(Last Updated On: 27.6.2023)

Jos etsit halvinta pikavippiä, olet löytänyt parhaimman mahdollisen paikan, mistä lähteä vippi hakemaan. Halvimmat pikavipit voivat olla yllättävän hankalia ja työläitä löytää, jos lähtee itse firmoja vertailemaan keskenään ilman tietoa paremmasta.

Kaikista halvin pikavippi löytyy kuitenkin erittäin helposti meidän kautta, sillä olemme vertailleet kaikki Suomessa tällä hetkellä yli 50 toimivaa pikavippifirmaa valmiiksi ja valinneet kaikista halvimmat pikalainavaihtoehdot.

Hae edullinen vippi netistä

Alempaa löydät lainapaikkoja, joilla on Internetin halvimmat hinnat ja vielä lisäksi erinomaiset ja joustavat lainaehdot. Voit lainahaun avulla etsiä itsellesi parhaat vaihtoehdot.

Lainan hakeminen on helpottunut vuosi vuodelta ja vaihtoehtoja on tullut lisää, mutta pään vaivaa kuitenkin tuottaa sen kaikista edullisimman pikavipin metsästäminen. Edullisin vippi ei aiemmin ollut mikään helpoin löytää varsinkaan jos sinulla ei ole mitään kokemuksia pikavippifirmoista ennestään.

Mikä on halvin pikavippi 2023?

Päivitämme sivustomme listaa jatkuvasti, joten suosittelen tarkistamaan päivitetyn halvimman vippipaikan suoraan sivustoltamme.

Kuinka halpa on halvin vippi?

Pikavipin voit saada parhaassa tapauksessa jopa täysin ilmaiseksi, mutta yleensä lainassa on vähintään 4% korko.

Kaikista halvimmat pikavipit 2023 vuonna!

Vippi.org

Vippi on vuoden 2023 paras valinta! Vippi.org tarjoaa edullisen vipin todella joustavilla ehdoilla sekä erittäin pienellä korolla. Halpaa lainaa on tarjolla aina 60000 euroon asti ja sen saat täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Korkoprosentti on alk. 4,49% riippuen luottoluokituksestasi sekä lainan suurudesta.

Tutustu uuteen Vippi.org palveluun ja hae edullinen pikavippi heti tilille.

Vivus.fi

tilaa joustava ja halvin vippi ratkaisu

Vivus.fi on tällä hetkellä kaikista edullisin pikavippifirma ja se myöntää pikavippejä aina 10 euron tarkkuudella 10-2010 € väliltä. Maksuaikataulun päätät itse 3-30 vuorokauden sisältä ja voit myös halutessasi saada yhden ylimääräisen kuukauden lisää aikaa, mikäli näin haluat. Eräpäivän siirto tapahtuu kätevästi verkon kautta niin kuin myös lainan hakeminenkin. Lainahakemus netissä on kaikille ilmainen ja saat lainarahat heti tilillesi yleensä n. 15 minuutissa.

Vivus tarjoaa myös ainutlaatuista tarjousta mitä mikään muu vippifirma ei tällä hetkellä tarjoa nimittäin saat ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi enintään 400 € asti. Et siis maksa mitään korkoja ensimmäisestä lainastasi! Tämä tarjous on jokaisen pikavippiä tilaavan ehdottomasti käytettävä hyväkseen. Tutustu Vivuksen lainaehtoihin ja tilaa vippi heti tilille!

Hae Vivuksen ilmainen pikavippi tästä

Ostosraha.fi

Ostosraha.fi takaa halvimmat pikavippi tuotteet heti tilille

Ostosraha on tunnettu & turvallinen pikavippipaikka, joka ei jätä lainaajaa kylmäksi. Sen loistava palvelu takaa kuluttajalle pikavipin käyttöön 15 minuutissa ja mikä parasta, vippejä on tarjolla ilman vakuuksia tai takaajia. Laina-aikaa on vuodesta aina viiteen vuoteen asti eli vähintäänkin riittävästi. Mikäli kuitenkin haluaa maksaa lainan takaisin etuajassa,niin se toki onnistuu ja siitä ei seuraa mitään ylimääräisiä kuluja asiakkaalle. Lainaaminen Ostosrahan kautta ei voisi käytännössä olla enää helpompaa.

