(Last Updated On: 22.9.2023)

Oletko 100 euron pikalainan tarpeessa ja haluat sen mahdollisimman pienin kustannuksin ja mielellään heti tilillesi?

Hae 100 euron laina heti netistä

Jos tarvitset lainaa 100 euroa olet siinä tapauksessa oikealla sivustolla. Pieniä lainoja on tarjolla kymmenistä eri paikoista vuonna 2023 ja ehdot sekä kustannukset vaihtelevat todella suuresti. Kun vaihtoehtoja on näin paljon niin valintaprosessiin kannattaa todellakin paneutua huolella. Helpottaakseemme urakkaasi päätimme esitellä muutamia todella mainioita lainapaikkoja, joissa et tule törmäämään korkeisiin hintoihin tai epäreiluihin ehtoihin.

Lainaa 100 euroa ilman kuluja tai korkoja ilmaiseksi

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin 100 euron lainoja on olemassa jopa täysin ilman kuluja, mutta eivätpä hinnat muutenkaan päätä huimaa. Varsinkin jos olet valmis lainasi maksamaan takaisin nopeasti niin kustannukset ovat todella matalat.

Mistä saan lainaa 100 euroa?

Vuonna 2023 ei enää monikaan lainapaikka tarjoa näin pieniä lainoja. Katso päivitetty lista vaihtoehdoista sivustoltamme osoitteesta: https://www.kulutusluototlainaa.fi/lainaa-100-euroa/

Kuka voi saada 100e lainan?

Tämän suuruisen lainan kohdalla ei paljoa kysellä, vaan pelkästään 18v ikä riittää, kunhan ei ole maksuhäiriöitä.

Parhaat 100€ Lainat

Vivukselta uusille asiakkaille täysin ilmainen 100 euron pikavippi vaivattomasti

Vivus tarjoaa 100e pikavippiä ilmaiseksi täysin ilman korkoja

Ensilainaajaa hemmotellaan täysin ilmaisella lainalla 400 euroon saakka yhden kuukauden maksuajalla. Jos olet jo aiemmin Vivukselta lainaa hakenut niin et voi maksutonta rahoitusta enää saada, mutta hinnat ovat muutenkin todella asialliset ja vanhat asiakkaat voivatkin hakea lainaa alkaen 10 eurosta aina 2010 euroon asti.

Lainoihin saat aina maksuaikaa maksimissaan kuukauden mutta voit sitä jatkaa pientä lisäkustannusta vastaan aina kuukaudella kerrallaan.

Vivuksen takana on 4Finance Oy, joka tunnetaan todella vakavaraisena ja luotettavana rahoitusyhtiönä. Voit siis olla täysin varma, että saat loistavaa asiakaspalvelua ja sinusta huolehtii aina todelliset talouden alan ammattilaiset.

  Lainaa 5000 euroa

Risicumilta 100€ joustoluottoa jokaisen tarpeeseen

Risicumin joustoluotto 100e alkaen aina 2050 euroon asti

Risicumin kautta voit saada joustoluottoa jota myönnetään aina 2050 euroon asti ja luottotililtä voit nostaa sitten käyttöösi juuri sen verran kuin tarve sillä hetkellä vaatii, vaikkapa 100 euroa. Luottotili Risicumin kautta on yksi joustavimmista ja edullisimmista ratkaisuista joita netistä löytyy. Luottotilin ehdoton etu on se että maksat korkoa aina vain siitä summasta jonka olet nostanut käyttöösi. Rahat myös siirtyvät tilillesi käyttöösi muutamissa minuuteissa.

Vaihtoehdoista löytyy myös hieman kalliimpi kertalaina joka tosin on todella nopea ratkaisu akuuttiin tarpeeseen. Kertalainaa haetaan kerralla vähintään 500 euroa ja enintään 1000 euroa.

epikavippi luottotili tai laina 100 eurosta 5000 € asti

Uusi epikavippi tarjoaa lainan luottotilin muodossa 100 eurosta ylöspäin

100 eurosta aina 5000 euroon luottoa ja lainaa myöntävä epikavippi on takuu varma vaihtoehto. Lainat ovat erityisen asiakasystävällisesti hinnoiteltu ja rahat saa todella nopeasti tilille. Luotot lasketaan yksilöllisesti joten saat aina parhaan mahdollisen hinnan joka soveltuu juuri sinun elämäntilanteeseesi.

Lainan takaisinmaksu aika riippuu aina siitä kuinka paljon olet rahoitusta hakemassa. 100 euron lainalle voit saada maksuaikaa 3 kuukautta kun taas 5000 euron luotto pitää maksaa takaisin kahden vuoden aikana. 100 euron laina joka maksetaan takaisin 3 kuukauden aikana maksaa ainoastaan 108 euroa! Tämä on todellakin edullista lainaa.

Todellinen vuosikorko tyypilliselle luotolle epikavippin kautta on 14,9%.

Credit24:n joustolimiitti on joustavin ratkaisu pikkurahan tarpeessa oleville

Credit24 100 e pikalainaa joustolimiitin avulla korottomasti heti

Credit24 on jo vuosia ollut yksi suosituimmista lainanmyöntäjistä Suomessa. Lainaaminen hoituu kätevästi luottotilin kautta ja rahat voit siirtää tilillesi käyttöön alta 15 minuutin joko netissä, tekstiviestillä tai mobiili sovelluksella.

