(Last Updated On: 2.11.2023)

Oletko lainan tarpeessa ja laina on saatava välittömästi pankkitilille? Tätä kautta löydät vaivattomasti ne luottoa myöntävät yhtiöt, joilta on mahdollista saada lainaa heti tilille, jopa saman vuorokauden sisään. 2023 on mahdollista saada melko suurtakin lainaa heti tilille, sillä jotkut tekevät lainapäätöksen jo 15 minuutin jälkeen hakemuksen jättämisestä ja siirtävät tämän jälkeen lainan kuluttajan tilille. Katso alapuolelta vaihtoehtoja ja valitse itsellesi sopivalta tuntuva yritys. Kaikki ovat erittäin hyviä lainapaikkoja ja niiden kautta lainan toimittaminen tapahtuu käden käänteessä ja rahojen toimitus vaihtelee, mutta on hyvin nopeaa!

Saako oikeasti lainaa heti tilille?

Kyllä, voit saada lainaa heti tai vähintään saman päivän aikana tilillesi.

Minkä suuruista lainaa voi saada heti?

Mitä pienempi laina, sitä varmimmin saat sen heti tilillesi. Suuremmissa lainoissa hakuprosessi voi kestää muutaman päivän.

Hae lainaa heti tilillesi näistä lainapaikoista:

Credit24 – uudistunut ja entistä joustavempi sekä edullisempi

hae lainoja heti verkkohakemuksella

Credit24:n kautta saat lainapäätöksen netissä ja voit hakea luottoa heti joustavasti 50 – 3000 euron väliltä 1 – 24 kk maksuajalla erittäin edulliseen hintaan. Kaikki Credit24:n lainat ovat haettavissa ilmaisella verkkohakemuksella ja ikää lainaamiseen vaaditaan 19 vuotta. Yhtiön lainaehdot ovat hyvin kohtuulliset niin korkojen kuin muidenkin lainaehtojen puolesta ja palvelu on erinomaista ja nopeaa. Lainassa ei myöskään ole mitään ylimääräisiä kuluja eli maksat vain korkoa lainatulle summalle. Ei siis avausmaksua, tilinhoitomaksua, nostopalkkioita tai muitakaan kuluja. Siitä huolimatta, että muita maksuja ei ole, niin korot ovat varsin edulliset, joten jos tarvitset lainaa heti tilille, niin Credit 24 on varsin hyvä vaihtoehto.

Hae joustavaa lainaa heti tilille tästä

Vivus.fi – laina tilille 15 minuutissa

Vivus tarjoaa pikalainaa heti

Vivus.fi on suosittu lainapalvelu, jonka kautta saat lainaa 10-2010 € väliltä 3-30 vrk maksuajalla tilillesi 15 minuutissa. Ikäraja palvelussa on 20 vuotta ja lainan saamiseen sinulla täytyy olla puhtaat luottotiedot. Vivus.fi palvelu on kasvattanut suosiotaan Suomessa vuoden 2023 aikana merkittävästi ja suosittelemme sitä yhtenä vaihtoehtona, mikäli tarvitset nopeaa lainaa suoraan netin kautta. Lue lainaehdot ja siirry täyttämään hakemusta, saat vastauksen heti verkossa ja jos se on myönteinen, tullaan rahat siirtämään tilillesi heti.

Maksupalvelu on avoinna 07.00-23.00 välisenä aikana, mutta hakemuksen voi toki jättää mihin aikaan tahansa.

Extraetuna uusille asiakkaille Vivus tarjoaa jopa täysin korotonta pikalainaa aina 400 euroon saakka. Sen saa siis täysin ilman mitään avausmaksuja tai korkoja, kunhan vain maksaa vipin ajoissa takaisin. Pikalainalle saa maksuaikaa 30 päivää ja vasta sen jälkeen alkaa vipille kertyä korkoa.

  Joustoluotto Heti Netistä

Mikäli kuitenkin on hakenut  Vivukselta pikalainan ja jotain yllättävää ilmenee, niin eräpäivää on mahdollisuus siirtää. Eli Vivus on myös joustava lainaehdoissaan.Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että lainattu summa pitää maksaa takaisin kokonaisuudessaan eli osamaksulla ei lainaa voi maksaa.

Hae lainaa nopeasti Vivus.fi palvelusta

Nopsalaina – lainapäätös 15 minuutissa!

jos olet nopean rahan tarpeessa kannattaa ottaa laina heti täältä

Nopsalaina myöntää lainan heti tilille, sillä se tekee lainapäätöksen peräti 15 minuutissa ja rahat siirretään pian tilillesi tämän jälkeen. Lainasopimuksen voit allekirjoittaa välittömästi verkossa, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi.

