(Last Updated On: 21.3.2019)

Tarvitsetko suurempaa kulutusluottoa heti tilillesi? Tämän artikkelin luettuasi tiedät mitä kautta löytyy parhaimmat kulutusluotot heti tilille, mihin hintaan ja millaisin lainaehdoin.

Olemme listanneet kuluttajien suosikit ja lisäksi omat suosikkimme eli joukossa on vain ja ainoastaan parhaita luottoja myöntäviä yhtiöitä. Useimmat myöntävät myös lainaa ilman vakuuksia ja takaajia eli niiden saamiseen ei edellytetä juuri muuta kuin riittävän korkeaa ikää ja jotkut vaativat lisäksi vielä säännölliset tulot.

Tutustu valikoimaamme alapuolella ja löydä kulutusluottoa heti vaivatta pankkitilillesi. Katso myös artikkeli lainaa heti.

Hae kulutusluotot heti tilillesi seuraavista lainapaikoista – lainaa 15 minuutissa!

Seuraavat yritykset myöntävät lainan välittömästi tilillesi!.

Nopsalaina – Lainapäätös 15 minuutissa!

tilaa kulutusluottoa heti 15 minuutissa pankkitilille

Nopsalaina myöntää kulutusluotot heti tilille 2000 – 20000 euron väliltä. Saat yritykseltä lainapäätöksen jopa 15 minuutin sisään ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti, joten kaikki vaiheet onnistuu siis verkon kautta. Ikäraja kaikissa Nopsalainan kulutusluotoissa on 22 vuotta ja voit hakea lainaa 6 – 120 kuukauden lyhennysajalla. Nopsalainan kulutusluotot ovat myös erittäin edullisia, sillä maksat vain 9 prosenttia korkoa + asiakaskohtaisen korkomarginaalin, mikä ei merkittävästi hintaan vaikuta. Tutustu ja hae Nopsalainaa ilmaiseksi verkosta.

Hae Nopsalainalta

Ostosraha – Rahat tilille 15 minuutissa!

nopeimmat kulutusluoton myöntäjät netissä

Ostosraha myöntää kulutusluottoa erittäin nopeasti tilille – jopa 15 minuutin sisään! Voit hakea luottoa 400 – 3000 euron väliltä 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla joustavin lainaehdoin. Kaikki yritykset lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä verkon kautta. Ikäraja Ostosrahan lainapalvelussa on 21 vuotta. Tutustu yrityksen lainapalveluun ja hae kulutusluotto heti tilille!

  Joustoluotto Heti Netistä

Hae Ostosrahalta

Muita kulutusluottoa myöntäviä yrityksiä

Nämä firmat myöntävät kulutusluottoa nopeasti tilillesi, mutta rahojen toimituksessa kestää hieman pidempään. Jokainen on kuitenkin erittäin varteen otettava vaihtoehto, mikäli haluat edullista lainaa loistavin lainaehdoin.

Etua

saat kulutusluotot helposti netin kautta

Etua.fi myöntää suurempia kulutusluottoja ilman vakuuksia, asuntolainaa sekä luottokortteja. Kulutusluottovalikoimaa löytyy 500 – 40 000 € väliltä laina-ajan ollessa 1 – 30vuoden väliltä. Etua.fi on tällä hetkellä yksityisistä luotonmyöntäjistä monipuolisin ja sitä kautta voit hakea kaikista suurinta lainaa yksityiseltä. Lainan hakeminen on helppoa ja voit tehdä sen kätevästi netissä. Tutustu lisää ja tee lainahakemus kätevästi verkon kautta.

Hae Etua.fi palvelusta

Freedom Rahoitus

parhaat kulutusluottotuotteet nopeasti pankkitilille

Freedom Rahoitus myöntää myös suuria kulutusluottoja ilman vakuuksia erittäin pitkällä takaisinmaksuajalla. Lainaa voit hakea aina alkaen 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti 1 – 15 vuoden lyhennysajalla. Freedom Rahoitus on hyvä vaihtoehto jos haluat saada nopeaa rahoitusta ja hyvää palvelua.

Yhdellä hakemuksella saat useita tarjouksia monilta eri rahoituslaitoksilta, joten niiden vertailu on helppoa ja nopeaa. Enää ei siis tarvitse jokaiseen paikkaan lähettää hakemuksia erikseen, vaan Freedom Rahoitus tekee sen puolestasi.

Lainatessasi saat aina henkilökohtaisen lainaneuvojan, jonka kanssa etsitte yhdessä sinulle parhaiten soveltuvan kulutusluoton. Hae Freedom Rahoitusta tästä jo tänään!

