(Last Updated On: 26.7.2023)

Lisärahoitusta on mahdollista hakea kahdesta eri tyylisestä lainalähteestä. Voit joko hakea lainaa yksityiseltä tai anoa sitä pankin kautta ja molemmat ovat erittäin toimivia ratkaisuja, vaikka molemmissa on hyvät ja huonot puolensa.

Miten voin saada lainaa yksityiseltä?

Listaamme sivustollamme kaikki Suomessa toimivat vertaislainapalvelu joita kannattaa käyttää ja joista voit hakea lainaa yksityiseltä henkilöltä.

Kuinka paljon lainaa yksityiseltä voi saada?

Lainasummat vaihtelee 1000 – 20000 euron välillä.

Lainaa Yksityiseltä Netistä

Yksityisten luotonmyöntäjien määrä on ollut nousussa viimevuosina ja niitä on ilmestyvät yhä enemmän ja enemmän. Kilpailu lainamarkkinoilla on koventunut ja lainan saaminen on helpottunut entisestään. 2023 vuonna voit saada luottoa yksityiseltä tilillesi jopa 15 minuutin sisällä ja kyse ei ole vain pikavipeistä, sillä voit saada huomattavan suuren kulutusluoton todella nopeasti pankkitilillesi. Lainan hakeminen on myös naurettavan helppoa ja pystyt hakemaan sitä verkon kautta omalta kotisohvaltasi.

Hae Lainaa Yksityiseltä Heti Ilman Vakuuksia

Parhaat Lainat Yksityiseltä

Katso alapuolelta mistä kannattaa hakea luottoa ja mistä sitä saa halvimmalla pikaisesti tilille. Olemme valinneet kuluttajan suosikkeja ja huomioineet kaiken oleellisen yrityksien kohdalla, joten joukkoon mahtuu vain kaikista parhaimmat luotonmyöntäjät tämän päivän luottomarkkinoilta.

Hae Heti Yksityiseltä

Nopsalaina – kaikista nopein!

nopsalainalta saat yksityisen luottosi nopeasti vartissa

Nopsalainalta voit saada luottoa tilillesi jopa 15 minuutissa. Lainapäätöksen saat aina 15 minuutin kuluessa ja tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan Internetissä verkkopankkitunnuksien avulla, jonka jälkeen rahat toimitetaan tilillesi. Nopsalaina myöntää lainoja 2000 – 20000 euron väliltä 6 – 120 kuukauden takaisinmaksuajalla ja edullisella todellisella vuosikorolla. Ikäraja kaikissa lainoissa on 22 vuotta ja kulutusluottoa voi hakea jos taustalta ei löydy maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi yhtiö edellyttää lainaajalta säännölliset tulot. Tarvittaessa on myös mahdollista saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuoden aikana.Maksupäivää voi myös lykätä veloituksetta kerran. Tutustu lisää Nopsalainan lainatarjontaan jo tänään.

  Halpaa Lainaa

Freedom Rahoitus

mistä saa parhaimman joustavan luoton verkkolainayhtiöltä

Freedom Rahoitus on yksityinen luotonmyöntäjä, joka on toiminut alalla jo useamman vuoden ja myöntää luottoa 500 -50 000 euron väliltä erittäin pitkällä, jopa 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Freedom Rahoituksen kautta lainaaminen käy kätevästi verkon kautta ja se ei maksa sinulle mitään. Rahojen toimitus on nopeaa ja saat lainarahaa hakiessasi oman henkilökohtaisen lainakonsultin, jonka kanssa etsitte sinulle parhaiten soveltuvan lainan.

Freedom Rahoitus on lainanvälityspalvelu, joka hakee puolestasi lainatarjouksen monesta eri paikasta. Saat siis helposti yhdellä hakemuksella useita hyviä tarjouksia, joista on sitten helppo valita paras.

Kannattaa vertailla tarjouksia huolella, koska usein on saatavilla myös muita hyviä etuja, kuten maksuvapaita kuukausia ja eräpäivänsiirtoja. Alhaisimman koron laina ei siis aina välttämättä ole se paras ratkaisu.

Kaikki Freedom Rahoitukset luotot ovat vakuudettomia ja ikäraja alkaa 20 ikävuodesta. Tutustu lisää alapuolen linkistä tai hae lainaa yksityiseltä.

Etua – kulutusluotot, asuntolainat & luottokortit!

tilaa paras kulutusluotto yksityisen kautta

Etua on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät edullista vakuudetonta kulutusluottoa. Yritys myöntää lainoja alkaen 500 eurosta jopa 40 000 euroon asti ja myöntää tällä hetkellä suurinta kulutusluottoa yksityisistä kulutusluottoa myöntävistä firmoista. Yrityksen kautta on mahdollista hakea myös asuntolainaa ja luottokorttia. Etua.fi myöntää kulutusluottoa kaikille luottokelpoisille ja vähintään 18 vuotta täyttäneille, joilla on tulovirtaa ja verkkopankkitunnukset. Laina-aika kulutusluotoissa on 1 – 30 vuoden väliltä ja asuntolainoissa se sovitaan erikseen lainaneuvottelujen lomassa. Tutustu lisää yritykseen alapuolella olevasta linkistä.

