Oletko hieman suuremman lainan tarpeessa ja haluat saada 5000 euroa luottoa tilillesi niin pian kuin mahdollista? Jos näin on, niin olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämän sivun tarkoitus on tuoda lainaajalle informaatiota kaikista yksityisistä 5000 euron kulutusluottoa myöntävistä yrityksistä.

Vaihtoehtoja ei ole kovinkaan montaa, mutta ei kai edes tarvitse, jos ne ovat toinen toistaan parempia. Alapuolelta löydät 2016 vuoden kiistatta parhaimmat kulutusluottoa myöntävät firmat niin kuluttajien kuin meidänkin mielestä. Kaikki on huomioitu, niin joustavuus, lainaehdot sekä ennen kaikkea todellinen vuosikorko, jolla mitataan lainan hintaa.

 

Halvimmat 5000 euron kulutusluotot

Nopsalaina – saat lainan nopeasti tilillesi

lainaa heti 5000 euroa netistäNopsalaina on ehdoton kuluttajien suosikki ja ei ihme, sillä se myöntää lainaa erittäin nopeasti tilillesi 1500 -15000 euron väliltä. Nopsalaina tekee lainapäätöksen jopa 15 minuutissa ja sen jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkossa. Tämän jälkeen saat rahat heti tilillesi, maksuaika riippuu siitä missä pankissa tilisi on. Laina-aika on kaikissa lainoissa sinun valittavissasi 6 – 72 kuukauden väliltä.

[button color=”” size=”large” title=”nopsalaina2″ rel=”nofollow” target=”_blank”]Hae lainaa 5000 euroa heti tilille tästä[/button]

 

Etua.fi – lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia joustavasti

monipuoliset lainatuotteet hae kulutusluotto 5000e ilman vakuuksiaEtua.fi on yksi hyvä vaihtoehto jos isomman luokan lainat kiinnostaa ja 5000 euron luotto on haettavissa sitä kautta hyvin edullisesti ja muutenkin kohtuullisin lainaehdoin. Eri lainavaihtoehtoja on paljon ja saat vapaat käden sopivan kulutusluoton valitsemista varten. Yritys myöntää muuten lainoja 500 – 35 000 euron väliltä ja näiden lisäksi vielä asuntolainaa sekä luottokortteja. Laina-aika kaikissa kulutusluotoissa on 1 – 30 vuotta ja asuntolainojen kohdalla se tulee sopia erikseen.

[button color=”” size=”large” title=”etua2″ rel=”nofollow” target=”_blank”]Hae lainaa Etua.fi:n kautta edullisesti[/button]

 

Eivätkö nämä kelvanneet? Hae vaihtoehtoisesti joustoluottoa tai lainaa 5000 € pankista

Jos et löytänyt syystä tai toisesta tästä valikoimasta itsellesi sopivaa luotonmyöntäjää, niin aina voit lähteä konsultoimaan eri pankkien lainoja. Pankista lainaamisessa on kuitenkin miinuspuolensa, sillä lainan saamisessa on yleensä todella tiukat kriteerit ja lainaa ei saa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan toimittamisessa kestää yleensä myös useita arkipäiviä eli jos tarvitset akuutisti lainaa, niin pankki ei ole sinun lainapaikkasi.

Isommat luotot ja asuntolainat on kyllä fiksua hakea pankista ja ei joustoluotoistakaan ole mitään negatiivista sanottavaa. Hinnat ovat kohdillaan, vaikkakin yksityisiltä luottofirmoilta saat luottoa hieman edullisemmin, kun valitset firman oikein eli toisin sanoen kun valitset ylempänä esitetyistä firmoista. Jos kuitenkin haluat saada pankista luottoa niin 5000 euron laina lähtee sieltä kohtuullisin koroin oli kyseessä lähes mikä pankki hyvänsä, toki näissä on eroja, toiset ovat edullisempia kuin toiset.

