(Last Updated On: 20.7.2023)

Joustoluoton avulla selviää helposti yllättävistä menoista, jotka normaalisti aiheuttaisivat kuukauden budjetin kanssa ongelmia. Joustoluotto nimensä mukaisesti antaa käyttöösi rahavaroja silloin kun niitä kipeästi tarvitset. Joustoluotto on siitä hyvä rahoitusmuoto, että maksat vain käyttössäsi olevasta luoton määrästä, etkä koko limiitistäsi. Joustoluotossa rahaa voit nostaa kellon ympäri aina kuin sitä tarvitset, aina niin kauan kuin henkilökohtaisessa luottolimiitissäsi on varaa. Joustoluottoa voi nostaa kätevästi kännykällä tai kirjautumalla luotonantajan nettisivuille.

Mikä on joustoluotto?

Joustoluotto on lainaratkaisu, missä hakijalle myönnetään tietyn suuruinen luottoraja. Tämän luottorajan puitteissa voi hakija myöntämisen jälkeen nostaa tililleen tarvitsemiaan summia koska tahansa, 24/7. Nostoja voi tehdä useita ja juuri sen suuruisia mitä itse tarvitsee.

Mistä voin hakea joustoluottoa 2023?

Tarkista tämän hetken parhaat joustoluotot osoitteesta https://www.kulutusluototlainaa.fi/joustoluotto/

Kuinka paljon voin saada joustoluottoa?

Luottoraja joustoluotossa on yleensä muutamia tuhansia. Tätä suurempaan rahoitustarpeeseen suosittelemme kulutusluottoa.

Tämän hetken halvimmat joustoluottoyhtiöt löydät alapuolelta.

Parhaat Joustoluotot 2023

Joustoluottoja.fi

Joustoluottoja.fi on erinomainen joustoluotto, mistä saat luottotilin ilman mitään kuluja tai korkoja. Ensimmäinen nosto on ilmainen ja luottoraja on 4000€. Ikäraja palvelussa on 18-vuotta ja joustoluottojen lisäksi löydät suurempia kertaluottoina myönnettäviä lainoja aina 70000 euroon saakka.

 • Ilmainen ensilaina
 • Ilmainen ensinosto
 • Joustoluottoa 4000€
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Kulutusluottoa 70000€
 • Puhtaat luottotiedot vaaditaan

Lainasto

Lainastolta saa joustoluottoa

Lainastolta asiakas voi nostaa joustoluottoa 2000 euroon asti. Joustoluottoa voi hakea kaikki 21 vuotta täyttäneet, joilla on puhtaat luottotiedot. Lainasto tarjoaa kaksi eri vaihtoehtoa luoton takaisinmaksulle voit joko maksaa nostamasi luoton 45 vuorokauden kuluttua tai vaihtoehtoisesti osamaksulla, lyhentämällä luottosaldoa 20% kuussa, näin saat maksuaikaa reilut puoli vuotta. Luottopäätöksen saat todella nopeasti, muutamassa minuutissa. Näin ollen akuuttiin rahan tarpeeseen sopii Lainasto erittäin hyvin.

 • Luottoa 200 – 2000 euroa
 • Ikäraja 21 vuotta
 • Maksuaikaa 45 vrk – 7 kk

Vivus

Vivuksen pikalaina toimii myös joustoluottona

Vivus kuuluu kansainväliseen rahoituskonserniin ja on yksi Suomen suurimmista netin kautta joustoluottoa tarjoavista yrityksistä. Vivus tarjoaa reilun kahden tuhannen euron joustoluottoja vanhoille asiakkailleen. Luoton ikäraja on 20 vuotta. Maksuaikaa saat 30 vuorokautta normikuluilla, mutta luottoaikaa on mahdollista jatkaa maksamalla hinnaston kulut. Vivus siirtää rahat tilillesi todella nopeasti, alle 15 minuutissa.

