(Last Updated On: 24.7.2023)

Haluatko hakea itsellesi korotonta pikavippiä tai lainaa heti? Vaihtoehdot ovat tässä tapauksessa todella vähissä, mutta niitä kuitenkin on olemassa. 100 prosenttisesti korotonta lainaa voit hakea vain ja ainoastaan kolmesta pikavippiä myöntävästä firmasta. Hae ilmainen pikavippi heti siis.

Mistä saa korotonta lainaa?

Vuonna 2023 on vaikea löytää lainaa ilman korkoa tai kuluja. Yhä harvempi tarjoaa ensilainaajan etua, mutta suosittelemme tarkistamaan listan sivustoltamme.

Kuka voi saada lainaa ilman korkoja tai kuluja?

Tämä etu on yleensä suunnattu ainoastaan ensimmäistä kertaa asioidessasi kampanjan tarjoavan yrityksen kanssa. Eli kyseessä on niin sanottu “ensilainaajan etu”.

Hae lainaa ilman korkoa – ilmainen lainahakemus ja rahat tilille lähes välittömästi:

Vivus – korotonta lainaa uusille asiakkaille 400 euroon asti

hae lainaa ilman korkoja tai kuluja

Vivus.fi on ainoa laatuaan nimittäin vain sitä kautta voit saada korotonta pikalainaa tilillesi. Ensimmäinen pikavippi / laina on kaikille lainaajille aina ilmainen enintään 400 euroon asti ja muuten lainavaihtoehdot ovat 10-2010 euron väliltä. Vivuksella on muutenkin loistavat lainaehdot ja yritys joustaa tarvittaessa eli voit siirtää eräpäivää 30 vuorokaudella eteenpäin halutessasi mikä on hyvä ominaisuus yllättävien kulujen sattuessa eteen. Ikäraja Vivuksen pikalainoissa on alkaen 20 vuotta. Jos siis Vivus kiinnostaa niin voit hakea 400 euroa korotonta lainaa heti tilillesi ilmaisella nettihakemuksella täältä!

On olemassa myös kourallinen muita firmoja, joissa pätee nopean maksajan etu. Tällä meinataan sitä, että jos maksat lainan (yleensä) 7 vuorokauden kuluessa pois, ei sinun tarvitse maksaa lainkaan korkoa lainasta.

  Pikavippivertailu - Netin Paras Vippivertailu

Lainapalvelut tarjoavat korotonta lainaa

On varmaan sanomattakin selvää miksi koroton pikalaina on kiven alle ja vaikeasti saatavissa. Sillä kun ei voittoa tee, vaikka toki se lisää myöhemmässä vaiheessa asiakaskuntaa eli tavallaan se on myös erinomainen keino markkinoida ja saada ihmisiä kiinnostumaan lainatarjonnastasi. Muutamaan vuoteen ei ole ilmestynyt muita samankaltaista tarjousta antavaa yritystä ja äkkiseltään voi päätellä, että tuskin tulee edes olemaan, ilmaista lainaa on kuitenkin tarjolla. Jos siis olet jo käyttänyt korottoman vippimahdollisuuden, niin seuraavista pikavipeistä tulet poikkeuksetta maksamaan lainan ja sen päälle korot.

Lainan todellinen hinta piilee todellisessa vuosikorossa, ei siinä kuinka paljon se kustantaa euroina

korotonta lainaa

Osa ei välttämättä ymmärrä lainan takaisinmaksumekanismia ja yleensäkään sitä, että mikä laina on se kaikista halvin. Kaikki lainat noudattavat samaa laskukaavaa ja todellinen vuosikoro on se mikä merkittää lainan hinnan. Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sen edullisempi on laina ilman vakuuksia.

Esimerkiksi korottoman lainan todellinen vuosikorko on siis 0 %. Todellinen vuosikorko lasketaan lainasta koituvien kulujen ja sen takaisinmaksuajan välillä. Monet valitsevat pikavippinsä sen perusteella kuinka paljon pitää maksaa takaisin euromääräisesti mikä on tavallaan väärin, mutta toisaalta harvaa se edes kiinnostaa. Vaikka tässä ei koskaan puhuta suurista summista ja monelle asia tuntuu pilkun viilaukselta, niin joukkoon mahtuu myös niitäkin, joita se muutamien ylimääräisten eurojen säästäminen kiinnostaa. Ja yleensä nämä henkilöt pärjäävät elämässä paremmin, sillä tarkkuus on tärkeää varsinkin raha-asioissa.

  Lainaa 18-vuotiaalle

Sellainen henkilö, joka vähät välittää tulee varmasti muutenkin käyttämään rahaa hanakammin ja tekee ennen kaikkea heräteostoksia eikä piittaa mikä on halvin tuote. Päätä siis itse haluatko säästää, vai et ja muista, että säästäminen ei ole ydinfysiikkaa eikä edes vie paljoa aikaa. Lainatessasi, ota siis ensin koroton pikavippi ja sen jälkeen tähtää seuraavaksi halvimpaan lainaan. Toivottavasti tämä koroton laina artikkeli auttoi teidät alkuun, ja vähintäänkin saamaan sen yhden ainoan korottoman pikalainan mikä markkinoilla on olemassa!

Ilmaista ensilainaa myös tililuoton kautta

Tiesitkö, että voit saada muutamilta lainayhtiöiltä ensimmäisen lainan täysin korottomasti ja kuluttomasti avatessasi jatkuvan tililuoton? Uuden lainaajan etu kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos etsit jatkuvaa luottoa, sillä ilmaista ensilainaa tarjoavat yhtiöt tarjoavat erittäin kilpailukykyistä lainaa myös ensimmäisen lainan jälkeen.

Suomilimiitiltä saat ensimmäisen noston täysin kuluitta 1000 euroon asti, kun avaat 2000 euron tililuoton. Et maksa lainastasi mitään muita kuluja kuin lainapääoman takaisin, jos suoritat takaisinmaksun moitteettomasti 60 vuorokauden sisällä.

Lainaa ilman korkoja ja kuluja saat myös Limiitti.fi:ltä, joka tarjoaa ilmaista ensilainaa aina 500 euroon saakka, kun avaat yhtiön lainalimiitin. Ensilainan saat täysin kuluttomasti ja korottomasti, kun maksat nostamasi summan takaisin 45 päivän sisällä.

Limiitti.fi on erinomainen vaihtoehto nopeaa korotonta ja kulutonta ensilainaa etsiville, sillä rahat maksetaan tilillesi ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä, siis jopa yöaikaan, jos tarvitset rahaa liikkeellä ollessasi.

  Laina maksuhäiriöiselle

Lainayhtiöt toki pyrkivät saamaan loistavilla ilmaisilla ensilainatarjouksillaan uusia asiakkaita jatkuvalle tililuotolleen, mutta jos olet jo aikeissa hakea jatkuvaa lainaa, niin silloin ilmaisen ensilainan kokeileminen voi olla hyvä tapa kokeilla eri lainantarjoajia, sillä siinä et vielä sitoudu mihinkään. Sinun ei tarvitse jatkaa lainannostoa ensilainan jälkeen, etkä maksa tililuoton käytöstä avaus- tai kuukausimaksuja, vaan maksat vain nostamastasi luotosta ja vapautat sitä taas käyttöön maksaessasi lainaa takaisin.

4.9
  • Koroton Laina
4.8