(Last Updated On: 15.6.2023)

Etsitkö 2000 euron lainaa ja et oikein tiedä mistä se kannattaisi tilata? Olet tullut tässä tapauksessa oikeaan paikkaan, koska meiltä löydät 2023 vuoden parhaimman lainatarjonnan ja ennen kaikkea olemme valinneet vertailuun kuluttajien suosikkeja.

Lainavertailu on puolueeton ja olemme siis vertailleet kulutusluottoja myöntäviä luotonmyöntäjiä ottaen huomioon kaiken mahdollisen mitä lainatessa tulee huomioida.

Todellinen vuosikorko eli lainan hinta on ollut suurimmassa roolissa, sillä ihmiset haluavat lähes poikkeuksetta aina sitä kaikista halvinta lainaa, riippumatta muista lainaehdoista.

Olemme kuitenkin huomioineet kuinka joustava firma on ja epärehellisiä lainasopimuksia tekeviä yrityksiä ei sivustolla mainita, oli kyseessä kuinka halpa firma tahansa. Katso alhaalta vaihtoehtoja ja hae lainaa 2000 euroa itsellesi jo tänään!

Voiko työtön saada lainaa 2000€?

Useimmat lainapalvelut vaativat säännölliset tulot, mutta pieniä lainoja voi saada täysin ilman tuloja, kunhan luottotiedot ovat kunnossa.

Mistä lainaa 2000 euroa helposti?

Suosittelemme tutustumaan sivustomme päivitettyyn listaan, mutta muutamia helppoja lainapalveluja on muun muassa Vippi.org ja Luottoheti.fi

Nopsalaina

nopsalaina lainaa 2000e nopeasti tilille

Nopsalaina tarjoaa lainaa 2000 euroa heti tilillesi. Saat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa ja tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan Internetissä. Tämän jälkeen rahat toimitetaan tilillesi. Jos siis olet nopean lainan tarpeessa, on Nopsalaina paras mahdollinen vaihtoehto siihen. Yritys myöntää muuten kulutusluottoja 1500 – 15 000 euron väliltä kaikille 22 vuotta täyttäneille ja luottokelpoisille henkilöille. Laina-aika on kaikissa kulutusluotoissa 6-72 kuukautta ja lainan lyhennys tapahtuu kuukausittain. Todellinen vuosikorko on 9 prosentin paikkeilla ja tämä ei vielä sisällä asiakaskohtaista korkomarginaalia. Tutustu ja hae lainaa heti!

Credit24

hae joustolimiittiä 1-24 kuukaudeksi 2000 euroa

Credit24 on kuluttajien suosikki ja erinomainen vaihtoehto jos haluat lainaa joustavasti 2000 euroa. Voit hakea lainaa muuten 50 – 3000 € väliltä 1 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla ja se onnistuu helposti ilmaiseksi netin kautta. Yhtiöltä voit hakea luottoa jos olet iältäsi vähintään 19-vuotta ja et ole saanut maksuhäiriömerkintää. Tutustu Credit24:ään ja hae lainaa 2000 euroa jo tänään!

Freedom Rahoitus

yksi hakemus ja useita eri tarjouksia joista valitset omasi 2000e lainasta

Freedom Rahoitus on hyvä vaihtoehto silloin kuin etsit 2000 euron suuruista kulutusluottoa ja haluat saada sen pienellä korolla ja ilman vakuuksia. Yrityksen kautta saat myös lainaa 2000 erittäin pitkällä maksuajalla, jonka voit siis valita jopa 1 – 12 vuoden väliltä. Muuten yritys myöntää lainoja 500 – 30 000 € väliltä ilman vakuuksia. Tutustu Freedom Rahoitukseen ja hae lainaa välittömästi täältä!

  Lainaa 5000 euroa

Yleislaina

Ota tilillesi 2000 euron kulutusluottoa edullisesti

Yleislaina on hyvä paikka jos tarvitset 2000 € lainaa ja haluat saada sen helposti ja nopeasti tilille. Yleislainan kautta voit ottaa luottoa kunhan sinulta löytyy ikää vähintään 18 vuoden verran ja luottotietojesi tulee olla puhtaat. Myös tulojen pitää olla säännölliset ja työsuhde ei saa olla koeajalla. Laina-aika on kaikissa lainoissa mitä firma siis myöntää 200 – 5000 euron väliltä 6 – 24 kuukautta. Tutustu lisää lainaehtoihin ja hae lainaa 2000 euroa Yleislainalta tästä!

