(Last Updated On: 30.1.2020)

Laina.fi myöntää lainatuotteita 50-3500 euron väliltä – Valitse itsellesi sopiva laina ja hae se heti verkosta.

Laina.fiTodella mainio paikka hakea lainaa monenlaiseen tarpeeseen erityisen edullisilla lainaehdoilla maksimissaan yhden vuoden maksuajalla.

  • Lainahakemuksen voit jättää silloin kun sinulle sopii ja alustavan lainapäätöksen saat heti
  • Voit valita sinulle sopivan lainamuodon, tarjolla luottokortti, kertalaina sekä käyttölaina
  • Lainan takaisinmaksuaika on hyvin joustava – sinä päätät
  • Instantor palvelua käyttämällä saat rahat tilille saman päivän aikana
  • Kulut ja korot ovat todella kohtuulliset

Hae Laina.fi palvelusta

 

Lainatuoteet lyhyesti esiteltyinä:

Luottokortti

Luottokortti, jonka voi saada on vuosimaksuton Mastercard. Korttia hakiessa ei hakijalta myöskään peritä avausmaksua.Mastercard  on kansainvälinen kortti, joka toimii oikeastaan lähes missä tahansa maassa ja melkeimpä jokaisessa kaupassa, jossa voi luotolla maksaa. Kortille saa 500 euron luottorajan ja minilyhennys on 50 euroa kuukaudessa.  Summasta riippumatta kuukausittainen nimelliskorko on aina 5% ja nostoista  tai ostotapahtumista peritään myös  10 prosentin nostopalkkio.

 

Käyttölaina

Käyttölainaa voi saada 2100 euroon asti. Käyttölaina toimii käyttöluoton tavoin eli luotolta voit nostaa aina tarpeen vaatiessa rahaa tilillesi. Voit nostaa rahaa luotolta tilillesi helposti tekstiviestillä tai kirjautumalla palveluun kotisivullamme. Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Nostoilla ei ole kuukausittaista rajaa, kunhan luoton saldo eli 2100 ei ylity. Nostoista peritään myös aina nostopalkkio.

Käyttölainaa voi lyhentää kuukausittain laskuun merkityn minimisumman verran eli vähintään 50 euroa tai niin suuren summan kuin haluat. Toki koko luoton voi myös maksaa kerralla pois. Kuluja kertyy vain nostoista ja avoinna olevasta saldosta eli, jos luotolta ei nosta rahaa ja saldoa ei ole avoinna, niin silloin ei myöskään tule mitään kuluja.

  Trustbuddyn kautta vippi aina ilmaiseksi 14 päiväksi 100-600 euron väliltä

 

Kertalaina

Kertalaina on joko vuodessa tai kahdessa tasaerissä takaisin maksettava laina. Summan voi valita 600 euron ja 3500 euron väliltä. Laina on niin kutsuttu annuiteettilaina, jossa kuukausittainen erä pysyy samana ja sisältää lainan pääoman,korot sekä kulut. Alkuun maksetaan siis enemmän lainan korkoja ja korko sitten pienenee ja pääoman määrää suurenee loppua kohti, mutta kuukausittainen erä pysyy samana.

 

Meidän arviomme

Ehdottomasti yksi netin parhaista lainaa tarjoavista paikoista, varsinkin jos haluaa lainata hieman pienempiä summia. Laina.fi ei nimittäin myönnä kovin suuria luottoja, mutta silti hinnat ovat edulliset ja palvelu on hyvää. Voimme lämpimästi suositella Laina.fi:n tarjoamia tuotteita, jos lainantarve ei ylitä 3500 euroa.

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Laina.fi on asettanut lainanhakijoille erilaisia ehtoja. Lainanhakijan tulee olla iältään 20-75 vuotias ja hänen on asuttava vakituisesti Suomessa. Hakijalla ei saa olla aiempia maksuhäiriömerkintöjä ja luottotiedot tulee olla kunnossa. Hakijan tulee myös pystyä todistamaan riittävät tulot jottei lainan takaisinmaksu aiheuta liiallisia ongelmia.

Lainaa haetaan netissä, joten hakijalta tulee löytyä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jotta henkilöllisyys pystytään todentamaan.

 

Vastuullista lainaamista

Tarkastamme aina hakijan luottokelpoisuuden ja summasta riippuen saatamme myös pyytää todisteita, joista voidaan määritellä hakijan kolmen viime kuukauden tulot. Esimerkiksi tiliotetta tai palkkatodistusta voidaan hyödyntää maksukyvyn määrittämisessä.

Laina.fi noudattaa hyvää lainanantotapaa ja ei koskaan myönnä liian suuria luottoja hakijan maksukykyyn nähden. Yritys on myös rekisteröity aluehallintaviraston rekisteriin ja on todettu luotettavaksi toimijaksi.

  Nopsalaina

Lainan hakeminen on myös kuluttajalle täysin turvallista ja rahoitusala on tarkoin säädelty ja valvottu.Alaa koskevia lakeja ja säädöksiä on päivitetty ja tarkennettu useaan otteeseen viime vuosina ja pikavipeille on jopa määritelty korkokatto. Kuluttajan oikeudet siis ovat parantuneet entisestään.

Laina.fi on myös panostanut todella paljon tietoturvaan ja käytössä on SSL-salaus, jota myös moni pankki käyttää. Asiakkaat voivat siis olla turvallisin mielin, koska heidän tietoihinsa ei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi. Asiakkaan tietoja myös säilytetään henkilötietolain mukaisella tavalla.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Laina.fi asiakaspalvelu on avoinna
Arkisin 07-22
Viikonloppuisin 09-21

Sähköposti:
asiakaspalvelu@laina.fi

Postiosoite:
Yliopistonkatu 29b A,
20100
Turku

Puhelin:
0200 30033

4/5 –
2 Arvostelua
Paras
5
Huonoin
3