Lainaehtojen lukeminen on ehdottoman tärkeetä aina, huolimatta yhtiön reiluista ehdoista. Kannattaa muistaa tarkistaa että oma vaatimukset ja tarpeet huomioidaan vippipalvelun ehdoissa.

Hintakilpailussa Ostosraha pärjää hyvin, erityisesti kun vertaillaan palveluita, joilta rahat siirretään lähes heti hakijan tilille. Tarjolla on pikavippiä 400-5000€, lainasumman ja maksuajan kuluttaja voi valita itse kuukauden ja 100 euron tarkkuudella. Eräs edullisempia vippitarjouksia mitä markkinoilta löytyy!

Tutustu Ostosraha.fi palveluun

Credit24

Credit24 on halpa vippi

Credit24 on pitkään alalla toiminut firma ja se on yhä suositumpi kuin koskaan ennen. Syy suurelle suosiolle on varmasti sen erittäin nopeassa ja hyvässä palvelussa sekä edullisissa ja joustavissa vipeissä! Yhtiö on alentanut hintoja entisestään, kulurakenne koostuu enää pelkistä koroista, et siis maksa enää avauskuluja tai nostomaksuja. Credit24 tarjoaa pikalainaa halvalla 100-4000 € väliltä joustavalla juuri sinulle sopivalla maksuaikataululla, saat päättää maksuaikataulun itse 1-24 kk väliltä! Lainan hakeminen tapahtuu netistä ilmaiseksi – kun laina on myönnetty voit tehdä nostoja verkossa tai tekstiviestillä. Tutustu Credit24:n erinomaiseen lainatarjontaan ja pistä halvin pikavippi heti tilaukseen!

Hae vippiä Credit24 palvelusta

epikavippi

ePikavippi tarjoaa halpaa vippiä netistä

epikavippi tarjoaa 100-10 000 euron suuruisia pikalainoja edullisesti luottotilin muodossa. Täytä hakemus netissä ja saat luottopäätöksen sähköisesti aina n. 15 minuutin kuluessa. Yhtiö edellyttää lainaajalta vähintään 18 vuoden ikää ja puhtaita luottotietoja. Lisäksi hyvistä tuloista on huomattava apu, sillä ne määrittävät hyvin pitkälti lainan suuruuden ja maksuaikataulun sekä kokonaiskustannukset.

  Lainaa Yhteishakijan Kanssa

epikavippi tarjoaa muutamaa erilaista lainatuotetta, joista lyhyet kuvaukset alla.

  • Tavallinen laina, tosin usein käynnissä on tarjouskampanjoita, jolloin lainaa saa todella edullisesti. Lainaa voi ottaa 1000 eurosta 5000 euroon ja maksuaikaa saa 24 kuukautta.
  • epikavippi Express, joka toimii kuin pikavippi eli sen saa käyttöönsä lähes välittömästi ja sitä voi saada aina 500 euroon asti. Jopa hakemuskin on pelkistetty versio, joten sen täyttäminen käy käden käänteessä.
  • Luottotili, jossa maksiluoton määrä on 10 000. Luottoa hakiessa ei tarvitse vakuuksia tai taakaajia.

epikavippi on suosittu suomalainen luotonmyöntäjä, joka on toiminut luotonmyöntäjänä jo yli kahdeksan vuotta. Jos haluat edullisen lainan, on epikavippi erittäin hyvä vaihtoehto.

Hae pikavippiä epikavippilta

Perusvippi.fi

nosta pikavippiä käyttöösi vuorokauden ympäri halvalla

Perusvippiltä lainatessa saat kätevän joustoluoton tai pikalainan helposti. Eli mikäli haluat lainata 1000 euroa ja saat myönteisen lainapäätöksen, niin luotolta voit kätevästi ainaa nostaa rahaa tarvittaessa. Jos käykin niin, että tarvitsetkin vain muutaman satasen, etkä koko summaa, niin silloin toki nostat vain mitä tarvitset. Korkoa maksetaan avoinna olevasta lainasta ja nostopalkkiot veloitetaan myös, mutta muita kuluja ei lainalle tule.

Tutustu Perusvippin tarjontaan ja tilaa itsellesi halvin pikavippi heti!