Etua

joustavat 2000 lainatuotteet halvalla kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille

Etua.fi tarjoaa 2000 euron luottoa hyvin kohtuulliseen hintaan ja  1 – 5 vuoden takaisinmaksuajalla. Sitä kautta luottoa voivat hakea kaikki ne henkilöt, joilla on vähintään 18 vuotta ikää ja puhtaat luottotiedot. Maksuhäiriömerkinnän omaava ei pysty tätä kautta luottoa hakemaan. Yritys myöntää luottoa alkaen 500 eurosta jopa 35 000 euroon asti. Voit hakea myös asuntolainaa tai luottokorttia Etua.fi:n kautta. Tutustu lainapalveluun tästä!

epikavippi

epikavippi tarjoaa 2000 vippiä

Uudistuneen epikavippin luottotili lainapalvelun kautta voit hakea myös 2000 euron lainaa enintään 12kk maksuajalla ja sen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainahakemus täytetään verkon kautta ja saat rahat heti sen hyväksymisen jälkeen tilille. epikavippi on myöntänyt luottoa jo lähemmäs 6 vuotta ja sen toiminta jatkuu yhä erinomaisena. Yrityksen kautta voit jättää lainahakemuksen eteenpäin koska vain eli 24/7 ja sen kautta voit hakea useampaa lainaa samanaikaisesti. epikavippi myöntää myös pienempiä lainoja ja voit hakea luottoa 100 – 5000 euron väliltä ja nostaa niitä luottotilin kautta mihin kellon aikaan tahansa. Lainasumman voit päättää 50 euron tarkkuudella.  Hae lainaa 2000 € epikavippilta tästä!

Mistä 2000 euroa lainaa luottotiedottomille edullisesti?

lainaa 2000 ilman vakuuksia

Haluatko saada itsellesi luottoa 2000 euroa nopeasti siitä huolimatta, että olet menettänyt luottotietosi? Luottotiedottoman on vaikea saada lainaa niin kuin varmasti jokainen sen hakemista yrittänyt luottotietonsa menettänyt henkilö tietää.

Monet luulevat sen olevan jopa mahdotonta, sillä se on turhauttavaa puuhaa jos lähtee lainaa 2000 euroa sokkona etsimään. Lainaa et todellakaan saa jokaiselta luotonmyöntäjältä eli sen valikoiminen voi tuottaa ongelmia. Jos etsit lainaa luottotiedottomalle itse omin avuin, niin joudut käyttämään tuhottoman paljon aikaa ja vaivaa, jotta sellaisen löydät ellei sinulla ole arpaonnea mukana.

Tämän takia onkin olemassa sivustoja, joilla neuvotaan yksityiskohtaisesti mitä tulee tehdä, että saa luottoa huolimatta maksuhäiriömerkinnästä. Sivustoilla neuvotaan yleensä myös mistä saa lainaa nopeasti tilille ja minkä suuruista luottoa on mahdollista saada. Kaikista arvokkain tieto lienee kuitenkin varmaan se, että lainan ylipäätään saa tililleen.

  Mistä lainaa 10000 euroa heti tilille

Hae vaihtoehtoisesti 2000 euron lainatuotteita myös pankista

Pankki myöntää myös 2000 euron joustoluottoa eli sen voi laskea myös yhdeksi potentiaaliseksi vaihtoehdoksi.

Pankin lainoissa on hyviä puolia, mutta miinuspuolia löytyy myös useita.

Ensinnäkin lainan toimittaminen on hävyttömän hidasta ja siinä kestää useita arkipäiviä kun taas yksityiset luottofirmat myöntävät lainan paljon nopeammin ja jotkut jopa saman vuorokauden sisällä. Joskus rahat ovat tililläsi jopa tunnin kuluttua.

Ota selvää aiheesta muualla:

Lainaa 2000€ saat helpommin kuin luuletkaan

Lainan saaminen on 2010-luvulla todella helppoa ja sinun ei tarvitse selitellä kenellekään syitä lainan ottamiseen. Voi hakea lainan suoraan netissä ja saada sen myöskin suoraan pankkitilillesi, josta voit verkkopankin välityksellä tehdä rahansiirtoja. Kaikki on siis nykyään netissä ja mitään turhia reissuja pankkikonttoriin ei enää tarvita.

2000€ todella normaali lainasumma, minkä saat useista kymmenistä lainapalveluista tai pankeista. Voit vieläpä valita lainantyypin useista vaihtoehdoista, joista kuitenkin jatkuva laina eli kulutusluotto on yksi suosituimmista. Ennen lainan ottamista sinun kannattaa kuitenkin arvioida tarkasti takaisinmaksukykysi ja jos maksuaikataulu näyttää hankalalta, kannattaa sinun pidentää laina-aikaa tai pienentää laina summaa.