Sähköinen allekirjoitus onnistuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit hakea suuriakin summia luottoa, sillä lainavaihtoehdot ovat 2000 – 20000 euron välissä ja takaisinmaksuaika on valittavissa 6 – 120 kuukauden väliltä. Ikäraja on kaikissa lainoissa 22 vuotta. Lainan hakeminen tapahtuu netin kautta ja se on kaikille ilmaista.

Nimensä veroisesti palvelu on nopeaa ja heti hakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat saa heti tililleen. Nopsalainalla on myös muitakin etuja, kuin pelkkä nopeus. Lainaajan on mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia ja lainan päälle ei tule ylimääräisiä maksuja.

Kannattaa siis ehdottomasti tutustua tarjontaan paremmin, jos haluaa saada lainaa heti tilille!

Hae lainaa välittömästi tilille tästä

Freedom Rahoitus lainat nopeasti ilman vakuuksia

useita eri luottotarjouksia lainat heti pankkitilille

Freedom Rahoitus myöntää suurempiakin lainoja ja voit hakea lainan ilman vakuuksia 500 – 30 000 euron väliltä suoraan Internetin kautta 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Freedom Rahoitus on yksi ainoista suurempia summia myöntävistä yksityisestä kulutusluottofirmoista, joten jos olet suuremman lainan perässä ja et halua odotella rahojen saantia kauaa, harkitse Freedom Rahoitusta.

Freedom Rahoituksen kautta saat siis useita hyvä tarjouksia yhdellä hakemuksella. Se säästää todella paljon aikaa ja vaivaa, koska muuten jokaiseen lainoja myöntävään yritykseen pitäisi erikseen täyttää ja lähettää hakemukset, mutta nyt ne hoituu helposti yhdellä kertaa.Voit myös hakea lainaa yhdessä vaikka puolison tai kaverin kanssa, niin silloin usein saa lainattua suurempia summia ja lainaa saa myös pienemmällä korolla edullisemilla muillakin kuluilla.

Hae lainaa ilman vakuuksia heti tilille tästä

Ostosraha – lainat ilman vakuuksia heti tilille

lainarahat välittömästi tilille 15 minuutissa

Ostosraha on toinen hyvä vaihtoehto, mikäli tarvitset rahoitusta kiireellisesti ja haluat saada rahat mahdollisimman pian tilille. Ostosraha on yksi nopeimmista lainapaikoista ja saat aina lainapäätöksen 15 minuutissa, jonka jälkeen rahat siirretään tilillesi heti. Lainavaihtoehdot ovat 400 – 3000 € välillä takaisinmaksuajan ollessa 12 – 60kk. Ostosrahan kaikki lainat ovat vakuudettomia eli lainaaminen on helppoa ja voit täyttää hakemuksen netissä.

  Luotto - mistä saa haettua luottoa edullisesti?

Mikäli hakijalla on luottotiedot tallella ja raha-asiat on hoidettu kunnolla, niin lainan saaminen on lähes varmaa. Käyttäjäystävällinen kotisivu tekee asioimisen todella helpoksi ja lainan hakeminen on vaivatonta.

Hakijan tulee tosin olla vähintään 21-vuotias.

Ostosraha tarjoaa hakijoille myös muita hyvä etuja, kuten mahdollisuuden siirtää laskun eräpäivää. Myös kuukausittain takaisinmaksettava erä on lainaajan päätettävissä.

Tutustu lisää lainaehtoihin ja hae luottoa heti tänään Ostosrahan kautta.

Ostosrahaa pyörittää OPR-vakuus, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla jo yli 10 vuotta. Eli homma varmasti toimii kokeneen ja ammattitaitoisen yrityksen ollessa kyseessä.

Hae laina heti tilillesi Ostosrahan kautta

Etua.fi  – jopa 40 000 euroa kulutusluottoa tilille suoraan verkosta

kun olet pikaisen luoton tarpeessa

Etua.fi myöntää kaikista suurinta kulutusluottoa ja sitä kautta on mahdollista saada kulutusluottoa heti peräti 40 000 euroa tilille. Ikäraja palvelussa on 20 vuotta ja lainahakemuksen täyttäminen on todella helppoa ja tapahtuu siis verkossa. Kaikki lainasummat ovat haettavissa ilman vakuuksia ja vaihtoehtoja on paljon. Maksuaikataulun voit päättää jopa 1-30 vuoden väliltä, tämä vaihtelee reilusti riippuen lainasummasta ja luotonmyöntäjästä. Voit hakea palvelun kautta minimissään lainaa 500 euroa heti tilille.

Etua.fi on siis yksi Suomen suosituimmista lainanhakupalvelusta ja yhdellä hakemuksella saat useita tarjouksia. Tarjoukset saat nopeasti ja kun sopiva tarjous löytyy ja hakija sen hyväksyy, niin rahat saa tilille melkein heti. Osalla pankeista siirto onnistuu jopa 15 minuutissa, mutta joka tapauksessa homma aina toimii nopeasti. Mikäli tarvitset suurta lainaa heti tilillesi, niin kannattaa tutustua Etua.fi:n tarjontaan.

