(Last Updated On: 2.12.2023)
Lainaa 1000 euroa kuva

Etsitkö suurempaa lainaa ja haluat saada tilillesi 10000 euron kulutusluottoa? Yksityisiä firmoja, jotka myöntävät lainaa 10000 euroa ei ole kovinkaan monta, mutta riittävästi kuitenkin. Alempaa löydät kuluttajien suosikit ja nämä yritykset saavat myös meidän äänen, sillä ne ovat ehdottomasti alan parhaimmistoa ja parhaat lainapaikat suurempia kulutusluottoja ajatellen. Mikäli et löydä näistä itsellesi sopivaa luottofirmaa, voit aina kääntyä pankkien pariin, mutta varaudu käyttämään lainan hakuun reippaasti aikaa ja vaivaa. Nappaa alapuolelta lainaa 10000 euroa heti tilillesi.

Mitä lainapalvelua suosittelette?

Jos haluat lainaa 10000 euroa, suosittelemme esimerkiksi seuraavia palveluja: Rahoituslaitos.fi, Luottoheti.fi, Haelaina.fi, Luottopalvelu.fi

Mitkä ovat 10000 euron lainan ehdot?

Säännölliset ja riittävät tulot vaaditaan tavallisten lainaehtojen lisäksi.

Paras 10000e laina netistä?

Freedom Rahoitus

Freedom rahoitus lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia

Freedom Rahoitus myöntää lainaa 10000 ilman vakuuksia kohtuullisin lainaehdoin ja erittäin pitkällä maksuajalla. Voit hakea Freedom Rahoituksen kautta lainaa 500 – 50 000 euron väliltä jopa 1 -15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit tehdä lainahakemuksen netissä helposti ja nopeasti. Ottamalla yhteyttä Freedom Rahoituksen saat ilmaisen lainaneuvojan, jonka kanssa etsitte juuri sinulle parhaiten sopivan luoton yhdessä.

Varsinkin suuremmissa lainoissa saattaa olla hieman hankalaa määritellä vaikka takaisinmaksuun liittyviä asioita, joten lainaneuvojan palvelu on todella hyvä lisä. Joskus myös lainoissa käytettävät termit, annuiteetti, tasaerä ja muut rahoitukseen liittyvät sanat saattavat olla vieraita, niin niihin saa helposti selvennyksen, kun vain ottaa yhteyttä ja kysyy.

  Lainaa 2000 € – Hae 2000 euron kulutusluotot sekä lainat nopeasti

Tutustu ja hae lainaa jo tänään!

Hae Freedomilta

Etua

Etua.fi on hyvä vaihtoehto 10000 euron lainalle.

Etua.fi on hyvä vaihtoehto, sillä sitä kautta se onnistuu helposti. Voit hakea kulutusluottoa 500 – 40 000 € väliltä ilmaisella hakemuksella netin kautta erittäin kätevästi. Laina-aika on valittavissanne 1 -5 vuoden väliltä.  Yritys myöntää myös asuntolainaa ja sitä kautta voit hakea itsellesi luottokorttia. Tutustu Etua.fi:n valikoimaan ja löydä itsellesi sopivan kokoinen laina sopivilla lainaehdoilla.

Hakijalta vaaditaan säännölliset tulot, eli palkka,eläke tai mikä tahansa muu säännöllinen tulo kelpaa, jotta hakijan maksukyky pystytään varmistamaan. Hakijan tulee myös olla vähintään 20 vuotta täyttänyt ja maksuhäiriöitä ei saa hakijalla olla.

Etua.fi on toiminut markkinoilla jo vuosia ja on todella luotettava toimija. He eivät siis itse myönnä lainoja, mutta yhdellä hakemuksella saa monta tarjousta eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta.

Hae Etua.fi osoitteesta

Lainaa 10000 euroa voit hakea näiden lisäksi myös pankista

Mikäli ylempänä mainitut yritykset eivät tunnu sinulle soveltuvilta kun olet hakemassa lainaa 10000 euroa voit aina tutkia lisää vaihtoehtoja, mutta parempia yksityisiä luotonmyöntäjiä et ainakaan Suomesta tule löytämään.

Toinen vaihtoehto on lähteä hakemaan lainaa pankista mikä ei ole lainkaan huono vaihtoehto ja pankeista lainan saaminen on suhteellisen helppoa, tosin se on hyvin aikaa vievää.

