(Last Updated On: 3.9.2023)

Oletko saanut maksuhäiriömerkinnän ja etsit lähdettä, mistä voisi irrota luottoa siitä huolimatta? Meidän ohjeilla ja vinkeillä pääset hyvään alkuun ja löydät varmasti paikan mistä lainaa luottotiedottomalle löytyy ja varsin kohtuullisin lainaehdoin ja hyvin maltilliseen hintaan.Luottotiedottoman ei ole kuitenkaan niin helppo saada lainaa kuin mitä se luottokelpoisille henkilöille on, joten pitää osata valikoida luotonmyöntäjä oikein ja tietää miten menetellä, jotta lainaa saa. Ihan kaikki kun eivät myönnä luottoa jos olet maksuhäiriömerkinnän onnistunut itsellesi jossain elämän vaiheessa hankkimaan. Lue lisäohjeita alapuolelta ja hae lainaa ilman luottotietoja jo tänään!

Mistä lainaa luottotiedottomalle?

Ei vuonna 2023 mistään – et voi saada lainaa luottotiedottomana mistään lainapalvelusta.

Laina ilman luottotietoja – mahdoton tehtävä? Ei suinkaan!

lainaa luottotiedottomalle

Lainan saaminen ilman luottotietoja voi olla vaikeaa, mutta se ei missään nimessä ole mahdotonta. Palstoja selatessa näkee joidenkin ihmisten sanovan, että lainan saaminen on täysin mahdotonta ja se o vain urbaania legendaa, mutta tämä ei pidä paikkansa. Luottotiedottoman lainan saanti ei ole siis mikään urbaani legenda tai myytti ja se, että et saa sitä tietyistä paikoista ei suinkaan meinaa, etteikö sitä voisi saada mistään.

Lainatessa kannattaa muistaa, että maltti on tärkeää ja jos et saa ensimmäisestä paikasta lainaa, niin ei muuta kuin seuraavan yrityksen kimppuun. Ennen pitkää löydät lainaa kuitenkin ja jos sitä todella tarvitset, niin olet myös valmis uhraamaan aikaa sen etsimiseen.

  Lainojen Yhdistäminen

Kun haet lainaa ja sinulla ei ole luottotiedot tallella, niin sinun tulee etsiä sitä vain ja ainoastaan yksityisiltä luottofirmoilta, koska pankeista sitä ei voi enää maksuhäiriöinen saada muuta kuin erikoistapauksissa. Pankeista voi siis saada lainaa jos olet maksanut kaikki velkasi ja sinulla omaisuutta sekä lisäksi sinulla tulee vielä olla hyvät kuukausiansiot. Tässä tapauksessa voit saada pankista luottoa, mutta kaikissa muissa tapauksissa, unohda se jos et halua tuhlata aikaasi. Kerää mahdollisimman monen luottofirman puhelinnumerot ja tiedustele onko lainaa mahdollista saada ilman luottotietoja. Jos vastaus on myönteinen, sovi lainaneuvottelu ja mene paikan päälle tekemään sopimus, äläkä muista ottaa mukaan palkkakuitteja, jolla todistat säännöllisen tulovirtasi. Ja jos sinulla on jotain omaisuutta, niin ota myös todisteet siitä mukaan. Tämä helpottaa lainan saamista huomattavasti.

Ei ole oikotietä onneen

Mitään luodinkestävää ja pysyvää ratkaisua tähän ei ole ja se on hyvin yksilöllistä kuinka lainaa hakiessa toimii ja millainen oma taloudellinen tilanne on tällä hetkellä. Jos olet tuloton ja pahasti veloissa, ovat mahdollisuutesi saada lainaa luonnollisesti huonommat kuin henkilön, jolla on säännöllistä tulovirtaa ja vain vähän velkaa. Se miten toimit lainaa hakiessa vaikuttaa myös paljon eli puhelahjojen omaaminen on tässä hommassa iso etu, sillä sinua tarkkaillaan kovalla silmällä miten asiasi esität ja kuinka perustelet lainan tarpeesi. Sinua tullaan tenttaamaan hyvin suurella todennäköisyydellä ja varsinkin siis silloin kun kyseessä on suuremman luokan kulutusluotot. Pienten lainojen kohdalla se voi käydä yllättävänkin kivuttomasti, mutta mitään takeita tähän ei ole.

  Mistä kulutusluotto heti tilille?

