(Last Updated On: 10.7.2023)

Etsitkö halpaa lainaa ja haluat saada sitä tilillesi nopeasti ja varmasti jo mielellään tämän vuorokauden sisällä? Tässä tapauksessa olet klikannut itsesi oikean paikkaan, sillä meidän kautta löydät varmasti etsimäsi ja et tule pettymään jos yritätät löytää edullisimman pikavipin.

Mikä on halvin lainapalvelu 2023?

Edullisimpia lainapalveluja olivat tätä kirjoittaessa muun muassa Vippi.org, Haelaina.fi sekä Luottoheti.fi. Tarkista kuitenkin sivustoltamme kuun alussa päivitetty lista, mistä löytyy kaikki halvimmat lainat.

Mikä on tämän hetken pienin korko lainalle?

Halvin laina on tällä hetkellä 4,5% korolla

Halvimmat Lainat 2023

Olemme käyneet paljon luotonmyöntäjiä läpi ja alapuolelta löydät niistä kuluttajien ja meidän mielestämme parhaimmat. Olemme huomioineet ennen kaikkea lainan hinnan ja sen jälkeen vasta muut kriteerit. Halpaa lainaa on saatavilla yllättävän monesta eri lähteestä eli sitä on tarjolla monilla eri lainaehdoilla ja takaisinmaksuajoilla. Lue alempaa lisää ja tilaa halpaa lainaa tilillesi heti!

Hae Halpaa Lainaa Netistä

Alapuolelta löydät vaihtoehtoja, joista lainan hakeminen onnistuu kätevästi ilmaiseksi nettihakemuksella ja lisäksi todellinen vuosikorko (=lainan hinta) ei todellakaan päätä huimaa.

Lainapaikat ovat järjestettynä hinnan mukaan alkaen halvimmasta!

Halvimmat Lainapaikat

Nopsalaina

hae halvinta lainaa nettihakemuksella

Nopsalaina on kaikista halvin ja myös kaikista nopein luotonmyöntäjä! Sitä kautta voit hakea edullista lainaa 2000 – 20000 euron väliltä 6 – 120 kuukauden takaisinmaksuajalla. Luottoa voit hakea ilmaiseksi verkossa ja lainan allekirjoittaminen tapahtuu Internetin kautta. Nopsalaina tekee lainapäätöksen aina 15 minuutissa, joka tekee siitä tällä hetkellä nopeimman kulutusluoton myöntäjän. Yrityksen lainojen korko on vaivaiset 9 %, johon lisätään vain asiakaskohtainen marginaali mikä ei nosta hintaa merkittävästi. Tutustu Nopsalainaan ja hae halpaa luottoa nopeasti jo tänään!

  Pikalainavertailu

Hae edullinen laina Nopsalainan kautta tästä

Credit24

saat markkinoiden edullisimmat lainat

Credit24 on vuonna 2023 vuonna ehdoton kuluttajien suosikki ja mikään ei ole muuttunut tähän päivään mennessä – se tarjoaa huokeahintaista lainaa 100 – 4000 € väliltä kenelle tahansa luottokelpoiselle vähintään 19 vuotta täyttäneelle  henkilölle, joka omistaa verkkopankkitunnukset. Lainaa voit hakea 3 – 36 kuukauden takaisinmaksuajalla, jonka päätät itse lainanhakuvaiheessa. Lue lainaehdot ja täytä lainahakemus ilmaiseksi!

Hae halpaa ja joustavaa luottoa tästä

Ostosraha

ota halpaa pikalainaa jopa vartissa käyttöön

Ostosraha tarjoaa luottoa nopeasti tilille 15 minuutissa erittäin pienellä todellisella vuosikorolla 400 – 3000 € väliltä 12 – 36 kuukauden lyhennysajalla. Voit hakea luottoa verkosta ja sen hakeminen on ilmaista. Kaikki lainat ovat vakuudettomia. Kun olet pistänyt hakemuksen eteenpäin, hakemus käsitellään heti ja saat lainarahat tilille välittömästi 15 minuutissa. Jos haluat halpaa lainaa heti tilillesi, on Ostosraha sinun lainapaikkasi. Hae edullista luottoa tästä Ostosrahan kautta!

