(Last Updated On: 24.10.2023)

Freedom Rahoitus on luotonmyöntäjä, jonka kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia 500 – 60 000 € netistä.

Freedom Rahoitus kokemukset

Lainan hakeminen tapahtuu ilmaisella verkkohakemuksella ja sitä voi hakea kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet luottokelpoiset suomalaiset. Laina-aika on valittavissa kaikissa lainoissa 1-15 vuoden väliltä.

  • Rahojen toimitus tilille on nopeaa ja lainapäätöksen saatte lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen
  • Kun täytätte lainahakemuksen ja lähetätte sen eteenpäin, saat pian useita eri lainatarjousehdotuksia, joista voit valita mieluisimman
  • Kaikki lainaajat saavat myös halutessaan käyttöönsä ilmaisen lainaneuvojan, jonka kanssa voitte yhdessä etsiä tarpeitasi parhaiten vastaavan luoton
  • Lainaehdot ovat joustavat ja hinnat erittäin kilpailukykyisiä
  • Voit valita lainan useamman eri luotonmyöntäjän tarjoamasta valikoimasta eli saat itse päättää minkä hintaista lainaa otat ja millaisen maksuaikataulun lainallesi haluat

Hae Freedom Rahoitukselta

Onko Freedom Rahoitus luotettava?

Kyllä on, se on toiminut Suomessa jo yli 10 vuotta.

Paljonko voin saada lainaa Freedomilta?

Maksimi lainasumma on 60000 euroa.

Mikä on Freedom Rahoituksen ikäraja?

Ikäraja palvelussa on 18-vuotta.

Meidän arviomme Freedom Rahoituksesta 2023

Netin laajimpia lainavalikoimia mistä uskoisimme että kuka tahansa voi löytää juuri sellaisen lainatuotteen jota on hakemassa. Lainaehdot ovat reilut ja joustavat ja lainaa on haettavissa 500-6+

0000 euroa 1-15 vuoden maksuajalla. Freedom Rahoitus on riippumaton lainanvälittäjä jonka kautta voit yhdellä lainahakemuksella lainaa monesta paikkaa.

  Kulutusluotto.com

Tällä hetkellä tarjolla on tusinan verran yhteityökumppaneita eli rahoituslaitoksia ja määrä kasvaa jatkuvasti. Siis todella monesta paikasta saa helposti yhdella hakemuksella tarjouksen.

Sinua auttaa henkilökohtainen lainaneuvoja jonka kanssa voit helposti sopia kaikissa lainaasi liittyvissä asioissa. Lainaneuvojan kanssa on myös helppoa suunnitella kuinka lainasi tulet käyttämään esimerkiksi voit ottaa Freedom Rahoituksen kautta isompaa ja edullisempaa luottoa jolla voit hoitaa vanhat pienet lainasi pois ja säästää rahaa. Lainahakemus on todella helppo netissä täyttää ja voit saada vastauksen jo samana päivänä.

Freedom Rahoitus on panostanut paljon kotisivuihinsa. Tokihan se käy järkeen, koska yritys kuitenkin netissä toimii, mutta aina se ei kaikkien kohdalla kuitenkaan päde, vaan huonosti tehtyjäkin sivuja silloin tällöin tulee vastaan.

Freedom Rahoituksen sivut sen sijaan ovat todella selkeät ja helppokäyttöiset. Muutamalla hiiren klikkauksella pääsee tutustumaan palveluihin paremmin ja lukemaan erilaisista vaihtoehdoista. Yrityksestä itsestään on myös hyvä esittely, jos haluaa siihen tarkemmin tutustua.

Täytyy lopuksi vielä mainita, että sivulta löytyy myös lainalaskuri, joka on kätevä työkalu, kun arvioi lainasta koituvia kuluja. Siihen voi laittaa halutun summan ja maksuajan ja laskuri laskee kuukausierän suuruuden. Toki aina riippuu lainatarjouksesta, että minkälainen diili on kyseessä, mutta suuntaa laskuri toki antaa.

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Freedom Rahoituksella on ikärajana 18-vuotta. Lainan hakijalla tulee olla myös osoite sekä pankkitili Suomessa. Lainaajalla tulee olla myös säännölliset riittävän suuret tulot. Varsinkin jos lainasumma on suuri niin tulot tulee osoittaa jotta voidaan varmistaa ettei lainaaja joudu maksuvaikeuksiin. Tämän lisäksi lainaehdoissa on ehdoton sääntö siitä että jos lainan hakijalla on maksuhäiriömerkintä niin luottoa ei minkään suuruista summaa myönnetä.

  Yleislaina

Mikä on suurin mahdollinen laina, jonka voi saada?

Suurin laina on 60 000 euroa. Toki suurta lainaa hakiessaan pitää myös olla hyvät tulot, jotta varmasti pystyy maksamaan lainan takaisin. Maksuaika toki myös vaikuttaa, koska mitä pidempi aika, niin sitä pienemmiksi kuukausieriksi on mahdollista lyhennykset pilkkoa.

Lainaa voi myös hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jolloin todennäköisemmin saa lainaksi suuriakin summia ja tavallisesti myös matalamman koron ja muutkin maksut saattavat olla hieman edullisempia. Eli mikäli mahdollista, niin rinnakkaishakijan kanssa on aina parempi hakea lainaa, kuin yksinään.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Freedom Rahoituksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin 08.00 – 18.00.

Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

Postiosoite: Ahventie 4 B, 02170 Espoo

Puhelin: 09 – 4241 4400