(Last Updated On: 5.11.2023)

Etsitkö lainaa heti ja haluat saada sitä ilman vakuuksia ja mahdollisesti myös ilman takaajia?  Tässä tapauksessa olet tullut oikealle sivustolle, sillä meidän kautta se onnistuu todella helposti ja nopeasti. Alapuolelta löydät tämän hetken edullisimmat lainaa tarjoavat yritykset ja kaiken oleellisen tiedon liittyen niihin. Kaikki firmat myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Tutustu lainavalikoimaan ja hae vakuudeton laina välittömästi tilillesi. Vakuudettoman lainan hakeminen on tänäpäivänä helppoa ja suosittelemme tutustumaan useampaan eri luotonmyöntäjään ennen lainan ottamista. Näin ollen löydät varmasti sen kaikista parhaimman vaihtoehdon.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajia lainatessani?

Et tarvitse, voit saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Kuinka paljon voin saada vakuudetonta lainaa?

Voit hakea jopa 60000 euroa lainaa vakuudetta.

Kuka voi saada lainaa ilman vakuuksia?

Täysi-ikäinen puhtaan luottohistorian omaava Suomessa pysyvästi asuva.

Hae lainaa nopeasti tilille ilman vakuuksia 2023

Ostosraha

tilaa lainat ilman vakuuksia todella helposti

Ostosrahan kautta voit hakea lainaa 400 – 3000 € nettihakemuksella ilman vakuuksia tai takaajia jos olet vähintään 20 vuotta vanha ja luottokelpoinen. Lainan maksuajan voit päättää 12– 60  kuukauden väliltä ja lainan hakeminen ei maksa sinulle mitään. Kun olet pistänyt lainahakemuksen eteenpäin, saat vastauksen heti ja rahat tilille jopa n. 15 minuutissa.  Tutustu lisää ja hae Ostosrahalta lainaa ilman vakuuksia tai takaajia!

 • Laina heti tilille n. 15 minuutissa
 • Vakuudettomat lainat 400-3000 euron väliltä
 • Hae ilmaiseksi netistä muutamassa minuutissa
 • Erittäin luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä

Hae Ostosrahalta

Freedom Rahoitus

mistä kaikista paras vakuudeton laina

Freedom Rahoituksen kautta saat kaikista suurinta luottoa ilman vakuuksia, sillä yritys tarjoaa kulutusluottoja 500 – 50 000 € väliltä. Laina-aika on erittäin pitkä halutessasi ja voit valita sen 1 – 15 vuoden väliltä. Hakiessasi luottoa Freedom Rahoitukselta, saat itsellesi oman henkilökohtaisen lainaneuvojan, jonka kanssa mietitte juuri teidän tarpeitanne vastaavan lainan parhailla mahdollisilla lainaehdoilla ja kaikissa edullisimmin. Tutustu lisää ja hae Freedom Rahoitusta tästä!

 • Lainat aina ilman vakuuksia 500 – 50 000 euron väliltä
 • Saat yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia
 • Markkinoiden selvästi monipuolisin lainantarjoaja
 • Nopea, luotettava ja joustava luottofirma
 • Lainan haku myös puhelimitse numerosta 09-2314 7795
  Pikavippi ilman luottotietoja

Hae Freedom Rahoitukselta

Fixura

Fixura lainaa ilman vakuuksia yksityiseltä

Fixuran vertaislainapalvelu on kasvattanut suosiotaan merkittävästi ja sen kautta kuluttaja voi hakea luottoa ilman vakuuksia 1000-10000 euron väliltä 2-5 vuoden maksuajalla. Ikäraja palvelussa on 21 vuotta ja Fixura antaa kuluttajalle todella vapaat kädet – päätä itse lainan maksuaika ja todellinen vuosikorkoprosentti. Täytä lainahakemus netissä, saat vastauksen heti ja rahat tilille nopeasti. Fixura on luotettava ja kuluttajaystävällinen lainapalvelu, joka ottaa lainahakemuksia vastaan vuorokauden ympäri. Lue lisää ja hae oma luottosi Fixuran palvelusta jo tänään.

