Lainantarve ei katso ihmisen ikää, kokoa, sukupuolta tai työvoimapoliittista asemaa, vaan se saattaa yllättää kenet tahansa. Varsinkin nuorena aikuisena opiskeluaikana voi tulla yllättäviä tilanteita sekä tarve saada kulutusluotto opiskelijalle. Onko tämä kuitenkaan mahdollista? Kyllä on, myös opiskelija voi saada kulutusluottoa – katso alempaa parhaat vaihtoehdot.
Hae lainaa opiskelijalle täältä
Edulliset kulutusluotot myös opiskelijoille seuraavista lainapaikoista:
Euroloan
Euroloan myöntää kulutusluottona lainaa 100 – 10000 euroa myös opiskelijoille, joilla on esittää riittävät tulot luoton takaisinmaksamiseen. Ikäraja Euroloan lainapalvelussa on 20 vuotta, joten palvelu sopii hyvin opiskelijalle. Todellinen vuosikorko Euroloan lainassa on edullinen, alkaen 14,90 %
Ostosraha
Ostosraha tarjoaa 400 euron -10000 euroa kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Ikäraja lainapalveluun on 20 vuotta. Todellinen vuosikorko lainalle on alkaen 29 %, eli hyvin edullinenin pikalaina on kyseessä. Laina-aika on Ostosraha palvelussa 12 – 72 kuukautta.
Fixura
Fixura tarjoaa 1000 – 10000 euroa kulutusluottoa todella reiluilla lainaehdoilla. Hakija voi itse päättää miten muodostuu lainan korko, maksuaika ja summa. Korkoprosentti (vuosikorko) on alkaen 6%, mikä on todella edullinen. Mikään muu lainapalvelu ei myönnä joustoluottoa yhtä reiluilla ehdoilla!
Opiskelijankin on mahdollista saada edullista kulutusluottoa. Vaikka usein ajatellaan, ettei opiskelijalla voi olla muita keinoja saada lainaa kuin opintolaina, niin tämä ei ole totta! Mikäli tuloja on riittävästi, niin jokainen voi hakija edullista kulutusluottoa. Opintolaina ei ole ainoa keino saada rahaa opiskelijan budjettiin.
On tunnettu tosiasia, että opiskelijan leipä on pitkä ja todella kapea. Sen leventämiseen soisi käytettävän kaikki mahdolliset keinot, ja kulutusluotto voi hyvin olla yksi vaihtoehto. 100 – 50000 euron lainasummille myönnettävä kulutusluotto on hyvä keino elvyttää taloutta hetkellisesti.
Moni kuvittelee, että laki tai muut ehdot kieltävät lainan myöntämisen opiskelijalle. Tämä on urbaani legendaa, joka on jäänyt elämään väärinymmärrysten takia. On totta, että luoton hakeminen vippipalvelusta vaatii aina tuloja, mutta opiskelijan status ei rajaa pois mahdollisuutta hakea lainaa.
Kulutusluottoa on siis täysin mahdollista saada myös opiskelijana, mikäli tuloja on tarpeeksi lyhennysten maksamiseen ajallaan. Tässä artikkelissa esittelemme eri mahdollisuuksia opiskelijan hakea kulutusluottoa lainalle.

Pikalainaa opiskelijalle
Kulutusluottoa myönnetään 100 – 60000 euron lainasummille, joten se kattaa kaikki mahdolliset lainasummat. Yleensä kulutusluotolle muodostuu takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta, joten aikaa luoton maksamiselle on hyvin. Jos pienempää vippiä tarvitsee niin joustoluotto tai pikavippi ovat muut vaihtoehdot opiskelijan pikalainalle.
Opiskelijalle ei välttämättä myönnetä suurimpia mahdollisia pikalainoja ilman vakituista työpaikkaa, mutta pienemmät lainasummat yleensä onnistavat vaivattomasti. Niin kauan, kun hakijalla on esittää jotain tuloja, ei lainan myöntämiselle ole varsinaisesti estettä. Vaadittu tulotaso riippuu tietenkin lainattavasta summasta: satasen kulutusluoton saa olemattomillakin tuloilla, mutta isojen lainojen hakemiseen tulee olla vakituinen työpaikka.
Kaikista hakijoista luottopalvelu tekee luottoluokituksen, missä arvioidaan hakijan tulot, menot sekä taloudellinen tilanne yleisesti. Luottoluokituksen perusteella muodostuu laina-aika sekä korko lainalle. Luottoluokitus, kun haet kulutusluottoa opiskelijalle, tehdään usein automaattisesti ja perustuu täysin toimitettuihin tietoihin, sekä julkisista rekistereistä haettuihin tietoihin.
Opiskelijan kannattaa olla rehellinen omista tuloistaan hakemuksessa. Luottoarviointia ei voi huijata, joten ei kannata kertoa vääriä tietoja tai hakea isompaa lainaa mihin oma talous riittää. Hyvin suhteutettu lainasumma on paras keino pyrkiä varmistamaan lainan saaminen tilanteessa, missä on epäilyksiä tulojen riittämisen suhteen.
Mitä huomioida ennen lainan hakemista

