(Last Updated On: 12.11.2023)
Fixura

Fixuran vertaislainapalvelun luoLuotto – mistä saa haettua luottoa edullisesti?tto on edullinen ja joustava lainaratkaisu netissä. Voit valita kulutusluoton 2000 – 10000 euron väliltä 2-5 maksuaikataululla. Fixura tarjoaa lainaajalle vapaat kädet ja lainan voit valita juuri sellaisella korolla ja maksuaikataululla kuin sinulle sopii. Tarjolla on lukuisia eri lainatuotteita ja kaikki lainat ovat vakuudettomia. Voit hakea lainan kätevästi verkon kautta ilmaisella hakemuksella jos olet luottokelpoinen ja vähintään 21 vuotta vanha. Suosittelemme Fixuraa, mikäli olet kulutusluoton tarpeessa – helpompaa, nopeampaa ja joustavampaa lainapaikkaa ei ole olemassakaan.

  • Ilmainen verkkohakemus
  • Nopea, joustava ja edullinen
  • Kaikki lainat ilman vakuuksia 2000-10000 €
  • Kuluttaja saa itse määrittää lainalle koron ja maksuaikataulun

Meidän arviomme

Fixuran kautta on erittäin helppoa hakea lainaa ja voit itse määritellä kuinka paljon, millaisella korolla ja kuinka pitkällä maksuajalla rahoitusta otat. Rajoina on lainasummalle 2000-10000 euroa ja maksuajalle 2-5 vuotta. Kun joku hyväksyy ehtosi niin saat siitä ilmoituksen ja voit päättää otatko lainan vastaan. Fixuralla siis lainaat muilta ihmisiltä suoraan etkä rahoitusyhtiöltä eli kyseessä on niin sanottu vertaislainapalvelu. Palvelun kautta voi hakea esimerkiksi suurempaa luottoa jolla voidaan järjestellä uudelleen aiemmat pienemmät ja kalliimmat vipit ja lainat. Tällöin selviät pienemmillä kustannuksilla ja sinulla on vain yksi laina maksettavana. Lainasi saat ilman vakuuksia tai takaajia mutta lainaa voi hakea myöskin yhteishakijan kanssa jolloin parantaa mahdollisuuksiaan rahoituksen saantiin varsinkin suurempien summien kohdalla.

  Lainasto kokemuksia

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainaa hakevalta henkilöltä vaaditaan 21-vuoden ikää. Hänellä tulee olla myös osoite sekä pankkitili Suomessa jotta lainaa voi hakea. Koska Fixuran kautta haetut lainat ovat suuria niin lainaajalla tulee olla myös säännölliset riittävän suuret tulot jolloin voidaan varmistaa lainan takaisinmaksu kyky. Fixuran kautta ei voi hakea lainaa jos henkilöllä on aiemmin rekisteröity maksuhäiriömerkintä.

Fixuran 10 000 € laina

Fixuralla on outo tapa tarjota lainoja, sillä voit itse päättää lainaehdot. Lainan koron saat valittua heti yrityksen verkkosivuilta, mutta lainan saaminen ei ole taattua. Sinun tulee siis saada joku myöntämään laina sinulle sopivilla ehdoilla. Kyseessä on vertaislainapalvelu.

Hakiessasi lainaa niinkin paljon kuin 10 000 euroa, sinun kannattaa kuitenkin kokeilla mahdollisimman pientä korkoa, sillä se tulee olemaan korkosi useiden vuosien ajan. Voit katsella lainaerien suuruuksia, maksuaikoja sekä tehdä maksusuunnitelman suoraan Fixuran verkkosivuilla, jo ennen lainan hakemista.

Voit myös hakea lainaa ilman, että sitoudut vielä mihinkään. Tunnistaudu vain palveluun ja valitse itsellesi sopivin laina!

Fixuran 4500 Euron laina

Neljä ja puolitonnia on summa, mikä sinulle tärähtää silmien eteen siirtyessäsi Fixuran sivustolle, tämä on standardi lainasumma Fixuralta. Voit toki hakea suurempaa tai pienempääkin lainaa ja vieläpä omilla ehdoillasi. Voit siis koittaa onneasi tai jos sinulla on jokin painava syy lainan hakemiseen, saattaa joku sijoittajista antaa sinulle säälistä paremmat lainaehdot. Voit siis parhaimmillaan saada lainaa jopa ilmaiseksi!

  Credit24 on edullinen ja joustava rahoitusvaihtoehto

Lainan ottamisessa ei kannata arkailla, vaan voit suoraan olla yhteydessä asiakaspalveluun, joka ystävällisesti auttaa sinut eteenpäin lainan haussa. Jos sinulla on mitään kysyttävää lainoista, suosittelemme olemaan suoraan lainapalveluun yhteydessä.

Näin haet lainaa Fixuralta

Lainan hakeminen Fixuralta onnistuu todella helposti. Ensin rekisteröidyt palveluun, sitten varmistat henkilöllisyytesi verkkopankin kautta ja wo-la oletkin valmis lainan hakemiseen. Haettuasi lainaa tulet saamaan vahvistusviestin ja lainahakemuksesi siirtyy nopeasti käsiteltäväksi, jo muutaman tunnin kuluessa voit saada lainapäätöksen, josta selviää lopulliset lainasi kulut, mutta muista, että tässä vaiheessa et ole vielä sitoutunut mihinkään vaan nyt vasta näet kaikki lainasi todelliset kulut ja voit joko hylätä tai hyväksyä tarjouksen.

Miksi sinun kannattaa valita Fixura

Fixura toimii ihmiseltä ihmiselle periaatteella ja sen sijaan, että maksaisit korkoa ainoastaan pankille tulee joku muu normaali kuluttaja saamaan koroista itselleen hyödyn. Voit siis samalla tukea sijoittajia ottamalla lainaa. Jos rahatilanteesi paranee, voit myös itse alkaa tarjoamaan kuluttaja lainoja Fixuran kautta.

Voit siis käytännössä olla ensin lainaaja ja myöhemmin voit itse lainata rahaa sitä tarvitseville omilla ehdoillasi. Helppoa, turvallista ja kotimaista!

Fixura kokemukset

Fixura kokemukset ovat pääsääntöisesti positiivisia ja voimmekin suunnitella palvelua kaikille. Muista kuitenkin, että vaikka Fixuraa voidaankin suositelle, niin lainojen kilpailuttaminen kannattaa aina. Älä siis ota lainaa heti vaan vertaile muut mahdollisuutesi ensin.

  Kulutusluottoja netistä - Kokeilimme Rahoituslaitos.fi palvelua

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Fixuran asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 – 16.00

Sähköposti: info@fixura.fi

Postiosoite: Kauppapuistikko 15, 65100 Vaasa

Puhelin: 020 – 7344 530