  Lainaa osamaksulla - lyhennä kulutusluotto erissä

Yleislaina – lainaa kätevästi ja halvalla netin kautta

yleislaina

Yleislaina on suhteellisen uusi firma eikä sieltä saa lainaa yksityiseltä, mutta sitäkin parempi! Sen kautta voit hakea luottoa helposti ja nopeasti suoraan verkosta 2000 – 5000 euron väliltä 6 – 24 kuukauden maksuajalla. Yleislainan kautta lainan hakeminen tapahtuu siten, että ensin pistät hakemuksen eteenpäin verkossa ja tämän jälkeen saat lähipostiisi lainasopimuksen kirjatussa kirjeessä. Allekirjoitettuasi sen ja lähettäessäsi sopimuksen eteenpäin saat rahat tuota pikaa tilillesi. Uutena mahdollisuutena on myös palauttaa hakemus kokonaan sähköisesti ja liitteet voi myös skannata mukaan, mikäli niitä tarvitsee lähettää. Netin kautta lainaa hakiessa tulee hakijalta löytyä verkkopankkitunnukset, jotta lainahakemuksen elektroninen allekirjoitus onnistuu.  Yleislainan kautta voit hakea luottoa, mikäli sinulta löytyy ikää vähintään 18 vuotta ja omaat puhtaat luottotiedot. Tutustu Yleislainaan alapuolelta.

Lainaa Yksityishenkilöltä

Pankit ja yksityiset luotonmyöntäjät ovat tarkkoja kenelle lainoja myöntävät

Vertaislainaa voi hakea tavalliselta yksityishenkilöltä

Oletko menettänyt luottotietosi ja haluat siitä huolimatta kulutusluottoa yksityiseltä? Lainan saaminen maksuhäiriöiselle on vaikeutunut vuosien saatossa huomattavasti, mutta keskustelupalstoilla näkee paljon raportointeja siitä kuinka luottotiedottomat ovat saaneet lainaa.

Lainaa 18-vuotiaalle yksityiseltä ihmiseltä

Myös vasta täysi-ikäisyyteen päässeiden ei ole helppoa saada lainoja, sillä vaihtoehdot ovat niukassa. Katso täältä mistä voi saada pikavippiä 18-vuotiaalle.

Jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän, niin pankista lainaaminen sinun kannattaa unohtaa, sillä pankit eivät luottotiedottomille lainaa myönnä. Lainojen myöntämiskriteerit pankeissa ovat tiukat ja joustoa ei anneta tuumaakaan. Eli jos olet saanut maksuhäiriömerkinnän ja et omista huomattavan suurta omaisuutta ja omaa reilusti keskivertoa korkeampia tuloja, niin pankista ei luottoa kannata yrittää hakea. Pankista lainaaminen onnistuu kuitenkin kätevästi jos sinulla puhtaat luottotiedot, mutta et tässäkään tapauksessa voi saada rahaa lainaan ilman vakuuksia ja takaajia.

  Uudet Lainat 2023

Yksityiset Lainapalvelut

Yksityiset luottofirmat myöntävät helpommin luottoa maksuhäiriöisille kuin pankit eli maksuhäiriömerkinnän saaneen henkilön kannattaa suunnata yksityisille lainamarkkinoille. Luottotietojen menettäneen kannattaa kuitenkin huomioida seuraavat seikat. Luottoa et pysty hakemaan aivan niin helposti kuin henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot, sillä netin kautta hakemuksen lähettäminen tuskin onnistuu, vertaislaina on kuitenkin hyvä vaihtoehto. Joudut ottamaan yhteyttä yritykseen henkilökohtaisesti ensin puhelimitse ja selvittämään tilanteesi. Sinulta tullaan myös vaatimaan, että lähetät todisteet tuloistasi palkkakuitin muodossa ennen kuin saat luottoa tilillesi.

Vertaislainat

Hae Vertaislaina Yksityiseltä Luotonmyöntäjältä

Kun ottaa kaiken huomioon, niin ehdottomasti paras keino saada luottoa, on hakea sitä yksityiseltä taholta, sillä huonoja puolia on hyvin vähän varsinkin nykyään kun hinnat ovat painuneet kovan kilpailun takia alas. Suuria plussapuolia yksityiseltä lainatessa on ehdottomasti ainakin lainan hakemisen vaivattomuus ja rahojen toimittamisen nopeus. Tässä pankki jää kauas toiseksi, sillä pankkilainan saaminen on työlästä ja rahojen toimittaminen tilille vie aikaa. Tämän takia me kehotamme kääntymään yksityisen luottofirman puoleen ellet ole hakemassa suurta asuntolainaa tai ellet saa luottoa huomattavasti halvemmalla pankin kautta.

Hae Vertaislainaa netissä

Netissä toimii useita vertaislainapalveluita, joihin voi laittaa lainahakemuksen ja saada lainaa yksityiseltä. Hakemukseen voi itse määritellä koron ja maksuajan ja sitten, kun alkaa saada tarjouksia, niin selviää hyväksyttiinkö tarjous sellaisenaan vai tarvitseeko siihen tehdä jotakin muutoksia.