Tutustu ja hae laina Ostosrahalta täältä

Freedom Rahoitus

hae rahoitusta todella monipuolisesti ja pilkkahintaan

Silloin kun tarvitset suurempaa vakuudetonta kulutusluottoa ja haluat saada sen halvalla, kannattaa kääntyä Freedom Rahoituksen puoleen. Saat haettua sitä kautta halpaa kulutusluottoa 500 – 60 000 euron väliltä jopa 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kaikki Freedom Rahoituksen lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä ilmaiseksi Internetin kautta. Tutustu ja tilaa edullista lainaa Freedom Rahoitukselta!

Hae halpaa lainaa ilman vakuuksia täältä

Etua

hae itsellesi luottoa edullisesti

Toinen erittäin suurta kulutusluottoa myöntävä firma on Etua.fi, jonka kautta voit hakea netistä lainoja 500 – 60 000 euron väliltä 1 – 5 vuoden maksuaikataululla. Etua.fi tarjoaa myös asuntolainoja ja luottokortteja, joista voit lukea tarkemmin lisää sen sivuilta. Lainan hakeminen on ilmaista ja ikäraja kaikissa luotoissa on 20 vuotta ja lisäksi sinulta vaaditaan puhtaat luottotiedot ja säännlliset tulot, jotta voit saada lainaa Etua.fi:n kautta. Lue lainaehdot ja hae halpaa lainaa heti ilmaisella hakemuksella.

  Lainaa ilman luottotietoja

Hae edullinen laina Etua.fi:n kautta täältä

Vertaa Halpoja Lainoja

halpaa lainaa

Kulutusluottovertailu auttaa yleensä löytämään nopeasti sen kaikista halvimman lainan. Lainan hakemisessa kannattaa siis aina huomioida alkuun minkä verran joudut siitä maksamaan ja tässä vaiheessa kannattaa kääntää katse kohti todellista vuosikorkoprosenttia. Euromääräinen takaisinmaksusumma ei välttämättä ole se

luotettavin vaihtoehto, vaikka toki näet sitäkin kautta kuinka paljon lainasta maksat.

Todellisessa vuosikorossa on kuitenkin huomioituna myös lainan takaisinmaksuaika ja siinä on käytetty laskukaavaa, jota käytetään kaikissa lainoissa aina pankkilainoja myöten. Tämä on kaikista luotettavin keino tietää lainan todelliset kustannukset ja tietenkin on erittäin tärkeää muistaa lukea lainaehdot huolellisesti, sillä jollain yrityksillä on ikävä kyllä vieläkin tapana veloittaa jotain ylimäärästä (=piilokulut).

Luotettavat Lainapalvelut

Yllä mainittujen firmojen kohdalla ei kuitenkaan tarvitse pelätä sitä, koska ne ovat tarkkaan valikoituja ja erittäin hyvämaineisia luotonmyöntäjiä, joista Internet on pullollaan keskusteluita, joten voit lukea kätevästi kuluttajien mielipiteet näistä. Ja voimme säästää aikaanne siinä ja kertoa, että ne ovat lähes 100 prosenttisesti positiivisia.

Halpa Laina Heti Tilille

Se riippuu aina lainaajasta, mutta parhaimillaan saat lainan tilillesi jopa 15 minuutissa. Joskus taas pankistakin riippuen saattaa rahojen siirrossa kulua muutama arkipäivä. Pyhät ja viikonloput myös saattavat viivästyttää rahojen saamista. Lain mukaan laina voidaan maksaa tilille 07.00-23.00 välisenä aikana, joten yöllä tai aikaisin aamulla ei rahoja voi missään tapauksessa tililleen saada.

  Kulutusluotto opiskelijalle

Yhteishakijan Kanssa Halvempi Laina

Useimmiten se on mahdollista ja jopa suotavaa. Yhdessä rinnakkaishakijan kanssa voi lainata suurempia summia ja laina on myös halvempaa. Se nimittäin vähentää lainanantajan riskiä huomattavasti, kun lainasopimuksessa on toinenkin maksaja.

Rinnakkaishakija voi olla vaikka sukulainen tai avo- tai aviopuoliso. Toki myös kaverin kanssa voi hakea lainaa, koska samassa osoitteessa asuminen ei ole edellytyksenä rinnakkaishakijalle.Mikäli siis mahdollista, niin rinnakkaishakijaa kannattaa käyttää, koska silloin saa halvempaa lainaa paremmilla eduilla.

Halpaa Lainaa