Pankista lainatessa kannattaa muistaa pari asiaa eli on hyvin tärkeää huomioida todellisen vuosikoron päälle myös muut lainoista koituvat kulut, jotka tuovat lainaan huomattavasti lisähintaa. Tämä hämää monesti ja lainaaja ottaa lainan eikä huomaa lainan avaus- ja hoitomaksuja.

  Lainaa 1000 € – Hae kulutusluotto 1000 euroa heti tilille

Huolimatta tästä pankin lainan ovat kohtuullisen hintaisia, vaikka eivät ihan pärjääkään kilpailussa halvimmille yksityisille kulutusluottoa myöntäville firmoille.

Jos kuitenkin haluat saada vielä tästäkin suurempaa luottoa tai vaikkapa asuntolainaa, niin ovat pankit tässä vaiheessa erinomainen vaihtoehto eli ei muuta kuin lainaneuvotteluaikaa sopimaan. Konsultointi ei myöskään maksa mitään eli oli kyseessä laina kun laina, voit aina soittaa ja tiedustella millä ehdoilla ja mihin hintaan sellaista voi saada.

Lainaa hakiessa onkin aina järkevää kilpailuttaa ja kysellä eri luotonmyöntäjiltä millaisin ehdoin ja todellisin vuosikoroin heiltä voi saada luottoa ja mitä enemmän vaihtoehtoja käyt läpi, sen halvemman lainapaikan löydät.

Turvallisesti ja vastuullisesti

Jos olet etsimässä sopivaa luottoa 10000 tutustu artikkeliin

Kun otat lainaa 10000, niin mieti tarkkaan paljonko sitä tarvitset ja ennen kaikkea missä ajassa pystyt sen lyhentämään takaisin siten, että se ei koidu ongelmaksi. Kannattaa siis ottaa aina varman päälle ja valita lainalle vähintään sen verran laina-aikaa mitä olit ajatellut ja mielellään vielä aavistuksen verran lisää, mikäli vain mahdollista.

Lainaa hakiessa on myös syytä aina tarkistaa lainaehdot moneen kertaan ihan vain varmuuden vuoksi ja yrityksien kilpailuttaminen on myös suotavaa. Löydät halvimman lainan parhailla lainaehdoilla, kunhan käytät siihen hieman ylimääräistä aikaa. Se on hyvin kannattavaa, sillä tulet säästämään puhdasta rahaa.

Muista myös puhua laina-asioista perheen kanssa, äläkä tee itsekkäitä päätöksiä, sillä raha-asioista syntyy helposti pahojakin sotkuja perheessä. Tietenkin jos asut yksin omassa taloudessasi, niin asia on täysin sinun päätettävissäsi, mutta muussa tapauksessa käy keskusteluita muiden perheenjäsenien kanssa ennen lainaamista.

  Mistä lainaa 500 euroa heti tilille?

Älä myöskään ikinä lähde ottamaan lainaa 10000e alkoholin vaikutuksen alaisena, sillä nykyään sekin on helposti mahdollista, koska lainahakemuksen voi jättää verkossa ja kukaan ei haista sitä miltä hengityksesi haisee eikä myöskään näe miltä päällepäin näytät. Niin monet ovat ottaneet luottoa päissään ja se tulee varmasti kostautumaan jossain vaiheessa, ainakin suurimmalle osalle humalassa lainanneista.

Ole tarkkana kuin porkkana kun haet luottoa

Tiedosta myös velkakierteen vakavuus ja se, että joudut maksamaan jokaisen pennin takaisin korkojen kera, mitä ikinä oletkaan lainannut ja ymmärrä myös, että ilmaista lainaa ei ole olemassa, sen sijaan, halpaa lainaa kyllä löytyy markkinoilta.

Velkakierteestä nouseminen on vaikeaa eli on syytä siis todella miettiä lainatessaan, että maksukykyä varmasti löytyy ja laina-aikaa kannattaa ottaa riittävän paljon. Nykyään yritykset kuitenkin toki joustavat sen verran, että laina-aikaa voi pitkittää, mutta tämä ei kuitenkaan päde jokaisen yrityksen kohdalla.

Kannattaa siis huomioida yritystä valitessaan, että luottofirman lainaehdot ovat joustavat, sillä se on äärettömän hyvä ominaisuus siinä vaiheessa jos ylimääräiset kulut haukkaavat taloudestasi yllättäen ison siivun rahaa ja lainan lyhentäminen vaikeutuu.

Noudattamalla näitä ohjeita, pääset jo varsin pitkälle.

Lainaa 10000

4.75/5.0
Ääniä 8