(Last Updated On: 8.12.2023)

Hae Lainaa 5000€ Heti Netistä

Oletko hieman suuremman lainan tarpeessa ja haluat saada 5000 euroa luottoa tilillesi niin pian kuin mahdollista? Jos näin on, niin olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämän sivun tarkoitus on tuoda lainaajalle informaatiota kaikista yksityisistä 5000 euron kulutusluottoa myöntävistä yrityksistä.

Vaihtoehtoja ei ole kovinkaan montaa, mutta ei kai edes tarvitse, jos ne ovat toinen toistaan parempia. Alapuolelta löydät 2023 vuoden kiistatta parhaimmat kulutusluottoa myöntävät firmat niin kuluttajien kuin meidänkin mielestä. Kaikki on huomioitu, niin joustavuus, lainaehdot sekä ennen kaikkea todellinen vuosikorko, jolla mitataan lainan hintaa.

Mistä lainaa 5000 euroa?

Voit hakea lainaa 5000 euroa usealta eri lainayritykseltä, katso parhaat päivitetyltä listaltamme.

Kuka voi saada lainaa 5000€?

Puhtaat luottotiedot sekä täysi-ikäisyys vaaditaan.

Kuinka nopeasti lainan saa tilille?

Lainan hyväksymisen jälkeen se siirretään heti tilillesi.

Halvimmat 5000 euron lainat

Nopsalaina – saat 5000e lainan nopeasti tilillesi

lainaa heti 5000 euroa netistä

Nopsalaina on ehdoton kuluttajien suosikki ja ei ihme, sillä se myöntää lainaa erittäin nopeasti tilillesi 1500 -15000 euron väliltä. Nopsalaina tekee lainapäätöksen jopa 15 minuutissa ja sen jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen verkossa. Tämän jälkeen saat rahat heti tilillesi, maksuaika riippuu siitä missä pankissa tilisi on. Laina-aika on kaikissa lainoissa sinun valittavissasi 6 – 72 kuukauden väliltä.

Hae lainaa 5000 euroa heti tilille tästä

Etua.fi – lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia joustavasti

monipuoliset lainatuotteet hae kulutusluotto 5000e ilman vakuuksia

Etua.fi on yksi hyvä vaihtoehto jos isomman luokan lainat kiinnostaa ja 5000 euron luotto on haettavissa sitä kautta hyvin edullisesti ja muutenkin kohtuullisin lainaehdoin. Eri lainavaihtoehtoja on paljon ja saat vapaat käden sopivan kulutusluoton valitsemista varten. Yritys myöntää muuten lainoja 500 – 35 000 euron väliltä ja näiden lisäksi vielä asuntolainaa sekä luottokortteja. Laina-aika kaikissa kulutusluotoissa on 1 – 30 vuotta ja asuntolainojen kohdalla se tulee sopia erikseen.

  Mistä lainaa 10000 euroa heti tilille

Hae lainaa Etua.fi:n kautta edullisesti

Joustoluottoa 5000€

Jos et löytänyt syystä tai toisesta tästä valikoimasta itsellesi sopivaa luotonmyöntäjää, niin aina voit lähteä konsultoimaan eri pankkien lainoja. Pankista lainaamisessa on kuitenkin miinuspuolensa, sillä lainan saamisessa on yleensä todella tiukat kriteerit ja lainaa ei saa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan toimittamisessa kestää yleensä myös useita arkipäiviä eli jos tarvitset akuutisti lainaa, niin pankki ei ole sinun lainapaikkasi.

Pankkilaina vs 5000 euron nettilainat

Isommat luotot ja asuntolainat on kyllä fiksua hakea pankista ja ei joustoluotoistakaan ole mitään negatiivista sanottavaa. Hinnat ovat kohdillaan, vaikkakin yksityisiltä luottofirmoilta saat luottoa hieman edullisemmin, kun valitset firman oikein eli toisin sanoen kun valitset ylempänä esitetyistä firmoista. Jos kuitenkin haluat saada pankista luottoa niin 5000 euron laina lähtee sieltä kohtuullisin koroin oli kyseessä lähes mikä pankki hyvänsä, toki näissä on eroja, toiset ovat edullisempia kuin toiset.