 • Luottoa 10 – 2010 euroa
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Maksuaikaa 30 vrk (jatkettavissa lisämaksusta)
  Lainaa ilman luottotietoja

Freedom rahoitus

Freedom rahoitus vakuudeton joustoluotto

Freedom rahoitus tarjoaa isoa joustoluottoa, rahoitusta on mahdollista saada jopa 50000 euroa. Näin isolla luotolla voit esimerkisi maksaa mahdolliset vanhat, kalliit vippisi, pikalainasi jne. pois ja käyttää hyväksesi uusi alempi korkotaso. Freedomilta on myös mahdollista saada pitkää maksuaikaa, halutessasi maksuaikaa on saatavilla peräti kaksitoista vuotta. Pitkä maksuaika on mahdollista isompiin joustoluottoihin.

 • Luottoa 500 – 50000 euroa
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta

Credit24

Joustolainaa Credit24 palvelusta

Credit24 tarjoaa 50 – 3000 euron joustoluottoja 19 vuotta täyttäneille luottokelpoisille kansalaisille. Credit24 tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman luoton nostotapoja, voit nostaa rahaa netin kautta, tekstiviestillä tai ilmaisella mobiiliappsilla. Tällä hetkellä on menossa myös kampanjatarjous, jossa saat nostettua ensimmäisen joustoluottosi ilman nostopalkkiota. Credit24 kuuluu Vivuksen tavoin kv. rahoitusalan konserniin. Voit siis nostaa huoletta oman joustoluottosi.

 • Luottoa 50 – 3000 euroa
 • Ikäraja 19 vuotta
 • Maksuaikaa 3 -24 kuukautta

Tietoa Joustoluotoista

Kenelle joustoluotto sopii?

Joustoluotto sopii erittäin hyvin kaikkiin rahatarpeisiin, erityisesti jos tiedossasi on tarve useammalle nostolle lähitulevaisuudessa ja kokonaisrahan tarve on vielä epäselvä. Esim. pikavippiin verratuna kulutusluotto saattaa tulla huomattavastikin halvemmaksi. Ajatellaampa tilannetta, joissa 3 seuraavan kuukauden aikana tarvitset ylimääräistä rahoitusta muutaman sata euroa kussakin kuussa ja haluat maksaa kaikki takaisin puolen vuoden päästä. Pikavippiä ottamalla joutuisit ottamaan rahaa kolme kertaa, ja maksamaan mahdollisia perus- ja avauskuluja kolmeen kertaan, tulee äkkiä kalliksi. Lisäksi moni pikavippiyritys ei anna uutta pikavippiä ennen kuin edellinen on maksettu, eli joutuisit ottamaan pikavippiä kolmelta eri yritykseltä. Aikaa vievää ja kallista.

  Lainaa luottohäiriöiselle

Joustoluotossa asioit vain yhden yrityksen kanssa ja maksat vain yhdet kulut. Esimerkkitapauksessamme haet esim. 1000 – 2000 euron luottolimiitin ja nostat rahaa silloin kun haluat ja tarvitset. Luoton korko alkaa juosta vasta kun nostat tilillesi rahaa eli tässä tilanteessa kolmannelle nostolle ei kerry kovinkaan paljoa kustannuksia.

Miksi valitsisin suosittelemanne paikan jonkun muun sijaan?

Rahoitusalalla on monenlaista toimijaa, vaikka aiemmista “hulluista vuosista” ala onkin siivoutunut huomattavasti. Silti löytyy vielä luottopaikkoja joiden ehdot ovat epäselkeät ja kulut todella korkeat.

Näitä karikoita välttääksesi kannattaakin käyttää listaamiamme yrityksiä.