Hae halvin pikavippi Perusvippin kautta tästä

Parhaat lainavinkit 2023 vuodelle – halvin pikalaina heti tilille

Halvin pikavippi 2023

Halpaa lainaa etsiessä ja hakiessa kannattaa muistaa, että pikavippivertailu on syytä tehdä huolellisesti aina ennen, kun vippejä lähtee tilaamaan. Varsinkin siinä tapauksessa, jos olet uusi lainaaja, etkä tiedä mistä edullisin laina löytyy, on syytä tutkia huolella eri vaihtoehtoja ja todella miettiä millainen maksuaikataulu ja minkä suuruinen laina itselle soveltuu parhaiten. Lainaa ei myöskään kannatta koskaan ottaa liikaa ja monet firmat myöntävät tänä päivänä vippiä jopa yhden euron tarkkuudella, eli voit todella ottaa täsmälleen sen summan rahaa lainaksi, mitä tarvitset.

Summan voi siis nykyään määrittää todella tarkasti ja myös maksuajan voi sopia todella joustavasti. Mikäli pikavippi menee todella akuuttiin tarpeeseen ja palkka kuitenkin tulee jo vaikka parin viikon sisään, niin tarpeeksi vertailemalla löytää jopa täysin korottomia vaihtoehtoja. Eli parhaassa tapauksessa maksat takaisin vain mitä lainasit, etkä senttiäkään enempää, kunhan maksaa vipin ajoissa takasin.

Lainan hakeminen on edullisinta aina lähes poikkeuksetta verkon kautta täytettävällä hakemuksella, mikä on lähes jokaisen firman kohdalla aina ilmaista. Voit myös vastaavasti hakea pikavippiä tekstiviestillä useista firmoista tai puhelinsoitolla, mutta näistä koituu aina muutamien eurojen lisäkuluja eli jos kaikista halvin pikavippi kiinnostaa, niin kannattaa täyttää lainahakemus verkossa.

Halpoja tai jopa ILMAISIA vippejä muualla:

Mistä löytyy kaikista edullisin pikavippi?

Suosittelemme hakemaan edullista pikavippirahoitusta sellaisilta yrityksiltä, joilla on joustavat lainaehdot, koska jos sattuu jotain yllättäviä lisäkuluja, etkä pystykään maksamaan lainaa ajallaan takaisin, niin et joudu pinteeseen. Yhä useammat pikavippifirmat tarjoavat nykyään eräpäivän siirtoa ja yhä pidemmäksi aikaa.

Jotkut myöntävät myös lainalle maksuvapaita kuukausia. Kilpailu on alalla niin tiukkaa, että on pakko keksiä uusia keinoja kuinka markkinoida yritystä ja mitä paremmat lainaehdot ovat sen enemmän asiakkaita on.

Monet asiakkaat kiinnittävät nykyään huomioita ennen kaikkea lainaehtoihin eli nykyään pelkkä hinta ei ole enää se kriteeri, jonka perusteella laina valitaan. Toki monet kiinnittävät huomionsa yhä vain pikavipin hintaan, joten luonnollisesti silläkin on merkitystä ja kalleimmille lainoille ei ole niin paljon menekkiä.

Mitä eroa on pikavipillä ja kulutusluotolla?

Pikavippi on kerralla lainattava summa, joka yleensä on määrältään muutama sata euroa. Se myös tavallisesti maksetaan takaisin lyhyen ajan sisällä ja joskus jopa yhdellä suorituksella. Pikavipin saa aina kokonaisuudessaan tililleen ja koko summasta pitää aina maksaa korot, vaikka ei koko summaa lopulta tarvitsisikaan.

Kulutusluotto toimii luottokortin tavoin ja luotolta voi nostaa rahaa aina tarpeen vaatiessa. Nostoja voi tehdä useita, joten luoton maksimimäärää ei tietenkään tarvitse kerralla nostaa. Luotossa myös maksat korkoja vain nostetulle lainalle, etkä luoton maksimimäärälle.

Pikavipin tosin saa nimensä mukaisesti todella nopeasti, mutta luoton hakemisessa saattaa mennä hieman kauemmin. Molemmat lainatuotteet ovat kuitenkin todella suosittuja ja molemmilla on oma vannoutunut käyttäjäkuntansa.