Ennen lainan hakemista kannattaa panostaa lainan ottamisen suunnitteluun. Suunnittelemalla lainan hakemisen hyvin varmistut, että haet lainaa minkä voit saada, etkä maksa lainasta ylimääräisiä korkoja tai kuluja.
Lainavertailun tekeminen ennen hakemista on myös eriarvoisen tärkeää. Lainavertailu tulee itseasiassa tehdä parikin kertaa: Ensin vertaillaan lainapalvelut, joilta tarjous pyydetään ja sitten vertaillaan saadut lainatarjoukset. Kun vertailua käydään tekemään, niin ensin pitää etsiä sopivat uudet lainapaikat. Käytä hakemiseen lainahakua, mihin voit syöttää haluamasi summan.
Haun tuloksissa löydät luotonmyöntäjät, jotka tarjoavat sopivaa lainaa. Lainojen vertaileminen on helppoa ja vaivatonta, kun tietää mitä pitää katsoa. Luotonmyöntäjien ja lainatarjousten vertailussa voi käyttää pääosin samoja kysymyksiä, periaatteet ovat loppupeleissä samat.
Vertailussa tulee ottaa huomioon mistä luoton kulut muodostuvat, mitä rajoitukset ja ehtoja lainalle asetetaan ja mikä on lainalle takaisinmaksuaika. Nämä kaikki edellä mainitut seikat vaikuttuvat vipille muodostuviin kuluihin, ja näitä vertailemalla löydetään parhaat sekä edullisimmat lainatarjoukset.
Pikalainojen ja vippipaikkojen vertailuun nopeat ohjeet:
- Käytä lainahakua sopivien luotonmyöntäjien etsimiseen saadaksesi lainaa opiskelijalle
- Tee alustava vertailu luottopalveluiden välillä, näin valitset mistä pyydät laintarjoukset
- Kun olet valinnut 3 – 4 eri lainapalvelua, jätä kaikkiin lainahakemus. Saat vastauksena tarjouksia
- Kun tarjouksia on vähintään kolme kappaletta, niin voit suorittaa lopullisen lainavertailun
- Kulutusluotoissa laina-aika ja tilinhoitomaksut vaikuttavat eniten lopullisen lainan hintaan
Kun sopivin tarjous on löytynyt, niin siirry allekirjoittamaan hakemus verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttämällä. Tarkista palvelusta ennen hakemista, että onko tunnistautuminen ja allekirjoitus mahdollisuutta tehdä käyttämällä mitä varmistusta.
Kulutusluoton hakeminen

Kulutusluotto opiskelijalle on hyvin vaivatonta, kun perusteet on hoidettu kuntoon. Hakeminen käy vaivattomasti käyttämällä lainahakua hyväksi parhaiden kulutusluottojen löytämiseen. Lainahakuun syötetään haluttu lainasumma, ja halutessasi hakijan ikä. Näin saadaan kaikki sopivat luottopalvelut helposti yhdelle listalle.
Voit lajitella vippipalveluita eri suodattimien avulla haluamaasi järjestykseen. Kaikki korot mitä lainahaulla löytää on aina luotonmyöntäjien tarjoamia arvioita. Tarkat tiedot korolle saadaan luottoarvion myötä, mikä tehdään automaattisesi lainahakemuksen yhteydessä.
Hae sopivat lainapalvelut ja käytä tämän artikkelin ohjeita ensimmäisen vertailun tekemiseen. Ota huomioon vertailussa kulut, korot ja muut seikat kuten lyhennysvapaat kuukaudet, eräpäivän siirto tai uuden lyhennyksen laskeminen. Nämä voivat olla palvelusta riippuen ilmaisia palveluita, maksullisia tai kokonaan mahdottomia.
Kulutusluottoa opiskelijalle on mahdollista saada, mutta ilman vakituista työpaikkaa lainasumma ei tule olemaan erityisen korkea. Mikäli käy osa-aikaisesti työssä, tilanne on täysin toinen ja usein tulot riittävät isommankin lainasumman hakemiseen. 10000 – 50000 euron lainoista ei opiskelijan kannata haaveilla, mutta sitä pienemmät vipit onnistuvat kyllä.
Voiko opiskelija saada kulutusluottoa?
Kyllä voi. Riippuen kulutusluoton suuruudesta, riittävät tulot kuitenkin vaaditaan.
Paljonko opiskelijalle myönnetään kulutusluottoa?
Pienempiä kulutusluottoja voit saada täysin ilman tuloja, mutta suurempaa kulutusluottoa hakiessa vaaditaan riittävät tulot sen takaisinmaksuun.
Kannattaako ottaa opintolainaa?
Opintolaina on huomattavasti kannattavampi vaihtoehto kuin kulutusluotto, sillä opintolainan maksuehdot ja korko ovat lainaajan kannalta edullisemmat.