Hae laina ilman vakuuksia ja edullisesti täältä

https://www.kulutusluototlainaa.fi/-sivusto suosittelee jokaista yllä olevaa ja ne ovat olleet myös kuluttajien suosikkeja vuonna 2023.

Lainaa ja muista vastuusi, vaikka sen saaminen onkin helppoa

Lainaa heti

Huolimatta siitä, että lainan saaminen on 2023 vuonna naurettavan helppoa ja riittää, että olet tarpeeksi vanha ja omistat verkkopankkitunnukset, ja yli 99 % tapauksissa sinulla tulee olla myös luottotiedot kunnossa. Lainan saaminen luottotiedottomalle on kuitenkin mahdollista ja siitä on raportoitu paljon. Voit lukea asiasta lisää pikavippi luottotiedottomalle osiossa. Suomalaiset ottavat tänä päivänä yhä enemmän rahaa lainaan ja keskimääräinen lainasumma yhtä suomalaista kohden nousi myös viime vuonna. 2023 vuodelta on myös odotettavissa hienoista nousua, sillä suomalaisten lainan tarve kasvaa entisestään.

  Uudet lainat 2023 yhdeltä sivulta

Lainan saamisesta on myös tehty nykyään helppoa. Ennen vaihtoehtona oli vain ja ainoastaan pankit ja lainan saaminen ilman vakuuksia ja takaajia ei onnistunut oikein mitenkään. Tänään on kuitenkin ihan toisin, sillä yksityiset luottofirmat myöntävät suuriakin summia rahaa lainaksi ilman vakuuksia ja takaajia sekä rahat saa tilille vielä erittäin nopeasti – ja hyvin heppoisin perustein. Pankista lainatessa joudut kuitenkin vielä selvittämään lainan tarpeesi tai ainakin mainitsemaan asiasta ja rahojen saamisessa tilille kestää poikkeuksetta yli 5 arkipäivää. Jos lainan tarpeesi on kuitenkin hyvin suuri tai mietit asuntolainaa, niin kannattaa kääntyä pankin puoleen, sillä sieltä irtoaa isoja lainasummia erittäin pitkillä, kymmenien vuosien maksuajoilla.

Muita artikkeleita aiheesta:

Mistä saan haettua lainaa nopeasti netistä?

Hae lainaa nopeasti netistä

Mistä saan haettua lainan nopeasti tililleni? Tutustu yläpuolen tarjontaan ja löydät vastauksen. Palstoilla liikkuu paljon tarinoita, kuinka ihmiset saaneet jopa lainaa ilman luottotietoja nopeasti ja monet kertovat saaneensa myös pikalainaa ilman luottotietoja. Todellisuudessa näin tuskin kuitenkin on, sillä luottotiedottoman on nykyään erittäin vaikea saada luottoa. Varsinkin verkon kautta, tutustu ja lukaise lisää ikulutusluotto.fi -lainasivulta ja tilaa lainaa heti tilillesi jos olet etsimässä lainoja. Monet lainaa myöntävät palvelut tarkistavat automaattisesti luottotiedot ja niin tekevät myös lähes kaikki muut.

Lähteenä artikkelille:

Monet palstapostaukset koskien lainan saamista ilman luottotietoja on useamman vuoden takaa ja se ei enää ole missään määrin mahdollista. Voit jossain poikkeustapauksissa saada lainaa nopeasti tilille yksityiseltä kulutusluottoyhtiöltä, mikäli osaat perustella asian ja vakuuttaa lainaa myöntävän henkilön, että sinulla todella on maksukykyä. Tähän hommaan tarvitset varmasti lippuja ja lappuja sekä aikaa ja tarinasi täytyy olla kunnossa. Jos kuitenkin lähdet luottoa hakemaan ja sinulla on taustallasi maksuhäiriö, niin onnea yritykseen, mahdotonta se ei varmastikaan ole.

Yksityiset luottofirmat ovat siinä mielessä hyvä, että ne tosissaan käyvät hakemukset läpi melko tapauskohtaisesti ja jos pystyt vakuuttamaan, että maksukykyä löytyy, voit saada melko suurtakin lainaa. Lainaa heti verkosta ei kuitenkaan maksuhäiriöiselle ole saatavilla, mikä johtuu TUPAS-tunnistautumisesta. Systeemi karsii automaattisesti ne henkilöt, jotka yrittävät saada luottoa ja joilta maksuhäiriömerkintä löytyy. Kokeilla toki voi, mutta todettakoon, että se on äärimmäisen turhaa ja ajan hukkaa.

Aiheesta voit lukea lisää: