(Last Updated On: 6.7.2023)

Lainan saaminen osamaksulla on suhteellisen helppoa, sillä yleensä kaikki suuremman luokan lainat ja kulutusluotot lyhennetään kuukausittaisissa erissä, joka tarkoittaa samaa asiaa kuin osamaksu. Myös pienempiä lainoja on mahdollista osamaksulla ja jopa niinkin pieniä kuin 100 euron pikavippejä. Tästä artikkelista löydät parhaat lainapaikat, joista saat halvinta lainaa erinomaisilla lainaehdoilla ja lisäksi sinulla on mahdollisuus hakea lainaa osamaksulla ja monien yritysten kohdalla voit päättää maksuajan ja aikataulun itse. Toiset tarjoavat myös maksuvapaita kuukausia ja useimmilta löytyy jos jonkinmoista joustoa maksuaikatauluun, mikäli sellaiselle tarvetta on.

Voinko saada lainaa osamaksulla?

Tietysti, suurin osa kulutusluotoista maksetaan takaisin osissa.

Kuinka pienen erämaksun voin valita?

Tämä riippuu paljolti valitsemastasi lainasummasta, mutta myös hyvin pienissä erissä voi lainan takaisin maksaa.

Kenelle voidaan myöntää lainaa osamaksulla?

Sinulla tulee olla luottotiedot kunnossa sekä vähintään 18-vuoden ikä.

Parhaat lainapalvelut 2023 joista voit hakea lainaa osamaksulla

Ostosraha

Ostosraha

Ostosrahan kautta voit hakea lainaa osamaksulla ilman vakuuksia tai takaajia 400 – 3000 euron väliltä. Kaikki lainasummat on mahdollista hakea 1-5 vuoden maksuaikataululla eli pienimmille lainasummille on mahdollista saada erittäin pitkä maksuaika. Ostosrahan lainat ovat edullisia ja yrityksen lainaehdot ovat erittäin joustavat. Palvelun kautta voit hakea rahoitusta jos olet vähintään 20 vuotta vanha ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Ostosraha käsittelee lainahakemukset välittömästi ja rahat toimitetaan tilille 15 minuutin kuluessa.

Freedom Rahoitus

paljon lainavaihtoehtoja useita eri maksuaikatauluja

Freedom Rahoitus on suurempiin kulutusluottoihin erikoistunut luottoyhtiö, jonka kautta voit hakea lainoja alkaen aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti ja maksuaikaa sinulla on valittavanasi ruhtinaalliset 1 – 15 vuotta. Freedom Rahoituksen lainat ovat kaikki vakuudettomia ja voit hakea niitä netin kautta ilmaiseksi. Kun haet lainaa, saat itsellesi henkilökohtaisen lainakonsultin, jonka kanssa etsitte sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan luoton. Tutustu firmaan ja täytä hakemus – saat monia eri luottotarjouksia, joista voit vapaasti valita parhaimman.

  Halpaa Lainaa

Credit24

kun haluat lainoja osamaksulla on syytä kääntyä meidän puoleen

Credit24:n kautta saat lainapäätöksen nopeasti ja voit hakea lainaa osamaksulla joustavasti 250 – 3000 euron väliltä 1 – 24 kk maksuajalla erittäin edulliseen hintaan. Sinun tulee lyhentää lainasta aina vähintään 30 euroa kuukaudessa eli maksuaikataulu on hyvinkin suopea. Kaikki Credit24:n luotot ovat haettavissa ilmaiseksi verkon kautta ja ikää lainaamiseen vaaditaan 19 vuotta. Credit24 on kaikin puolin erinomainen luotonmyöntäjä – hae lainaa jo tänään!

Nopsalaina

parhaat lainat lyhennä kuukausierissä

Nopsalaina on tämän hetken parhaimmistoa kaiken puolesta ja jos haluat lainaa nopeasti osamaksulla, niin on Nopsalaina paras vaihtoehto. Saat lainapäätöksen vartissa ja voit allekirjoittaa lainahakemuksen suoraan netissä, jonka jälkeen saat rahat tilille. Lainavaihtoedot ovat 2000 – 20 000 euron väliltä ja maksuaikaa näille löytyy ruhtinaallisesti 6 – 120  kuukauden väliltä. Jos haet lainaa yksin, niin voit saada lainaa 10 000 euroon saakka, mutta yhteishakijan kanssa voi saada 20 000 euroa. Yksin lainatessa laina-ajan maksimipituus on 6 vuotta, mutta yhteishakijan kanssa voi laina-ajaksi saada jopa 10 vuotta. Ikäraja Nopsalainan luotoissa on 22 vuotta ja lisäksi sinulta vaaditaan verkkopankkitunnukset ja puhtaat luottotiedot.