 • Yksi suosituimmista lainapalveluista 2023 vuonna
 • Edulliset lainat 1000-10 000 € heti ilmaisella nettihakemuksella
 • JOUSTAVA – Päätä itse maksuaika ja lainasi korot
 • Valitse laina-aika 2-5 vuoden väliltä
 • Palvelun ikäraja 21 vuotta

Hae Fixuralta

Aasa

vertaa ensin lainoja tarkasti ja hae sitten vasta luottoa

Aasa myöntää lainaa ilman vakuuksia kaikille vähintään 20-vuotiaille luottokelpoisille suomalaisille 2000 – 5000 euron väliltä monipuolisin ja joustavin lainaehdoin. Lainaa voit hakea 6 – 24 kuukaudeksi ja kaikki tapahtuu verkossa ja se ei maksa sinulle mitään. Aasan lainojen todellinen vuosikorko on hyvin matala sekä lainaehdot ovat vähintäänkin kohtuulliset ja se on yksi tämän hetken suosituimmista kulutusluottoa myöntävistä yrityksistä eli  firma taatusti hyvä. Lue lisää Aasasta ja hae laina jo tänään!

Hae Aasalta

Nopsalaina

saat vakuudettomia luottoja myös ilman takaajia

Nopsalaina on yksi tämän hetken kaikin puolin parhaista luottofirmoista. Sen hinnat ovat varsin alhaiset ja rahojen toimitus tilille on erittäin nopeaa. Saat yritykseltä lainapäätöksen jopa 15 minuutissa ja voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti. Nopsalainan kautta on haettavissa lainaa ilman vakuuksia 2000 – 20000 € väliltä 6 -120 kuukauden takaisinmaksuajalla erittäin joustavin lainaehdoin ja edullisin hinnoin.

Mikäli haet lainaa yksin, niin voit saada 10 000 euroa vakuudetonta lainaa ilman takaajia 6 vuoden maksuajalla. Yhteishakijan kanssa voi saada lainaa täydet 20 000 euroa ja maksuaikaa jopa kymmenen vuotta.

  Mistä lainaa heti tilille

Tutustu Nopsalainaan ja hae laina välittömästi tilillesi!

Hae Nopsalainalta

Lainan hakeminen on helpottunut ja helpottuu yhä – vakuudetonta lainaa sormia napsauttamalla

lainaa ilman vakuuksia

Lainan hakeminen on vuosi vuodelta helpompaa kaikille niille henkilöille, joilla luottotiedot ovat tallessa. Luottotiedottomien henkilöiden kohdalla tilanne on taas päinvastainen, sillä heidän lainan hakunsa vaikeutuu yhä. Silloin kuin pikavippiyritykset ottivat TUPAS-tunnistautumisen käyttöönsä, ei luottotiedottomilla henkilöillä enää ollut mitään saumaa saada pikalainaa, muuta kuin niistä muutamasta firmasta, jotka eivät vielä hyödyntäneet TUPAS-tunnistautumista. Edes pikavippivertailu ei auta maksuhäiriöistä 2023 vuonna saamaan lainaa, sillä niitä ei enää yksinkertaisesti myönnetä.

Lainaa voit hakea netistä omalta kotisohvaltasi hetkauttamatta evääsikään. Voiko luoton hakeminen ja saaminen tästä enää helpottua? Tuskinpa. Ennen vanhaan kaikki oli toisin, sillä sinulla ei ollut mahdollisuutta saada lainaa muuta kuin pitkän ja rasittavan lainaneuvottelun jälkeen ja pankeissa sai ravata useamman kerran, ennen kuin lainaa irtosi.

Ja tässä ei edes puhuta mistään suuremmista asuntolainoista vaan pienemmät kulutusluotot ja joustoluotot vaativat myös todella paljon aikaa ja homma oli hermoja raastavaa.

