(Last Updated On: 11.6.2023)
Lainasto limiittiluotto 2023

Lainaston uudistunut lainatuote vuonna 2023 on joustava limiittiluotto, joka on äärimmäisen kätevä arjen pikavarakassa, jonka kautta rahan nostaminen on aina mahdollista. Voit tehdä nostoja omien tarpeiden mukaan juuri silloin kuin haluat, rahat siirretään tilillesi yhtiön aukioloaikoina joka päivä klo 7-23:n välillä. Lainasto tarjoaa 100-3000 euron luottoa ilmaisella verkkohakemuksella kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille vähintään 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Lainahakemus on helposti tehtävissä yhtiön verkkosivujen kautta ja saat lainapäätöksen nopeasti. Myös lasku on mahdollista ottaa sähköisenä joko e-laskuna tai sähköpostiin lähetettynä.

Lainastolta uusi joustava limiittiluotto 100-3000 € vuonna 2023

Lainasto on vakavarainen jo pidempään alalla toiminut luottoyhtiö, jonka palvelu on erinomaista ja nopeaa, mitään negatiivista sanottavaa ei yhtiöstä löydy. Jos etsit luottoa 100-2000 euron väliltä ja haluat joustavan lainatuotteen niin suosittelemme Lainastoa. Tutustu alapuolella olevasta painikkeesta lisää ja pistä laina tilaukseen jo tänään. Yhtiön kautta voit myös hakea perinteistä pikalainaa 100-1000 euron väliltä.

Mikä on Lainaston ikäraja?

18-vuotta.

Paljonko voin saada lainaa Lainastolta?

Voit hakea 100- 3000 euroa

Onko Lainasto joustoluotto?

Kyllä, saat 3000 euron luottorajan, josta voit nostaa tarvitsemasi summan koska tahansa.

Hae Lainastolta

Meidän arviomme

Lainasto on koko ajan kohentanut toimintaansa ja parantanut mainettaan ja onkin nykyään todella suosittu lainapaikka. Lainaa voi hakealuottolimiitin muodossa 100-3000 euroa. Maksuajan voit määritellä itse riippuen lainamuodosta ja lainasummasta. Tarjolla on myös osamaksu mahdollisuus. Uutuutena Lainaston kautta voit hakea myös nyt korttiluottoa eli voit saada heiltä käyttöösi perinteisen luottokortin jossa lainasummat ovat 100-600 euroa ja ikäraja ainoastaan 18-vuotta. Palvelun aukioloaikana jätetyt hakemukset käsitellään välittömästi ja voit saada rahat käyttöösi muutamissa minuuteissa.

  Freedom Rahoitus

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainan hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias kun haetaan pikalainaa tai luottolimiittiä. Korttiluottoa voi hakea kunhan on täyttänyt 18-vuotta. Lainaajalla tarvitsee olla myös henkilökohtainen puhelinliittymä sekä osoite ja pankkitili Suomessa. Lainaa ei voi koskaan saada jos luottotiedot eivät ole kunnossa eli jos sinulla on maksuhäiriömerkintä niin rahoitusta ei voi saada.

Pikalaina

Kyseessä on siis ihan tavallinen pikalaina, jota voi saada ilman vakuuksia ja takaajia. Laina maksetaan hakijan tilille aina kerralla kokonaan ja sitä voi saada 100 eurosta 1000 euroon. Lainassa ei myöskään ole tilinavausmaksua tai erillisiä tilinhoitomaksuja. Maksat siis vain korot, etkä mitään ylimääräistä. Laina-ajan voi määritellä itse ja tarjolla on myös osamaksuominaisuus. Osamaksua ei monasti ole pikalainoihin tarjolla, mutta Lainasto pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja sen vuoksi on lisännyt sen valikoimiinsa.

Limiittiluotto

Limiittiluotto eli perinteinen joustoluotto on kaikista suosituin vaihtoehto, koska sen käyttö on todella joustavaa. Luotto toimii luottokortin tavoin ja rahaa voi nostaa tililleen aina tarvittaessa. Suomessa nostoja voi tehdä vaikka tekstiviestillä, mutta ulkomailla tekstiviestipalvelu ei toimi. Netissä sen sijaan voi nostoja tehdä ulkomaillakin.

Luottotilin voi saada jopa 3000 euroon saakka ja sen saa myöskin täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Käyttöraja tosin aina määritellään jokaiselle hakijalle erikseen, joten riippuu aina aivan täysin henkilöstä, että kuinka suuren luottorajan ja millaisen koron kukin saa.

  Rahalaitos - lainaa ilman vakuuksia 500 - 40 000 €

Mikäli tarvitset siis hieman suurempaa luottoa, niin kannattaa tarttua tarjoukseen ja hakea joustavaa limiittiluottoa Lainastolta jo tänään!

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Lainaston asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi

Postiosoite: Yliopistonkatu 26b, 20100 Turku

Puhelin: 0600 – 30 6000 (1,5 € + pvm/min)