Yleislaina

Yleislaina

Yleislaina on hyvä vaihtoehto jos haluat saada luottoa 2000 – 5000 euron väliltä 6 – 24 kuukaudeksi. Yleislainan kautta voit hakea luottoa jos olet täysi-ikäinen ja sinulta löytyy säännöllisiä kuukausituloja. Lainan hakeminen tapahtuu netissä ja siitä ei koidu hakijalle mitään lisäkustannuksia. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat lainasopimuksen kirjatussa kirjeessä postiin ja kun lähetät allekirjoitetun hakemuksen takaisin, saat rahat tilillesi tuossa tuokiossa.

  Lainaa luottohäiriöiselle

Kaikki suuremmat lainat osamaksulla – harvemmin lyhennetään yhdessä erässä

Lainaa osamaksulla

Kukaan tuskin lyhentää lainaa yhdessä erässä, vaikka sekin on toki mahdollista, mikäli näin haluaa ja pystyy tekemään. Voit nykyään ottaa luottoa monesta eri paikasta todella pitkällä maksuajalla ja lainaa lyhennetään yleensä aina kuukauden välein tasaerissä pois.

Uudet luottofirmat mahdollistavat esimerkiksi 500 euron lainan ottamiseen jopa enintään 12 vuodeksi eli kuukausittain lyhennettäväksi eräksi ei jää montaakaan euroa, joten tämän kaltaisen lainan ottaminen ei juuri kirpaise ketään.

Kannattaa silti miettiä, että kun otat tämän suuruisen lainan noin pitkällä maksuajalla, maksat sen yleensä vähintään tuplana takaisin, ellet saa sitä aivan pilkkahintaan. Harva lähtee pohtimaan asiaa siltä kantilta, mutta toisaalta jos et pysty lyhentämään sitä nopeammin, niin vaihtoehtoja ei liene siinä tapauksessa.

Kulutusluotot pankista osamaksulla

Myös pankki myöntää lainaa / kulutusluottoa ja sinulla on valtava määrä vaihtoehtoja kuinka lainan lyhennykset toteutat. Lainaa hakiessasi kannattaa selvittää yhdessä lainaneuvojan kanssa, minkälainen maksusuunnitelma sinulle parhaiten sopii.

Kerro oma taloudellinen tilanteesi menoja myöten ja maksusuunnitelma laaditaan kuukausittaisten tulojesi pohjalta. Näin toimiessasi saat parhaan mahdollisen maksusuunnitelman, jonka on laatinut ammattilainen. Voit myös vaatia muutoksia siihen, mikäli se ei syystä tai toisesta miellytä. Yleensä muutokset onnistuvat ellet vaadi kohtuuttomuuksia.

Asian laita on siis niin, että lainan saaminen on 2023 vuonna erittäin helppoa ja lainaehdoissa on nykyään niin paljon joustoa, että lainaajalla on paljon mahdollisuuksia lainan lyhennyksien suhteen. Tämä on erittäin hyvä asia, sillä koskaan ei tiedä milloin yllättäviä kuluja, jotka voivat hankaloittaa maksusuunnitelmaa tulee.

  Mistä löytyy lainaa ilman korkoja ja kuluja 2023 vuonna?

Niitä voi sattua kenelle tahansa milloin vaan eli tästä syystä on hyvä, että saat tarvittaessa joustoa maksusuunnitelmaasi. Hait lainaa sitten osamaksulla tai pienempää luottoa, jonka lyhennät yhdessä erässä, niin toivotamme onnea parhaan mahdollisen lainan löytämiseen. Toivottavasti tämä artikkeli antoi teille hyödyllistä informaatiota lainan suhteen ja vielä parempi jos löysitte meidän kauttamme sopivan lainan itsellenne.

Vastuullisuus lainaamisessa

Lainan hakeminen on nykyään todella helppoa ja vaivatonta, mutta kannattaa muistaa, että se pitää myös maksaa takaisin. On syytä tarkoin punnita, että mikä on sopiva summa. Vaikka saisikin lainatarjouksen suurelle summalle ei ole järkeä lainata niin paljoa, kuin pystyy.

Suunnittelu on tärkeä osa prosessia, koska on hyvä hahmottaa etukäteen, että kuinka suuren osan kuukauden budjetista lyhennykset sitten aikanaan vievät. Toki myös maksuajan pituus on syytä valita huolellisesti, jotta kuukausittaisista eristä tulee sopivan suuruiset.

Tuloista ja menoista on hyvä tehdä muistiinpanoja, jotta tietää aina tarkalleen oman taloudellisen tilanteensa. Saattaapa siinä puolivahingossa löytää vaikka hyvän säästökohteen, kun kaikki menot on kirjattu ylös ja niitä uudelleen tarkastelee.