Erinomainen tapa on arvioida, paljonko sinulla on normaalisti kuukauden lopussa rahaa jäljellä ja käyttää tätä summaa lainasi lyhennyksenä. Jos tilisi on kuitenkin nollilla aina kuukauden lopussa, ei laina välttämättä ole sinulle sopiva ratkaisu. Älä koskaan riskeeraa lainan takaisin maksua vaan pidä huoli ettei luottotietosi valu käsistäsi. Luottotiedot ovat suomessa kultaakin kalliimpia ja niintä kannattaa pitää kiinni kaikin keinoin.

Ota kulutusluotto 2000e ja raha-asiasi hoituvat hetkessä kuntoon

Kulutusluotolla saat joustoa taloustilanteeseesi pysyvästi. Esimerkiksi 2000€ kulutusluotto voi muuttaa rahan käyttösi parempaan suuntaan, koska koskaan ei voi tietää milloin yllättävät kulut ilmaantuvat ja jos sinulla on aina 2000€ extraa nopeasti käytössäsi, tulet luultavasti selviytymään näistä haastavista tilanteista helpommin kuin luuletkaan.

Maksamalla kulutusluottosi pois mahdollisimman nopeasti tulet säästämään myös lainan kuluissa ja sinulla tulee näin aina olemaan valmiiksi myönnettyä lainaa pahan päivän varalle. Lainasta ei tarvitse edes maksaa mitään kuluja, jos sinulla se aina maksettuna pois. Eli maksa laina aina mahdollisimman nopeasti takaisin, jotta saat rahatilanteesi vähintäänkin plus miinus nolla tilanteeseen.

  Lainaa 1000 € – Hae kulutusluotto 1000 euroa heti tilille

Joustava luotto on paras luotto

Joustava luotto on ehdottomasti paras luotto. Luotto 2000 euroa missä voit valita oman lyhennyksesi suuruuden tulee luultavasti toimimaan täydellisesti sinullekin. Jos lyhennys on liian suuri, saatat ajautua vaaralliseen velkakierteeseen, josta on hankala päästä pois.

Kukaan ei varmasti hlua tiputtaa elintasoaan lainan takia ja siksi lainan lyhenny tulee valita harkiten. Joudut joko tekemään tämän ennen lainan ottamista tai sitten laina-ajalla. Laina-ajalla päätöksen tekeminen on huomattavasti helpompaa, sillä tiedät paljonko sinulla on sillä hetkellä rahaa ja voit muuttaa lyhennyksen suuruutta, vaikka joka kuukausi.

Hae 2000 euron kulutusluotot helposti netistä

Kaikki kulutusluotot saat suoraan netistä. Ei ole väliä oletko hakemassa 1000 euroa, 2000 euroa, 3000 euroa tai vaikka 5000 euroa kulutusluottoa, sillä kaikki tämä hoituu helposti netissä. Sinulla tulee kuitenkin olla pysyvä osoite suomessa, suomen kansalaisuus, luottotiedot ja puhelinnumero, jotta voit saada lainaa. Tietysti sinun tulee olla myös täysi-ikäinen, sillä suomen laki kieltää lainojen myöntämisen alaikäisille henkilöille.

Kilpailuta lainat aina tarkasti, jotta löydät halvimman

Lainojen kilpailuttaminen on poikkeuksetta kannattavaa ja voitkin huoletta lähettää lainahakemuksen vaikka kaikille lainapalveluille. Saadessasi lainapalveluilta lainatarjoukset, voit valita sopivimman. Tähän mennessä homma ei ole vielä maksanut sinulle mitään tai jos on, joku lainapalveluista on rikkonut lakia ja tulet varmasti saamaan nämä rahat korkojen kera takaisin. Sivustollamme esitellään kuitenkin ainoastaan luotettavia lainapalveluita, joten voit huoletta siirtyä meidän sivustoltamme ulos, minkä tahansa linkin kautta.

Ilmaiseksi 2000€ lainaa ei irtoa!

Pikavipin voit saada ilman kuluja, mutta 2000 euron lainaa et. Voit kuitenkin anoa lainan ilmaiseksi ja ottaa sen luottotilillesi täysin ilmaiseksi, vasta kun nostat lainan alkavat korot raksuttamaan. Käytännössä voit siis hakea lainaa jo useita kuukausia ennen kuin oikeasti tarvitset rahoja. Tämä pelivara on hyvä kuitenkin olla valmiina odottamassa.

Jopa alle 20-vuotias voi saada 2000€ lainan

Useimmiten lainojen ikärajat sijoittuvat 18 ja 22 ikävuoden välille ja noin kolmasosa lainapalveluista tarjoaa lainaa jo 18-vuotiaille. Ikä ei siis ole ratkaiseva tekijä lainaa 2000 eur hakiessasi!