Luoton haku on helpottunut merkittävissä määrin 10 vuoden sisällä

lainaa 5000 euroaVielä ennen pysty vain haaveilemaan lainan hakemisesta suoraan omalta kotisohvalta hetkauttamatta evääkään. Tänään se on kuitenkin mahdollista ja et edes tarvitse säännöllisiä tuloja saadaksesi sen ja kukaan ei pyydä palkkakuitteja todisteeksi tai mitään muutakaan.

Tämä on toisaalta hyvä muutos varsinkin niille henkilöille, jotka ottavat lainaa hyödyllisiä tarpeita varten, kuten remonttia yms. ja maksat lainan ajallaan pois ilman mitään ongelmia.

Mutta sitten on kuitenkin olemassa toinen joukko ihmisiä, jotka ottavat lainaa puolihuolimattomasti välittämättä juurikaan mihin käyttötarkoitukseen ja monilla se menee valitettavasti kurkusta alas tai muuhun vastaavaan. Tämän takia luottotietohäiriömerkinnän saaneiden ihmisten määrä on jyrkässä nousussa, sillä on hyvin paljon ihmisiä, jotka vähät välittävät huomisesta kunhan vain sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Nämä hetkessä eläjät asettavat itsensä nopeasti vaikeuksiin ylivelkaantumalla ja osa tekee sen tahallaan.

Onko luoton saamisen helpottuminen siis hyvä vai huono asia? Siihen on vaikea sanoa mitään, koska toiset hyötyvät siitä huomattavasti, sillä on olemassa kymmeniä tuhansia kotitalouksia, jotka elävät suhteellisen tiukalla kuukausibudjetilla ja joutuvat silloin tällöin turvautumaan pieneen muutaman sadan euron pikavippiin ylimääräisten kulujen takia. Nämä kotitaloudet hyötykäyttävät rahat ja maksavat sen pois seuraavan kuukauden aikana ilman ongelmia.

Tältä kantilta katsoen olisi siis varsin ikävää, mikäli lainaa ei saisi niin helposti, mutta tämä on hyvin kaksipiippuinen juttu. Toiset hyötyvät eivätkä hanki itseään talousvaikeuksiin kun taas toiset tekevät sen tarkoituksella tai ainakin puoliksi tietäen, että pian ollaan korvia myöten veloissa.

Lainaamisessa piilee riskinsä ja se ei ole täysin vaaratonta

Lainaaminen ei ole täysin vaaratonta niin kuin artikkelista on varmasti jo käynyt ilmi, mutta koskaan ei voi varoittaa liikaa, sillä selvästi asiasta ei ole tiedotettu tarpeeksi. Miksi muuten ihmiset menettäisivät luottotietojaan yhä enemmän kuin koskaan ennen?

Lainoissa piilee riskinsä ja ylivelkaantuminen on todellinen asia ja sitä voi tapahtua niille kaikista huolellisimmillekin ihmisille. Ylivelkaantuminen voi tapahtua niin monesta eri syystä ja siihen riittää jo pelkästään se, että lainaa ottaneelta lähtee työpaikka alta eli kaikki ei välttämättä ole aina lainaajasta kiinni, vaikka toki usein syy piilee huolimattomuudessa niin kuin edellä kävi myös jo ilmi.

Voit hakea pnkkitunnuksien avulla edullista ja nopeaa lainaa 5000€ ilman vakuuksia ja takaajia netistä, joten luoton hakeminen ainakin on todella yksinkertaista. Suosittelemme aina tekemään pienen vippivertailun ennen kuin lähetät hakemusta eteenpäin, koska näin pystyt säästämään suurella todennäköisyydellä itseltäsi huomattavasti rahaa, koroissa on melko isojakin eroja nimittäin. Lainaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Muista kuitenkin vastuusi ja että maksuhäiriömerkintä on todellinen vaara, johon on suhtauduttava vakavasti. Maksa siis laskut ajallaan, äläkä ota liikaa lainaa! Älä edes silloin, jos se tuntuu huomattavan edulliselta. Vastuu on lainaajalla itsellään aina.