(Last Updated On: 28.7.2023)

Haussa suurempi kulutusluotto heti tilillesi? Tämän artikkelin luettuasi tiedät mitä kautta löytyy parhaimmat kulutusluotot heti tilille, mihin hintaan ja millaisin lainaehdoin.

Olemme listanneet kuluttajien suosikit ja lisäksi omat suosikkimme eli joukossa on vain ja ainoastaan parhaita luottoja myöntäviä yhtiöitä. Useimmat myöntävät myös lainaa ilman vakuuksia ja takaajia eli niiden saamiseen ei edellytetä juuri muuta kuin riittävän korkeaa ikää ja jotkut vaativat lisäksi vielä säännölliset tulot.

Tutustu valikoimaamme alapuolella ja löydä kulutusluottoa heti vaivatta pankkitilillesi. Katso myös artikkeli lainaa heti.

Onko mahdollista saada kulutusluotto heti tilille vuonna 2023?

Kyllä on. Moni lainapalvelu maksaa hyväksytyn hakemuksen jälkeen kulutusluoton välittömästi tilillesi.

Paljonko voin saada kulutusluottoa heti?

Voit saada jopa 60000 euroa lainaa heti tilillesi.

Hae kulutusluotot heti tilillesi seuraavista lainapaikoista – lainaa 15 minuutissa!

Seuraavat yritykset myöntävät lainan välittömästi tilillesi!.

Muita kulutusluottoa myöntäviä yrityksiä

Nämä firmat myöntävät kulutusluottoa nopeasti tilillesi, mutta rahojen toimituksessa kestää hieman pidempään. Jokainen on kuitenkin erittäin varteen otettava vaihtoehto, mikäli haluat edullista lainaa loistavin lainaehdoin.

Haluatko löytää lainaa heti – mistä sitä saa kaikista nopeiten?

kulutusluotto heti

Lainan myöntäjissä on paljon eroja ja toiset myöntävät luottoa selvästi nopeammin tilille kuin toiset. Toisilla kriteerit ovat huomattavasti tiukemmat kuin toisilla eli monenmoisia eroja luotonmyöntäjistä löytyy. Suurin osa yrityksistä käsittelee lainahakemukset hyvin huolella ja toimittaa rahat vasta tilille muutamien päivien kuluessa ja hitaimpia lainan toimittajia ovat selvästi pankit, joilla rahojen toimittamisessa saattaa kestää yli 5 arkipäivää ja sitä kautta et voi saada kulutusluottoa heti tilille.

  Pikalainavertailu

Monet kulutusluotto tarjontaan keskittyneet firmat toimittavat luottoa erittäin nopeasti, kuten yllä mainittu Nopsalaina sekä lisäksi Ostosraha. Molemmat lupaavat käsitellä lainahakemuksen 15 minuutin sisään ja Ostosraha lupaa vielä toimittaa luotonkin tilille siinä ajassa. Nopeaa on toiminta, täytynee myöntää, mutta eivät nämä yritykset turhaan ole niin suosittuja. Varsinkin Nopsalaina on siinä sivussa vielä yksi tämän hetken ehdottomista suosikeista, niin kuluttajien kuin myös ammattilaisten keskuudessa. Me pidämme yritystä tämän hetken parhaimpana kulutusluottofirmana kun arvioidaan kokonaisuutta.

Miten voin välttyä maksuongelmilta?

Kannattaa aina yrittää budjetoida tulot ja menot etukäteen, jotta osaa sitten varautua tuleviin kuluihin. Tuloista ja menoista on myös hyvä pitää kirjaa, jotta tietää, että mihin rahaa oikeastaan menee. Heräteostoksia on syytä tietoisesti välttää ja myös mieluummin ostaa tarvitsemansa tuotteet kerralla. Osamaksusopimukset nimittäin tulevat lähes poikkeuksetta kalliimmaksi, koska niistä lähes poikkeuksetta veloitetaan korkoa.

On siis parempi yrittää hieman säästää ja sitten tehdä pakolliset hankinnat, jos se vaan on mahdollista.

Maksuhäiriömerkintä

Maksuhäiriömerkintää ei onneksi saa kovinkaan helposti. Tavallisesti laskun maksamatta jättämisestä seuraa maksumuistutus. Mikäli laskua ei vieläkään hoida, niin saa toisen muistutuksen. Yleensä kahden muistutuksen jälkeen asia siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

Perintätoimisto laskuttaa omat kulunsa myös asiakkaalta, joten tässä vaiheessa laskulle tulee yleensä roimasti lisää hintaa. Perintätoimistonkin kanssa asiat ovat kuitenkin usein jollakin tapaa sovittavissa ja maksusuunnitelman tekeminen usein onnistuu.

  Pikavippivertailu - Netin Paras Vippivertailu

Mikäli perintätoimistokaan ei onnistu keräämään saatavia, niin asia etenee oikeudelliseen perintään.Sitten asia käsitellään lähimmässä käräjäoikeudessa ja lopulta saattaa siitä saada rekisteriinsä maksuhäiriömerkinnän.

Mistä kulutusluotot niille, joilla ei ole luottotietoja?

Päivitys 2023: Nykyään on lähes mahdotonta saada kulutusluotto heti ilman luottotietoja. Ainoastaan yksityiseltä voi kokeilla jos sattuisi onnistamaan.

Kulutusluotto heti ilman luottotietoja on todella vaikeasti saatavissa ja verkon kautta et sitä hyvin suurella todennäköisyydellä tule saamaan. Ne henkilöt, jotka haluavat saada kulutusluottoa huolimatta maksuhäiriömerkinnästä voivat saada luottoa, mutta sen hakeminen tai ennen kaikkea löytäminen on hankalaa. Tässä tapauksessa sinun tulee olla puhelimitse yhteydessä luotonmyöntäjään ja yrittää tiedustella, mikäli kulutusluoton saaminen olisi mahdollista.

Jos sinulla hyvät säännölliset tulot ja pystyt todistamaan sen palkkakuittien avulla sekä lisäksi vielä omaisuutta taustalla, niin lainan saamisessa tuskin on mitään ongelmia, huolimatta sinun maksuhäiriömerkinnästäsi. Voit saada luottotiedottomana lainaa osamaksulla ja samanlaisin maksusuunnitelmin kuin puhtaat luottotiedot omaava henkilö.

Jos asia kuitenkin on toisin ja sinulla ei ole säännöllistä työtä tai ollenkaan tuloja, niin tuskin olet saamassa lainaa mistään. Pidä mielessäsi, että luottoa myöntävä yritys haluaa kuitenkin omansa takaisin ja korkojen kera. Mitään hyväntekeväisyyttähän tässä ei olla harrastamassa.