Sama tilanne oli myös panttilainaamossa asioidessa, koska sinne piti ensin viedä pantiksi omaisuutta, jota vastaan sai sitten rahaa lainaan. Summat eivät ole usein suuria ellei sitten satu omistamaan vaikka arvokkaita koruja, joista saattoi ihan kohtuullisesti rahaa saadakkin. Toki myös takaisinmaksu piti hoitaa paikanpäällä tai ainakin pantattu omaisuus pitää käydä henkiläkohtaisesti noutamassa. Eli hieman vaivalloista oli ja on yhä panttilainaamoissa asiointi.

Tästä herää kuitenkin kysymyksiä, onko lainkaan hyvä asia, että lainan saa kuka tahansa täysi-ikäinen lähestulkoon sormia napsauttamalla? Onko siis yleensäkään hyvä asia, että lainan saaminen on niin helppoa, koska se saa ihmiset ottamaan osittain turhia lainoja ja kun kerta sen saaminen on täysin vaivatonta ja hakeminen onnistuu verkossa niin miksi ei ottaisi, ihan vain varmuuden vuoksi. Tämä on todella väärä ajattelumalli asiasta, mutta valitettavasti näin kuitenkin osa ihmisistä asian miettii ja nykyään jo varsin suuri osa lainoista on otettu ajattelematta asiaa ihan loppuun asti.

  Lainaa 18-vuotiaalle

Mitään tilastoja tästä ei ole, mutta karkeasti arvioituna asia on näin ja luottotietojen menetykset kertovat tästä ja ne ovat olleet jyrkässä nousussa viimeisten vuosien aikana. Siispä, lainaa ilman vakuuksia on monestakin syytä siis liian helppoa saada, vaikka toki siinä on hyvät puolensa.

Korkokattoasetus muutti hieman markkinoita

Toistaiseksi mitään uusia muutoksia ei ainakaan kulutusluottojen saralla ole tulossa, mutta pikavipit entisessä  muodossaan jäivät historiaan, sillä eduskunta teki päätöksen, että korkokatto tullaan asettamaan kaikille alle 2000 euron pikavipeille / lainoille.

Kulutusluottomarkkinat sen uudistuksen jälkeen muuttuivat hieman ja osa toimijoista lopetti kokonaan, mutta myös uusia yrityksiä on alalle kuitenkin ilmaantunut. Moni pikavippiä myöntävä firma myös lähti tarjoamaan isompia lainoja ja pikavippejä eli kilpailu asiakkaista eri yritysten kesken kiristyi hieman ja äkkiseltään voi sanoa, että lainan saaminen ei ainakaan missään nimessä vaikeutunut  ja vakuudetonta lainaa on yhä enemmän tarjolla ja huokeampaan hintaan.

Lähde: https://www.lainaailmanvakuuksia.fi

Vastuullista lainaamista

Kannattaa tarkoin harkita, että paljonko lainaa hakee. Ylisuuria lainoja tulee välttää ja omaa maksukykyä on syytä arvioida tarkasti.Tuloista ja menoista on hyvä pitää kirjaa, jotta raha-asiat pysyvät paremmin ajantasalla.  Lainan maksamiseen on hyvä varata riittävästi aikaa, jotta saa pidettyä kuukausierät sopivan kokoisina ja rahaa jää myös muuhun elämiseen eikä vain lyhennysten maksamiseen. Mieluummin siis pelaa varman päälle, vaikka korkoihin saattaa hieman enemmän kulua rahaa pitkällä aikavälillä.

Lainaa ilman vakuuksia saa  helposti, mutta tokihan se pitää maksaa aina takaisin korkoineen. Se on syytä pitää mielessä, vaikka lainaaminen vaivatonta onkin.

Kun siis etsit itsellesi luottoa, mieti tarkkaan kuinka paljon sitä tarvitset ja mistä sitä haet. Lainaa ilman vakuuksia on saatavilla niin monesta eri paikasta, että asiaan kannattaa paneutua kunnolla ja käydä vähintään tällä sivulla mainitut yritykset läpi.