Ennen oli vielä mahdollista saada luottoa verkosta, siitäkin huolimatta, että luottotiedot olivat menneet, mutta TUPAS-tunnistautumisjärjestelmän yleistyttyä mahdollisuudet ovat heikentyneet radikaalisti. Yhä useampi luottofirma on ottanut tämän käyttöönsä ja ongelmallisen hommasta tekee se, että luottotietosi tarkistetaan automaattisesti lainanhakuvaiheessa, mikä tarkoittaa, että jos sellainen taustaltasi löytyy, tulee lainan hakusi keskeytymään automaattisesti. Tätä on mahdoton kiertää, koska systeemi on automaattinen ja se kaivaa hetkessä henkilötietojesi lisäksi taustat myös luottotiedoista. Pyri siis keskittymään niihin yrityksiin, joilta on mahdollista saada lainaa joko kasvotusten lainaneuvottelun jälkeen tai puhelimitse. On järkevää tiedustella etukäteen soittamalla onko luottoa tarjolla ja millaisin ehdoin sitä voi luottotiedoton saada. Tämä on ainoa keino, jolla voit saada lainaa luottotiedottomalle ja tuskin ihan hetkeen muita on tulossa.

Älä menetä luottotietoja turhaan

Luottotietojen menettäminen on tyhmää, se on selvä se. Miksi ihmiset ylipäätään ajautuvat tällaiseen jamaan, miten ihminen pystyy ryssimään taloutensa näin huolellisesti? Kaikille ei ole annettu sitä jaloa taitoa, joka kertoo kuinka selvitä elämästä siten, että rahat riittävät tai joitain ei vain asia niin sanotusti kiinnosta. On ymmärrettävää, että jotkut tapaukset ovat henkilöstä itsestään lähes täysin riippumattomia, koska esimerkiksi yhtäkkiset työstä irtisanomiset voivat sotkea sopan dramaattisesti alta aika yksikön, eikä siinä välttämättä ole kenelläkään mitään sanottavaa. Jos säästöjä ei ole ja lainavertailut puskee päälle ,niin tilanne on tukala. Näin käy kuitenkin harvoin ja useimmat luottotietonsa menettäneet ovat nuoria, jotka eivät ymmärrä rahan päälle tai joitain se ei välttämättä vaan sillä hetkellä kiinnosta, joka tulee varmasti kostautumaan jälkeenpäin. Useimmiten luottotietonsa menettänyt henkilö on iältään 18 – 32 vuoden paikkeilla, vaikka toki myös vanhemmat menettänyt luottotietojaan jossakin määrin.

  Kulutusluottovertailu - Paras luottovertailu netissä

Asia on huolestuttava, koska luottotietohäiriöitä tulee vain vuosi vuodelta enemmän ja mikään ei tehoa, ja tässä vaiheessa kuuluu kysymys, mitä on ”mikään”? Mitä onkaan edes yritetty tehdä tämän eteen? Nuoria kyllä tiedostetaan vaaroista ja siitä mitä luottotietohäiriö tarkoittaa ja mihin se vaikuttaa, mutta ei selvästi tarpeeksi. Totuus on, että hyvin harva edes tietää mitä vaikutuksia sillä on ja luultavasti edes alan ammattilaiset eivät tiedä kaikkea. Vaikeudet eivät kohdistu vain ja ainoastaan lainan hakemiseen vaan myös varsin moneen muuhun seikkaan, kuten vakuutuksiin ja pankkikorttien saamiseen. Moni normaali, hyvin simppeli arkipäivän asia muuttuu luottotietojen menetyksen myötä mahdottomaksi tai hyvin vaikeaksi. Kannattaa siis todella miettiä tarkkaan haluaako maksuhäiriön ottaa, sillä monesti tähän pystyy vaikuttamaan itse.

Ennaltaehkäisy on hyvin tärkeää ja on olemassa keinoja, jotka auttavat pahastakin taloudellisesta tilanteesta takaisin pinnalle. Jos et saa apua perheeltäsi, niin kannattaa pirauttaa Takuu-Säätiön velkalinjaan ja kysyä voisiko sitä kautta saada apua ongelmiin. Takuu-Säätiö auttaa vuosittain useamman tuhannen suomalaisen velkakierteestä takaisin jaloilleen eli sinne soittaminen on vähintään yrittämisen arvoista.