(Last Updated On: 6.12.2023)

Tervetuloa kulutusluottovertailu -sivustolle!

Täältä löydät kaikki parhaimmat vuoden 2023 kulutusluottoa myöntävät yritykset – löydät kätevästi sinulle parhaiten soveltuvan firman ja valikoimaa on vähintäänkin tarpeeksi mistä valita.

Olemme karsineet meidän ja kuluttajien mielestä huonommat vaihtoehdot pois, jotta lainan hakeminen olisi mahdollisimman helppoa. Kulutusluottoa myöntäviä firmoja kun on valtava määrä ja osa niistä ei ole suoraan sanottuna mistään kotoisin ja puutteita löytyy joko lainaehdoista tai todelliset vuosikorot lainoissa ovat tähtitieteelliset.

Tämä puolueeton kulutusluottovertailu kattaa kaikki parhaat kulutusluottoa myöntävät yhtiöt eli ei muuta kuin tutkimaan mikä soveltuu teidän tarpeillenne parhaiten. Katso myös lainavertailu, jos haluat tutkia enemmän vaihtoehtoja.

Miksi käyttää kulutusluottovertailua?

Tähän on monia syitä. Ensinnäkin voit säästää selvää rahaa, toisekseen saatat löytää sellaisia vaihtoehtoja, joista et ollut kuullut ennen vertailua. Kolmannekseen, kulutusluottojen vertailu on todella nopeaa eikä vie aikaasi kuin muutaman minuutin.

Mitä kannattaa huomioida, kun vertaan kulutusluottoja?

Ainakin kulutusluoton kulut ja korot, laina-ajat, lainaehdot, luotettavuuden sekä palvelun helppouden.

Kulutusluottovertailussa kuluttajien suosikit vuodelta 2023 – parhaat lainapaikat!

Credit24 joustolimiitti kelpaa myös vertailuun

hae joustolimiittiä niin paljon kuin ikinä luottoa tarvitset

Credit24 on hyvä vaihtoehto silloin kun etsit kulutusluottoa ja sen kautta ne ovat haettavissa helposti ja nopeasti verkon kautta 50 – 3000 euron väliltä. Lainaa voit hakea kunhan olet vähintään 19-vuotias ja  sinulla on luottotiedot kunnossa. Lainan hakeminen on ilmaista ja Credit24 toimittaa rahat aina luotettavasti ennen kaikkea nopeasti tilillesi. Kulutusluottovertailu suosittelee Credit24:ää kenelle tahansa kulutusluoton tai pikalainan tarpeessa olevalle.

Hae Credit24 palvelusta

  Mistä kulutusluotto heti tilille?

Freedom Rahoituksen vakuudettomat lainat ovat luottovertailun 3.

vertaile kulutusluotot ja saat parhaan luoton

Freedom Rahoitus on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet suuremman lainan perässä. Yritys myöntää lainoja alkaen 500 € aina 6000 € asti ja kaikki kulutusluotot ovat vakuudettomia. Freedom Rahoitusta voit hakea itsellesi jos olet vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen. Laina-aika on valittavissa 1 – 12 vuoden väliltä eli sinulla on mahdollisuus erittäin pitkään laina-aikaan. Saat myös yrityksen kautta lainatessasi ilmaisen henkilökohtaisen lainakonsultin, jonka kanssa katsotte sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan luoton. Lainan hakeminen ei maksa sinulle mitään ja sen voit tehdä 100 % verkossa.

Hae Freedom Rahoitukselta

Etua tarjoaa asuntolainoja aina 50000-60000 euroon asti – vertailun suurimmat lainat

yhdellä hakemuksella useita kulutusluottoja vertailtuna

Neljäntenä kulutusluottovertailussa on myös suurempiin luottoihin erikoistunut Etua, jonka kautta voit hakea 500 – 60000 euron kulutusluottoja ilman vakuuksia 1 – 30 vuoden lyhennysajalla. Etua tarjoaa kaikista yksityisten lainamarkkinoiden suurinta kulutusluottoa, mikäli pankkeja ei lasketa mukaan. Lisäksi voit hakea sitä kautta asuntolainaa ja luottokortteja. Etua myöntää lainaa jos olet vähintään täysi-ikäinen ja sinulta ei löydy taustaltasi maksuhäiriömerkintöjä. Lainavaihtoehtoja riittää useilla eri maksuaikatauluilla ja myös korkokulut vaihtelevat laajasti.

Hae Etua.fi palvelusta

Yleislaina

Yleislaina on kulutusluottovertailussa mukana

Yleislaina on hieman uudempi luottofirma ja soveltuu erittäin hyvin niille, joiden tarve kohdistuu keskisuuriin kulutusluottoihin. Voit hakea sitä kautta lainaa 2000 – 5000 euron väliltä 6 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla ja lainan hakeminen on tämänkin yrityksen kohdalla ilmaista ja tapahtuu verkossa. Tarvitset lainaamista varten vähintään 20 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Tutustu lisää Yleislainan edullisiin lainatuotteisiin alapuolen painikkeesta.