Lainaa voit Credit14 palvelusta hakea maksimissaan 3000 euroa ja siihen saat summasta riippuen maksuaikaa 1-24 kuukautta sen mukaan paljon sitä haluat.

100 euron lainassa on helppo verrata miten maksuaika vaikuttaa kuluihin. Jos maksat velkasi kuukaudessa maksaa se vain 104,32€ kun taas 24 kuukauden maksuaika tarkoittaa että maksat yhteensä 159,97 euroa, tosin kuukausierä on tällöin ainoastaan 30 euroa.

  Mistä lainaa 500 euroa heti tilille?

Halvin 100e laina

Maksuaikataulu on todellakin se kaikkein oleellisin asia, kun katsotaan paljonko vaikkapa 100 euron vippi tulee todellisuudessa maksamaan. Kuukauden maksuajalle on mahdollista siis saada täysin ilmaistakin lainaa ja vaikka et sitä saisi tai haluat valita jonkin muun kuin Vivuksen lainapaikaksesi niin ei kustannukset kuitenkaan montaa euroa ole.

Pitkällä maksuajalla

Useampien vuosien maksuajalla kulut luonnollisesti nousevat, mutta ei pieni laina silti kovinkaan kalliiksi tule. Vaikkakin vuosikorkoprosentti saattaa näyttää isolta niin euromääräisesti maksut ovat alhaiset.

100e pikavipin kulut ja korot

Koron lisäksi kannattaa tarkkaan tutkia onko lainapaikalla muita kustannuksia nostavia ehtoja kuten:

  • Tilin avausmaksut
  • Tilinhoitomaksut
  • Nostopalkkiot

Kun puhumme pienestä lainasummasta niin jo pienetkin lisäkulut tarkoittavat suhteellisesti isohkoja lisäkuluja.

Vertaa 100 euron vipit

Lisäkustannuksia tietysti aiheutuu kaikkein eniten mikäli lainan lyhennys laiminlyödään. Tämä onkin se tärkein asia jossa lainaajan on aina oltava tarkkana. Jo pienikin myöhästyminen eräpäivän suhteen aiheuttaa lisäkustannuksia ja pienetkin lainat voivat lopulta aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän. Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa normaalia elämää monella eri tapaa ja sen hankkiminen niinkin pienen kuin 100 euron luoton takia.

100€ Luottotili vai kertalaina?

Tämä riippuu pitkälti omasta tilanteestasi. Jos olet tietoinen, että tarvitset todellakin ainoastaan 100 euron lainaa ja jatkossa ei lisärahoitukseen ole tarvetta niin kertalaina vaikkapa kuukauden tai kahden maksuajalla on todella hyvä ratkaisu. Kertalaina myönnetään nopeasti ja rahat saat yleensä palvelun aukioloaikoina varsin nopeasti tilille.

100 euron laina

Jos taasen et ole ihan täysin varma miten paljon rahaa oikeasti tulet lähiaikoina tarvitsemaan ja tiedät, että nyt olisi tarvetta 100 euron pikalainalle, mutta lähitulevaisuudessa saattaa tulla uudelleen lainan tarve niin luottotili voi olla sinulle kannattavin ratkaisu. Luottotililtä pääset aina nostamaan lisärahoitusta käyttöön tarpeen mukaan ja summasta jonka jätät luottotilille et joudu maksamaan korkoa.

  Lainaa 1000 € – Hae kulutusluotto 1000 euroa heti tilille

Luottotilin ansiosta et siis joudu aina anomaan uutta lainaa 100 euroa vaan voit käyttää sitä samallatavalla kuin vaikkapa luottokorttia, eli silloin kun tarvitset. Luottotililtä rahan nostaminen on varsin helppoa ja nopeaa eikä yleensä edes maksa erikseen mitään. Rahannosto onnistuu aina netissä ja monilla lainapaikoilla myös tekstiviestitse. Osa lainapalveluista on jopa mennyt niin pitkälle että rahojen siirtämistä varten on kehitelty aivan oma mobiilisovellus joka tekee siirrosta todella helppoa.

Luottotililtä voi myös siirtää rahaa vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. Tämä on kuluttajan kannalta tietysti mukavaa mutta tuo oman vastuunsa mukanaan.

Joustoluotto 100 euroa

Luottotili toisaalta sitten voi aiheuttaa tilanteen jossa rahaa otetaan käyttöön turhan perusteettomasti. Kun luottoa on nostettavissa helposti ja milloin tahansa niin sen ottamisen kynnys saattaa laskea turhan alas. Muista siis että vaikka luottotili tuo helppoutta rahan lainaamiseen niin se myös tarkoittaa lainanhakijan kannalta sitä että itsehillintää tulee olla ja lainaa ei haeta täysin turhiin asioihin ja joihin ei ole varsinaista tarvetta, koska lopulta laina ei koskaan ole ilmaista ja se pitää aina maksaa kokonaisuudessaan takaisin (myös pieni 100 euron pikavippi on maksettava takaisin!).

Eli vastauksena otsikkoon, mieti millainen on tämänhetkinen lainan tarpeesi ja tuleeko se muuttumaan tulevaisuudessa. Molemmat lainamuodot ovat edullisia ja päätös kannattaa tehdä muiden asioiden kuin kustannuksien mukaan.

Lainaa 100
  • 100€ Pikalaina
4.2