• Halino

This content has been archived. It may no longer be relevant

(Last Updated On: 24.1.2023)

Halino
Halino on markkinoiden uusin ja se on hyvä vaihtoehto jos etsit lainaa 100-6000 euron väliltä
. Yhtiön kautta voit saada pienimmillekkin lainoille erittäin pitkän maksuajan. Saat valita kaikkiin lainoihin laina-ajan 1-5 vuoden väliltä joustavasti ja lisäksi yhtiö tarjoaa mm. maksuvapaata kuukautta lainaajan näin halutessa. Maksuvapaan kuukauden voi käyttää, kun on maksanut neljä lyhennystä. Maksuvapaita kuukausia voi pitää kaksi kappaletta vuodessa.

  • Lainaa ilman takaajia tai vakuuksia 100-3000 euroa ja yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroa
  • Maksuaikaa sovittavissa 1-5 vuotta
  • Erittäin selkeä ja edullinen hinnoittelu
  • Ei erillisiä avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja

Halinon korot ovat vain alle 30 prosentin luokkaa ja voit täyttää lainahakemuksen helposti verkon kautta. Saat haettua lainaa ilman vakuuksia nopeasti ja rahat toimitetaan hyväksytyn hakemuksen jälkeen pikaisesti lainaajalle. Halino sopii siis myös akuuttiin rahan tarpeeseen! Tutustu ja hae lainaa Halinolta heti joustavasti ja edullisesti.

Hae Halinolta

Meidän arviomme

Halino joka aiemmin tunnettiin nimella Halenslaina on ehdottoman luotettava ja maineikas rahoitusyhtiö. Asioidessasi heidän kanssaan voit olla varma että saat lainarahoitusta reiluin ehdoin ja edullisin hinnoin. Kulut ovat aina selkeät ja maksatkin ainoastaan korkoa käyttöön ottamastasi summasta eikä minkäänlaisia kuukausi- tai vuosimaksuja ole. Lainaa voi hakea yksin ilman takausta 100-3000 euroa ja yhteishakijan kanssa 6000 euroa. Maksuaikaa voit sopimuksen mukaan saada 1-5 vuotta ja tarvittaessa voit saada myös maksuvapaan kuukauden. Lainaa on helppo hakea ilmaisella nettihakemuksella. Hakemukset käsitellään aina nopeasti ja rahat siirtyvät käytettäväksesi hetkessä.

  Lainaaheti.fi arvostelu

Halinon nettisivut ovat myös todella selkeät ja helppokäyttöiset. Halinolla on valikoimissaan vain yksi lainatuote, joten sekaannuksia ei yksinkertaisesti voi tulla. Yhtä linkkiä klikkaamalla pääsee jättämään viestin asiakaspalveluun ja toki myös muut yhteystiedot eli osoite ja puhelinnumero paljastuvat linkin takaa.Puhelut maksavat vain tavallisen puhelun verran eli mikäli soittaa asiakaspalveluun, niin puhelinlasku ei hirvitä.

Sivuilla on myös lainalaskuri, jonka avulla voi kokeilla, että minkälaiset kuukausierät lainalle tulee, kun laina-aikaa vaihtelee.Se on toki hyvä tietää etukäteen, että kuinka suuria erät ovat, jotta osaa sitten varatua maksuihin.

Sivut toimivat myös hyvin ruotsiksi, jos ruotsin kieli sujuu paremmin.

Halino on myös yksi harvoista, joka tarjoaa lainaturvaa. Se on todella edullinen lisävakuus, joka kattaa lainan kustannukset poikkeuksellisen tilanteen osuessa kohdalle. Eli mikäli vakava sairaus iskee, joutuu työttömäksi tai työkyvyttömäksi tai jostain muusta ylivoimaisesta esteestä johtuen lainaa ei pysty maksamaan, niin lainaturva tulee silloin tarpeeseen. Kannattaa tutustua ehtoihin ja hintoihin tarkemmin Halinon kotisivuilla.

Tähdet
4.5/5.0
Ääniä
4
Paras
5
Huonoin
4

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainan hakijalta vaaditaan 22-vuotta ikää sekä hänellä tulee olla sekä osoite että pankkitili Suomessa. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset joilla voit kirjautua sisälle palveluun. Lainaa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia 3000 euroon saakka mutta sitä suuremmissa lainoissa tarvitset yhteishakijan. Tällöin maksimi lainasumma nousee 6000 euroon. Sinulla tulee olla myös säännölliset tulot. Tuloraja riippuu siitä minkä suuruista lainaa olet hakemassa ja millaisella maksuajalla. Jos lainajaalta löytyy maksuhäiriömerkintä ei hän voi Halinolta lainaa saada.

  Kulutusluottoja netistä - Kokeilimme Rahoituslaitos.fi palvelua

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Halinon asiakaspalvelu on avoinna

Ma-Pe 08:00 – 16:00.

Sähköposti:
info@halino.fi

Nettisivut:
halino.fi

Postiosoite:
PL 5600,
00002
Helsinki,
Suomi

Puhelin:
02 – 06 90191