  Pikalainavertailu

Hae Yleislainalta

Erityismaininta menee Fixura -vertaislainapalvelulle, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa yksityisiltä sijoittajilta. Rekisteröidyt palveluun, jätät tietosi ja pian voit saadakkin lainaa yksityishenkilöltä.

Kulutusluotot vertailussa – löydä 2023 vuoden halvin kulutusluotto

Kulutusluottojen vertailu käy suhteellisen helposti, koska yrityksiä ei ole vielä niin montaa, että homma kävisi turhan työlääksi. Voit siis tehdä kulutusluottovertailun kätevästi itse tai hyödyntää tähän erikoistuneita sivustoja, joista löydät helposti parhaat luottofirmat.

Halvin laina on helppo löytää ja meidän kautta löydät sellaisen muutamassa minuutissa, sillä yritykset ovat järjestettynä todellisen vuosikoron mukaan.

Olemme toki huomioineet muitakin seikkoja, eli hinta ei ole suinkaan ainoa kriteeri mitä vaadimme luottoyrityksiltä. Sivuston Kulutusluottovertailu on ottanut huomioon mm. sekä todellisen vuosikoron että lainaehdot.

Hae vaihtoehtoisesti lainaa pankista – tee ensin lainavertailu

Kulutusluottovertailu

Myös pankit tarjoavat kulutusluottoja sekä halpaa lainaa ja lainaehdot sekä todelliset vuosikorot eivät ole sitäkään kautta lainkaan pahat eli pankkia kannattaa miettiä myös yhtenä vaihtoehtona lainaa hakiessasi. Vaikka pankista lainaaminen on työläämpää, niin se tuntuu olevan varsinkin vanhemmalle sukupolvelle vielä se ainoa oikea lainanhakupaikka.

Jos olet tottunut hakemaan lainaa pankista, niin se onnistuu kätevästi sitä kautta. Jos kuitenkin haluat vaihtelua lainaamiseen ja haluat saada rahat entistä nopeammin tilille ja todella edulliseen hintaan, niin kannattaa ruveta tutkimaan yksityisiä luottofirmoja.

Yksityisten firmojen kautta on myös mahdollista saada luottoa, vaikka sinulla ei olisi säännöllisiä tuloja. Jotkut yksityiset lainafirmat myöntävät siis lainaa ilman vakuuksia ja jostain voit saada luottoa vakuudetta ja myös ilman takaajia. Nämä paikat ovat kuitenkin suhteellisen harvassa ja luultavasti pian niitä ei enää ollenkaan. Kulutusluottovertailu on siis järkevä tehdä huomioiden sekä pankit että yksityiset luottofirmat!

Pikavippien korkokattoasetus tulee kasvattamaan kulutusluottoalan kilpailua

Aikaisintaan tänä keväänä voimaan tuleva vippien korkokattoasetus, joka siis tulee tarkoittamaan sitä, että alle 2000 euron lainoja ei voi enää myöntää yli 50 prosentin todellisella vuosikorolla.

  Mistä halvin pikavippi tilille?

Tämä tarkoittaisi sadan euron vipissä siis sitä, että siitä voitaisiin periä kuukaudessa vain enintään 4 euroa korkoa. Tämä tulee lopettamaan pikavippibisneksen sellaisessa muodossa kuin se nyt on, sillä kate jää mitättömäksi tai jopa miinuksen puolelle. Muutos tulee kieltämään myös tekstiviesteistä koituvat lisäkulut tekstiviestillä vippiä ottaessa.

Eduskunta on selvästi päättänyt jo aikaa sitten, että pikavipeistä on päästävä eroon ja tämä hyvä bisnesidea tullaan kaatamaan silkasta kateellisuudesta. Kulutusluottovertailu tulee luultavasti siis myös muuttumaan, koska kulutusluottoa myöntäviä firma tulee melko varmasti muutoksen jälkeen lisää.

Kertaluonteisten kulutusluottojen tilalle tililuotot

Pikavippifirmojen alasajon vuoksi useimmat lainayhtiöt ovat ryhtyneet tarjoamaan kertaluonteisten kulutusluottojen sijaan jatkuvaa tililuottoa eli joustoluottoa, jonka kautta asiakkaat voivat nostaa aiempaa suurempaa ja matalakorkoisempaa lainaa jatkuvasti luottorajan puitteissa.

Kulutusluottoja vertaillessa kannattaakin tarkastaa, minkälaisia jatkuvia tililuottoja on tarjolla, sillä tililuotto on yleensä asiakkaalle edullisempi vaihtoehto kuin tavallinen kulutusluotto sen jatkuvuuden vuoksi. Joustoluotto sopii toki paremmin jatkuvaan lainatarpeeseen, mutta ensimmäisen lainan nostaminen tililuoton kautta ei vielä sido mihinkään, sillä et maksa avaamastasi tilistä avaus- tai kuukausimaksuja, vaan maksat vain nostamasi luotosta, joten voit itse päättää, kuinka suurta kulutusluottoa haluat nostaa.