luottohäiriöiselle lainan myöntäminen ei nimittäin palvele ketään, vaan se vain edesauttaa ylivelkaantumista. Hakija tarvitsee myös oman sähköpostiosoitteen, puhelinliittymän, henkilökohtaisen pankkitilin sekä pysyvän osoitteen Suomessa.

 

  Etua.fi - lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 €

Onko lainan hakeminen turvallista? Miten tietojani käsitellään?

Lainan voi hakea täysin turvallisin mielin, koska tietoturvaan on todella panostettu. Käytössä on SSL-salaus, jota myös pankit käyttävät. Tietoliikenne on siis salattua ja siihen ei ulkopuoliset pääse käsiksi.

Asiakkaiden tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja kaikki on tietenkin täysin luottamuksellista ja tietoja käsittelee koulutuksen saanut ja ammattitaitoinen henkilö.

 

Kuinka pian saan rahat tililleni?

Tavallisesti rahat saa tilille välittömästi. Mikäli hakijalla on tili Suomessa toimivissa suuremmissa pankeissa. Kuitenkin viimestään parin pankkipäivän kulutua rahat ovat hakijan tilillä. Arkipyhät tai viikonloput saattavat hieman viivästyttää rahojen siirtoa.

 

Miten lasku maksetaan?

Normaalisti pienehköt summat maksetaan kerralla ja suuremmat summat maksetaan kuukausittaisissa erissä. Toki myös suurenkin summan voi maksaa kertasuorituksena ja siitä ei koidu asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja.

Laskun lähetetään tavallisesti sähköpostilla, joten kannattaakin aina varmistaa, että Ferratum on lisätty luotettavien kontaktien listalle, jotta lasku ei päädy vahingossa roskapostin sekaan.

 

Tarvitseeko hakemuksen mukana lähettää jotakin liitteitä?

Se hieman vaihtelee asiakkaasta riippuen. Yleensä pienehköihin summiin niitä ei tarvita, mutta vaikka 2000 euron luottohakemukseen tavallisesti vaaditaan joko palkkatodistus tai tiliote, josta selviää viimeisen kolmen kuukauden tulot.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Ferratum asiakaspalvelu on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri

Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Postiosoite: Ratamestarinkatu 11A, 00520 Helsinki

Puhelin: 0800 – 166 308