(Last Updated On: 8.9.2023)

Joustolainan kautta voit hakea lainaa ilmaisella lainahakemuksella verkon kautta 2000-10 000 € väliltä. Maksuaikaa saat lainalle 2 – 10 vuoden väliltä ja joustolainaensimmäinen vuosi on aina maksuvapaa kaikille lainaajille. Tämä mahdollistaa sen, että lainaaja voi ryhtyä lyhentämään luottoa vasta sitten kun oma taloudellinen tilanne on rauhoittunut ja on siinä pisteessä, että lainan lyhentäminen onnistuu ilman ongelmia. Joustolaina toimittaa rahat tilille melko nopeasti, vaikka nopeimmasta päästä se ei kuitenkaan suinkaan ole eli jos tarvitset rahaa akuutisti, niin se ei ole välttämättä paras vaihtoehto. Tässä tapauksessa saat haettua lainaa heti täältä jopa 15 minuutissa tilillesi.

  • Luottoa 2000-10000 euroa
  • Maksuaika sovittavissa 2-10 vuoden välille
  • Edulliset hinnat pidemmälläkin maksuaikataululla

Hae Joustolainalta

Tutustu Joustolainaan, sen lainaehtoihin ja tilaa itsellesi markkinoiden joustavin laina jo tänään!

 

Meidän arviomme

Suurempiin 2000-10000 euron luottoihin erikoistunut rahoitusyhtiö jolta voit lainaa hakea 2-10 vuoden maksuajalla. Hakemukset käsitellään nopeasti ja rahat saat käyttöösi keskimäärin 5 päivässä. Laina voidaan maksaa kokonaisuudessaan pois maksuaikataulua nopeammin ilman lisäkustannuksia. Laina voidaan perua 14 vuorokaudessa ilman minkäänlaisia kustannuksia jos lainaaja tulee toisiin aatoksiin. Lainaa on helppo hakea netissä ilmaisella hakemuksella ja hakemuksesi käsitellään palvelun aukioloaikoina todella nopeasti.

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Joustolainalla on käytössään hieman normaalia korkeampi ikäraja vaatimus ja lainaa hakevan henkilön tulee olla vähintään 25-vuotias. Hakijalla tulee olla osoita ja pankkitili Suomessa ja hänen on täytynyt asua Suomessa vähintään viimeiset 24 kuukautta. Lainasummasta riippuen vaaditaan erisuuruisia säännöllisiä tuloja. Tulorajat voit varmistaa asiakaspalvelusta mutta minimissään tarvitsee tienata 15000 euroa vuodessa jotta voi Joustolainalta rahoitusta hakea. Hakijalla ei saa missään tapauksessa olla aiempaa maksuhäiriömerkintää.

  Credit24 on edullinen ja joustava rahoitusvaihtoehto

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Joustolainan asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 – 17.00

Sähköposti: info@collector.fi

Postiosoite: PL 79, 00101 Helsinki tai Arabiankatu 12, 00560 Helsinki

Puhelin: 09 – 315 899 00