Hae Freedom Rahoitukselta

Haluatko löytää lainaa heti – mistä sitä saa kaikista nopeiten?

kulutusluotto heti

Lainan myöntäjissä on paljon eroja ja toiset myöntävät luottoa selvästi nopeammin tilille kuin toiset. Toisilla kriteerit ovat huomattavasti tiukemmat kuin toisilla eli monenmoisia eroja luotonmyöntäjistä löytyy. Suurin osa yrityksistä käsittelee lainahakemukset hyvin huolella ja toimittaa rahat vasta tilille muutamien päivien kuluessa ja hitaimpia lainan toimittajia ovat selvästi pankit, joilla rahojen toimittamisessa saattaa kestää yli 5 arkipäivää ja sitä kautta et voi saada kulutusluottoa heti tilille.

  Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 2021

Monet kulutusluotto tarjontaan keskittyneet firmat toimittavat luottoa erittäin nopeasti, kuten yllä mainittu Nopsalaina sekä lisäksi Ostosraha. Molemmat lupaavat käsitellä lainahakemuksen 15 minuutin sisään ja Ostosraha lupaa vielä toimittaa luotonkin tilille siinä ajassa. Nopeaa on toiminta, täytynee myöntää, mutta eivät nämä yritykset turhaan ole niin suosittuja. Varsinkin Nopsalaina on siinä sivussa vielä yksi tämän hetken ehdottomista suosikeista, niin kuluttajien kuin myös ammattilaisten keskuudessa. Me pidämme yritystä tämän hetken parhaimpana kulutusluottofirmana kun arvioidaan kokonaisuutta.

Miten voin välttyä maksuongelmilta?

Kannattaa aina yrittää budjetoida tulot ja menot etukäteen, jotta osaa sitten varautua tuleviin kuluihin. Tuloista ja menoista on myös hyvä pitää kirjaa, jotta tietää, että mihin rahaa oikeastaan menee. Heräteostoksia on syytä tietoisesti välttää ja myös mieluummin ostaa tarvitsemansa tuotteet kerralla. Osamaksusopimukset nimittäin tulevat lähes poikkeuksetta kalliimmaksi, koska niistä lähes poikkeuksetta veloitetaan korkoa.

On siis parempi yrittää hieman säästää ja sitten tehdä pakolliset hankinnat, jos se vaan on mahdollista.

Maksuhäiriömerkintä

Maksuhäiriömerkintää ei onneksi saa kovinkaan helposti. Tavallisesti laskun maksamatta jättämisestä seuraa maksumuistutus. Mikäli laskua ei vieläkään hoida, niin saa toisen muistutuksen. Yleensä kahden muistutuksen jälkeen asia siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi.

Perintätoimisto laskuttaa omat kulunsa myös asiakkaalta, joten tässä vaiheessa laskulle tulee yleensä roimasti lisää hintaa. Perintätoimistonkin kanssa asiat ovat kuitenkin usein jollakin tapaa sovittavissa ja maksusuunnitelman tekeminen usein onnistuu.

  Luotto - mistä saa haettua luottoa edullisesti?

Mikäli perintätoimistokaan ei onnistu keräämään saatavia, niin asia etenee oikeudelliseen perintään.Sitten asia käsitellään lähimmässä käräjäoikeudessa ja lopulta saattaa siitä saada rekisteriinsä maksuhäiriömerkinnän.

Mistä kulutusluotot niille, joilla ei ole luottotietoja?

Kulutusluotto ilman luottotietoja on todella vaikeasti saatavissa ja verkon kautta et sitä hyvin suurella todennäköisyydellä tule saamaan. Ne henkilöt, jotka haluavat saada kulutusluottoa huolimatta maksuhäiriömerkinnästä voivat saada luottoa, mutta sen hakeminen tai ennen kaikkea löytäminen on hankalaa. Tässä tapauksessa sinun tulee olla puhelimitse yhteydessä luotonmyöntäjään ja yrittää tiedustella, mikäli kulutusluoton saaminen olisi mahdollista.

Jos sinulla hyvät säännölliset tulot ja pystyt todistamaan sen palkkakuittien avulla sekä lisäksi vielä omaisuutta taustalla, niin lainan saamisessa tuskin on mitään ongelmia, huolimatta sinun maksuhäiriömerkinnästäsi. Voit saada luottotiedottomana lainaa osamaksulla ja samanlaisin maksusuunnitelmin kuin puhtaat luottotiedot omaava henkilö.

Jos asia kuitenkin on toisin ja sinulla ei ole säännöllistä työtä tai ollenkaan tuloja, niin tuskin olet saamassa lainaa mistään. Pidä mielessäsi, että luottoa myöntävä yritys haluaa kuitenkin omansa takaisin ja korkojen kera. Mitään hyväntekeväisyyttähän tässä ei olla harrastamassa.