  Lainaa osamaksulla - lyhennä kulutusluotto erissä

Miten voin välttyä mahdollisilta maksuvaikeuksilta?

Tärkein asia on aina huolellinen suunnittelu. Toki joskus olosuhteet saattavat odottamattomalla tavalla muuttua ja aina ennakkoon varautuminen ei ole mahdollista. Jos kuitenkin tietää, että paljonko rahaa tarvitsee lainata, niin se toki helpottaa. Eli ei koskaan kannata lainata liian suuria summia, jos arvelee, että niiden maksamisen kanssa saattaa tulla ongelmia.

Kannattaa alkaa myös pitämään tarkkaa kirjaa tuloista ja menoista, jotta raha-asiat pysyvät jatkuvasti hallinnassa ja tietää tarkalleen, että mikä on sen hetkinen rahatilanne. Siinä samalla saattaa myös melkein vahingossa paljastua hyviä säästökohteita, koska kaikki ne kahviloissa nautitut erikoiskahvit tai muut pienet kulut saattavat yhdessä kerryttää suurenkin summan.

Myöskin osamaksulla ei pakollisten hankintojen tekeminen kannattaa minimoida tai mieluummin lopettaa kokonaan ja pyrkiä vaikka ennemmin säästämään rahaa vaikka sitä uutta pelikonsolia varten. Osamaksusopimukset nimittäin lähes aina tulevat kalliimaksi, kuin käteisellä tehdyt kaupat.

Lisää vippejä vertailussa

Halvin pikavippi on siis yhä todella voimakas tekijä lainalle, mutta monet muut seikat ovat kiilanneet sen rinnalle ja ihmiset todella kiinnittävät huomioita muihinkin tärkeisiin asioihin, kuten lainaehtoihin. Suosittelemme siis erittäin lämpimästi ottamaan myös muita seikkoja huomioon, ennen kuin teet viimeisen lainapäätöksen. Osa vippiyhtiöistä tarjoaa mm. maksuvapaita kuukausia ja muita loistavia ominaisuuksia, jotka takaavat pienluoton hakijalle entistä joustavemmat maksuaikataulut.

Jos epäilet hetkenkään maksukykyäsi, on pikavipin ottaminen riski ja emme sitä suosittele. Jos olet kuitenkin ns. pakkorahoituksen tarpeessa, suosi edullisia ja joustavia pikavippipaikkoja, jotka todella sallivat eräpäivän siirrot, maksuvapaat aikataulut ja huomioi myös ilmaiset pikavipit – näitäkin on kuitenkin tarjolla parin pikavippifirman kautta.

Vippaaminen on suositeltavaa jos olet jouhean ja tilapäisen fyrkan tarpeessa

Jouheaa vippifyrkkaa etsijää onnistaa

Pikavippauksesta on tullut trendikästä ja nuori etnosentrismi etsii aina höllän hinnan helppoa vippitaalaa. Se, miten jupakka tulisi toteuttaa raflaavan tomerasti, on halkonut kansan ajatuksenjuoksua aivolohkoissa siten, että ekonomia ja rahaliikenne huutaa pyhää Hoosiannaa pää kolmantena jalkana.

Retronäkulmasta asian partta tsuumailevan ei kannata tyrehdyttää aorttavuotua ihan heti, sillä kiire ei ole, kellon juoksua ei voi estää ja viisari spurttiin ei vaikuta painovoima tai mikään muukaan voima.

Leveälahkeisen ei kannata venkoilla, koska kahisevaa ei irtoa kouraan, jos kello on ylittänyt kakskolmosen illalla, myöskään ihan aamutuimaan ylös ponkaisseet Pirkot tai Vesat eivät euroja kätösiinsä saa, vippiputiikit kun aukeisevat oven karmit vasta klo 7 seitsemän tuntumassa.

Aamu kannattaa aloittaa finanssijarkon tavoin eli mahdollisimman rento-otteisesti, vedä leukoja, lue Financial Times ja Kauppalehti, keitä pari munaa ja nauti ne tuoreen Oululaisen jälkiuunileivän kera sumppia ryystäen.

Tämän jälkeen viisarit ovat jo seitsemikössä ja voit skriivata hakemusta esimerkiksi Vivukselle – kärkivippikauppa tämä siis.