Nopea hakuprosessi

Vielä ennen pystyi vain haaveilemaan 5000 euron lainan hakemisesta suoraan omalta kotisohvalta hetkauttamatta evääkään. Tänään se on kuitenkin mahdollista ja et edes tarvitse säännöllisiä tuloja saadaksesi sen ja kukaan ei pyydä palkkakuitteja todisteeksi tai mitään muutakaan.

Tämä on toisaalta hyvä muutos varsinkin niille henkilöille, jotka ottavat lainaa 5000 euroa hyödyllisiä tarpeita varten, kuten remonttia yms. ja maksat lainan ajallaan pois ilman mitään ongelmia.

  Lainaa 1000 € – Hae kulutusluotto 1000 euroa heti tilille

Mutta sitten on kuitenkin olemassa toinen joukko ihmisiä, jotka ottavat 5000€ lainaa puolihuolimattomasti välittämättä juurikaan mihin käyttötarkoitukseen ja monilla se menee valitettavasti kurkusta alas tai muuhun vastaavaan. Tämän takia luottotietohäiriömerkinnän saaneiden ihmisten määrä on jyrkässä nousussa, sillä on hyvin paljon ihmisiä, jotka vähät välittävät huomisesta kunhan vain sillä hetkellä tuntuu hyvältä. Nämä hetkessä eläjät asettavat itsensä nopeasti vaikeuksiin ylivelkaantumalla ja osa tekee sen tahallaan.

Helppo luotto

Onko 5000e luoton saamisen helpottuminen siis hyvä vai huono asia? Siihen on vaikea sanoa mitään, koska toiset hyötyvät siitä huomattavasti, sillä on olemassa kymmeniä tuhansia kotitalouksia, jotka elävät suhteellisen tiukalla kuukausibudjetilla ja joutuvat silloin tällöin turvautumaan pieneen muutaman sadan euron pikavippiin ylimääräisten kulujen takia. Nämä kotitaloudet hyötykäyttävät rahat ja maksavat sen pois seuraavan kuukauden aikana ilman ongelmia.

Tältä kantilta katsoen olisi siis varsin ikävää, mikäli 5000e lainaa ei saisi niin helposti, mutta tämä on hyvin kaksipiippuinen juttu. Toiset hyötyvät eivätkä hanki itseään talousvaikeuksiin kun taas toiset tekevät sen tarkoituksella tai ainakin puoliksi tietäen, että pian ollaan korvia myöten veloissa.

Lainaa 5000€ Pitkällä Maksuajalla

Lainaaminen ei ole täysin vaaratonta niin kuin artikkelista on varmasti jo käynyt ilmi, mutta koskaan ei voi varoittaa liikaa, sillä selvästi asiasta ei ole tiedotettu tarpeeksi. Miksi muuten ihmiset menettäisivät luottotietojaan yhä enemmän kuin koskaan ennen?

  Lainaa 2000 € – Hae 2000 euron kulutusluotot sekä lainat nopeasti

Lainoissa piilee riskinsä ja ylivelkaantuminen on todellinen asia ja sitä voi tapahtua niille kaikista huolellisimmillekin ihmisille. Ylivelkaantuminen voi tapahtua niin monesta eri syystä ja siihen riittää jo pelkästään se, että lainaa ottaneelta lähtee työpaikka alta eli kaikki ei välttämättä ole aina lainaajasta kiinni, vaikka toki usein syy piilee huolimattomuudessa niin kuin edellä kävi myös jo ilmi.

5000e luotto pankkitunnuksilla verkosta

Voit hakea pnkkitunnuksien avulla edullista ja nopeaa lainaa 5000€ ilman vakuuksia ja takaajia netistä, joten luoton hakeminen ainakin on todella yksinkertaista.

Vertaa 5000e tarjoavat lainapaikat

Suosittelemme aina tekemään pienen vippivertailun ennen kuin lähetät hakemusta eteenpäin, koska näin pystyt säästämään suurella todennäköisyydellä itseltäsi huomattavasti rahaa, koroissa on melko isojakin eroja nimittäin. Lainaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Muista kuitenkin vastuusi ja että maksuhäiriömerkintä on todellinen vaara, johon on suhtauduttava vakavasti. Maksa siis laskut ajallaan, äläkä ota liikaa lainaa! Älä edes silloin, jos se tuntuu huomattavan edulliselta. Vastuu on lainaajalla itsellään aina.