 • Kaikki ovat isoja toimijoita Suomen rahoitusmarkkinoilla
 • Ovat toimineet jo pitkään alalla ja omaavat erittäin hyvän maineen
 • Selkeät luotto ehdot
 • Edulliset luottokustannukset

Joustoluoton haku on helppoa

Netin kautta luoton haku tänä päivänä on helppoa kuin heinän teko. Aikaa koko prosessiin ei kulu kuin hetki. Toimi siis seuraavasti:

 1. Valitse edullisin joustoluotto, jonka saat heti tilille
 2. Lähetä luottotarjouspyyntö ylläoleville yrityksille, hakemukseen pääset helposti sinisen napin avulla.
 3. Täytä hakemuksessa kysytyt kohdat ja paina lähetä-nappia.
 4. Tarkkaile sähköpostiasi, yleensä muutaman minuutin kuluttua saapuu viesti onko hakemuksesi hyväksytty ja lisäksi mukana on luottotarjous.
 5. Kun kaikki pyytämäsi tarjoukset ovat saapuneet, on aika vertailla niitä keskenään, tutustu kunkin luottopaikan ehtoihin tarkasti.
 6. Valitse saamistasi tarjouksista se, joka sopii Sinun nykyiseen taloustilanteeseen parhaiten.
 7. Saamasi tarjouksen hyväksyt tunnistautumalla pankkitunnuksillasi.
 8. Kun tarvitset rahaa käyttöösi, ilmoitat vain luottoyhtiölle asiasta ja tilillesi saat haluamasi summan.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta jotkut yritykset vaativat vielä korkeampaa ikää. Luotonhakijalla tulee myös olla säännölliset tulot eli palkka, eläke tai jotakin muita tuloja.

Tosin myös freelancerina tai projektiluontoisissa töissä työskentelevät voivat hakea luottoa, mutta heiltä saatetaan vaatia tiliotetta pidemmältä ajanjaksolta, jotta voidaan varmistaa, että tuloja kuitenkin on, vaikka ne eivät aivan säännöllisiä olisikaan.

  Mistä löytyy lainaa ilman korkoja ja kuluja 2023 vuonna?

Mikäli hakee todella pientä luottoa, niin jotkut saattavat niitä jopa myöntää, vaikka selkeää tulonlähdettä ei olisikaan. Se on tosin melko harvinaista ja toki tulot myös vaikuttavat luoton määrään ja ehtoihin.

Luottohistorian tulee myös olla kunnossa eli erääntyneitä maksuja ei saa olla ja varsinkaan maksuhäiriötä ei saa hakijan luottorekisteristä löytyä, koska se estää luoton saamisen. Myöskin osoite Suomessa, pankkitili, kännykkäliittymä ja verkkopankkitunnukset vaaditaan.

Onko joustoluoton hakeminen yhtä turvallista netissä, kuin perinteisissä pankeissa?

Hakeminen on aivan yhtä turvallista, kuin perinteisessä pankissa. Hakijan tiedot aina varmennetaan ja lainoja myöntävillä yrityksillä on käytössään todella tehokas salaus, joka pitää tiedot suojattuina ja niihin ei ulkopuoliset pääse käsiksi.

Rahoitusala on myös tärkoin säädelty ja säännöstelty. Kuluttajansuojaan on viime vuosina tehty lukuisia muutoksia ja kuluttajan asema on entistä parempi.

Voinko pitää maksuvapaan kuukauden?

Se hieman vaihtelee, koska moni lainaaja tarjoaa kyseistä mahdollisuutta, mutta ei kuitenkaan kaikki. Kannattaa aina selvittää asia yrityksen kanssa, josta on aikeissa hakea joustoluottoa.

Joissain tapauksissa on mahdollista saada siirrettyä eräpäivää, mutta siitä useimmiten joutuu hieman maksamaan.

Mitä tapahtuu, jos en saa laskua maksettua ajoissa?

Tavallisesti siitä seuraa maksumuistutus, joka yleensä maksaa. Mikäli vieläkään ei laskua saa hoidettua, niin usein tulee toinen muistutus. Toisen muistutuksen jälkeen yritys yleensä irtisanoo luoton ja se siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi. Siitä koituu roimasti lisää kuluja, koska perintään meneviin laskuihin aina perintäfirma vielä lisää omat kulunsa. Perintäfirman epäonnistuessa laskun keräämisessä asia siirtyy oikeudelliseen perintään.

Kannattaa siis aina hoitaa maksut ajoissa tai ainakin olla yhteydessä velkojaan, jotta asia  ei etene oikeuteen saakka, koska se tulee kalliiksi.

Joustoluotto
 • Joustoluotto
4.4