Taalakammoisen ei kannata ottaa velkavipua

Mikäli pankkisaldo on paholaisen numeroilla, toisin sanoen nollan alapuolella, on monissa keisseissä rahoituksen koppaaminen suositeltavaa. Jos uni ei kuitenkaan velkaisena nasahda tauluun ja kotelo pysyy kondiksissa paremmin, kun velkaa ei ole, on tähän olemassa mukiinmenevä varsin simppeli ratkaisu: Älä ota sitä pikavippiä, pidä se yksinkertaisena, “tyhmä”, kuuluu sanontakin.

Desdemonian ja Marcus Aureliuksen aikaanhaan ei puhuttu tälläisestä, riviartturin elämä oli raakaa ja hopeakolikoita oli vähän. Huolimatta siitä, elämää elettiin normaaliin tapaan eli aina vippaus ei liene se meidän etsimä dilemman resoluutio, mutta läheltä se liippaa.

Diskriminaalinen etälottovoittaja potee usein tätä sudenkuoppaa, mutta ei sinne kuitenkaan putoa, sillä tilillä on sen verran saippuaa, että arki luistaa. Ylivertainen rahoitusguru, Priimus Siltamo sen sijaan väittää, että pätäkkä ei tuo ekslusiivisuutta, vaan siihen vaaditaan jotain aivan muuta, kuten tarmoa ja ihmissuhteita.  Eriävät mielipiteet tässäkin, toki sarkastinen Pirjo etsii aina tähänkin jonkun pienen pikavippiin liittyvän jekun ja murjoo tietäjät maan tasalle.

Tämähän on se niin kutsuttu elämän rivakka jatkumo, jonka sfäärit ovat ultimaattiset myös pikavippaajalla. Ei siis pidä seremonioida ja luoda ylimalkaista hekumaa vaan, viljellä tasaista spektaakkelimaista lannevarjosuojaa ja evätä luottotappiot rakentamalla sähköaitoja veistellä puunukkeja asfaltista ja ylibookata businessluokan raflavaunuja, tästä on voittajan elämä tehty, visertää Taina Taalala.

  Lainaa 18-vuotiaalle

Satumaisen mystiset neuvot keltanokille

Kallisarvoiset neuvot vippiin turvautuville

Tsekissä on pidetty rivirituaalina sitä, että rahaa ei pitäisi tyrkyttää kenellekään, jolla ei ole vakituista duunia eli kunnon jobia. Se, miten tässä pitäisi liikehtiä, on jokaisen individuaalin oma päätös, johon edes johtoporras ei voi puuttua.

Sikariportaan neuvot ovat kuitenkin platinaakin arvokkaamat eli siinä mielessä, että normaalin levyseppätaunon kannattaisi niihin luottaa, on personaalin aivorungon johdatteleman kannattavuuasteen silkka domino efekti eli sattumatapahtuma.

Ilmiötä lieventää karseat uraanipäästöjatkumot ja päättäjien puhdas ahneus. Nämä persot, kärkkäät eurosiepot napsivat joka markan joka kadun kulmasta ja näille apajille ei noviiseja päästetä.

Meklarina toimivan Sermes Hallilan pikaopas “Vippi viitonen” noudattelee nimeomaan tätä dominojatkumoa ja se kertoo, kuinka pikavippi viimein sallittiin Antiikin Keniassa. Ennen keihäskulttuuria määräsi raha ja valta, nyt määrää konetuliaseet ja rikolaisarmeija.

Traagisen lapsuuden Mombassa viettäneen vippijournalistikulinaristin elämä ei ollut kaksinen huolimatta hänen miljardiomaisuudestaan. Raamattu kulki aina mukana, lisäksi taskusta löytyi musta Amex 23 miljoonan dollarin luottorajalla ja rikkinäinen vatupassi.

Sermes on nähnyt maailmaa paljon ja tällä hetkellä hän viettää aikaansa Ruotulan Tennishallissa polttaen sikaria ja huitoen sulkapallo. Arkkipohattana tunnettu Rahakeijo ei välitä enää vippejä, vaan hän nauttii eläkepäivistään hörppien välillä kivennäisvettä Aqualta ja toisinaan urheilupäällikkönäkin tunnettu herrasmies siemailee rommitotia kultahöysteellä.

Tästäkin syystä ilmainen tai koroton, ei sen niin väliä, jota kuinkin pikavippi tilille ilman työpaikkaa netistä 18-vuotiaana ei tulisi minään päivänä Sermeksen mieleen.

Yksityiseltä vippiä hakevan kannattaa funtsia näitä asioita

Jos olet siinä pisteettä, että haluat saada pikavippejä verkosta tällä atmösfäärillä, olet oikealla websivustolla. Me käsittelemme, etsimme ja välitämme aatelistyylisen hyviä ratkaisuja, lainoja on tarjolla Norjan ja Tanskan kruunuissa sekä omassa eurovaluutassamme.

Sketsikirjoittana tunnettu Rivivalkamon Roope johdattaa sinut psykedeelisen ja eriarvoiseen ekonomian syövyttävään stressivapaaseen avaruuteen, jossa vain Jupiterin kuu on rajana. Roope neuvoo, että älä tee näitä 4 virhettä.

  • Liian suuri velka voi johtaa Sydän- ja verisuonisairauksiin, sillä niiden aiheuttama stressi saattaa joskus paisua äärimmäisyyksiin
  • Velaton nukkuu yönsä aina paremmin, joten kannattaa pitää se mielessä
  • Harras nopea pikavippi 19-vuotiaille on pojan paras ystävä, mutta sillä on varjopuolensa – ole siis kaukokatseinen ja malttavainen
  • Varovaisuutta ei voi korostaa liiallisuuksiin, joten ole täsmällinen ja minimoi kömmällykset

Rivivalkamo on yksi tunnetuimmista hahmoista vippirahoitusmaailmassa, joten hänen neuvojaan on syytä noudattaa, jos haluaa välttää epäkohdat ja oman taloudellisen rauhan. Hän on tehnyt paljon erheitä elämässään ja ei halua muiden toistavan samoja hairahduksia tai kämmejä.

Telakkaan kytköksissä oleva perhelääkäri ontuu yhä pahasti, mutta hänen dramaattisen stabiili mieli on nostanut monia “vippiuhreja”, yleensä nuoria kloppeja jaloilleen ja ilman pankkitunnuksia tekstiviestillä vipanneiden määrä onkin osittain hänen ansiostaan laskenut toistakymmentä prosenttia, eli rutkasti.

Koroton ratkaisu houkuttelee uusia kuluttajia

Mikä onkaan parempaa kuin täysin kuluton pika vippi – ei varmasti mikään. Tätä mieltä on myös talousneuvotoimittaja Elias Metrokellari, joka on toistanut tätä latua jo kolmattakymmentä vuotta.

Hän on yksimielinen ja vakaa herramies, jolta ei sanat lopu kesken. Ilmaisiin tuotteisiin häneltä ei löydy mitään vastenmielistä tai negatiivista virttä, joten hänen antama vihreä signaali on luonut positivisen meiningin pienlainakulttuurissa.

On kuitenkin sangen päivänselvää, että nykyihmiset klaaravat rahan käytön siinä määrin, että vaikeuksiin ei enää jouduta ja jokainen ymmärtää suurella todennäköisyydellä miten kannattaa menetellä.

Struktuurisia virheitä toki ilmenee, mutta nekin ovat graafien mukaan vähenemässä ja kun vertailtaan edellistä 14 vuotta, voidaan huomata suurenmoisia parannuksia. Kansa voi siis olla ylpeä tekeleistään ja etikettivirheet sallitaan yhä tämänkin päivän marginaalisesti Suomessa.

Tuotteita on nyt joka muodossa ja joka lähtöön

Erityisen pirteää toimintaa alalla ei olla tänä vuonna nähty, mutta sen sijaan erilaiset pienluottotuotteet ovat tuplanneet määränsä. Esimerkiksi tililuottoja ja luottokortteja yksityisten toimesta on alkanut kasvaa kun kärpässieniä kaatosateella eli varsin rivakalla vaihteella.

Tililuotto on luottokortin tavoin pelittävä pikavippi, jonka voit velottaa massia näpsäkästi ja monesti jopa ilman kuluja. Osa firmoista kuitenkin veloittaa myös jokusen euron kuluja per nosto, joten tähän kannattaa upottaa silmät eli tarkkana on oltava, ennen kuin käpyä alkaa peesailemaan.