(Last Updated On: 30.1.2020)

Lainaston uudistunut lainatuote on joustava limiittiluotto, joka on äärimmäisen kätevä arjen pikavarakassa, jonka kautta rahan nostaminen on aina mahdollista. Voit tehdä nostoja omien tarpeiden mukaan juuri silloin kuin Lainasto limiittiluottohaluat, rahat siirretään tilillesi yhtiön aukioloaikoina joka päivä klo 7-23:n välillä. Lainasto tarjoaa 200-2000 euron luottoa ilmaisella verkkohakemuksella kaikille hyvin raha-asiansa hoitaneille vähintään 21 vuotta täyttäneille henkilöille. Lainahakemus on helposti tehtävissä yhtiön verkkosivujen kautta ja saat lainapäätöksen nopeasti. Myös lasku on mahdollista ottaa sähköisenä joko e-laskuna tai sähköpostiin lähetettynä.

Lainasto on vakavarainen jo pidempään alalla toiminut luottoyhtiö, jonka palvelu on erinomaista ja nopeaa, mitään negatiivista sanottavaa ei yhtiöstä löydy. Jos etsit luottoa 200-2000 euron väliltä ja haluat joustavan lainatuotteen niin suosittelemme Lainastoa. Tutustu alapuolella olevasta painikkeesta lisää ja pistä laina tilaukseen jo tänään. Yhtiön kautta voit myös hakea perinteistä pikalainaa 100-1000 euron väliltä.

Hae Lainastolta

 

Meidän arviomme

Lainasto on koko ajan kohentanut toimintaansa ja parantanut mainettaan ja onkin nykyään todella suosittu lainapaikka. Lainaa voi hakea 100-1000 euroa ja luottolimiittiä on tarjolla 200-2000 euroa. Maksuajan voit määritellä itse riippuen lainamuodosta ja lainasummasta. Tarjolla on myös osamaksu mahdollisuus. Uutuutena Lainaston kautta voit hakea myös nyt korttiluottoa eli voit saada heiltä käyttöösi perinteisen luottokortin jossa lainasummat ovat 100-600 euroa ja ikäraja ainoastaan 18-vuotta. Palvelun aukioloaikana jätetyt hakemukset käsitellään välittömästi ja voit saada rahat käyttöösi muutamissa minuuteissa.

  Kulutusluottoja netistä - Kokeilimme Rahoituslaitos.fi palvelua

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainan hakijan tulee olla vähintään 21-vuotias kun haetaan pikalainaa tai luottolimiittiä. Korttiluottoa voi hakea kunhan on täyttänyt 18-vuotta. Lainaajalla tarvitsee olla myös henkilökohtainen puhelinliittymä sekä osoite ja pankkitili Suomessa. Lainaa ei voi koskaan saada jos luottotiedot eivät ole kunnossa eli jos sinulla on maksuhäiriömerkintä niin rahoitusta ei voi saada.

 

Pikalaina

Kyseessä on siis ihan tavallinen pikalaina, jota voi saada ilman vakuuksia ja takaajia. Laina maksetaan hakijan tilille aina kerralla kokonaan ja sitä voi saada 100 eurosta 1000 euroon. Lainassa ei myöskään ole tilinavausmaksua tai erillisiä tilinhoitomaksuja. Maksat siis vain korot, etkä mitään ylimääräistä. Laina-ajan voi määritellä itse ja tarjolla on myös osamaksuominaisuus. Osamaksua ei monasti ole pikalainoihin tarjolla, mutta Lainasto pyrkii palvelemaan asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja sen vuoksi on lisännyt sen valikoimiinsa.

 

Limiittiluotto

Limiittiluotto on kaikista suosituin vaihtoehto, koska sen käyttö on todella joustavaa. Luotto toimii luottokortin tavoin ja rahaa voi nostaa tililleen aina tarvittaessa. Suomessa nostoja voi tehdä vaikka tekstiviestillä, mutta ulkomailla tekstiviestipalvelu ei toimi. Netissä sen sijaan voi nostoja tehdä ulkomaillakin.

Luottotilin voi saada jopa  2000 euroon saakka ja sen saa myöskin täysin ilman vakuuksia tai takaajia. Käyttöraja tosin aina määritellään jokaiselle hakijalle erikseen, joten riippuu aina aivan täysin henkilöstä, että kuinka suuren luottorajan ja millaisen koron kukin saa.

  Bluefinancelta pikavipit edullisesti ilmaisella hakemuksella

Mikäli tarvitset siis hieman suurempaa luottoa, niin kannattaa tarttua tarjoukseen ja hakea joustavaa limiittiluottoa Lainastolta jo tänään!

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Lainaston asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 – 17.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi

Postiosoite: Yliopistonkatu 26b, 20100 Turku

Puhelin: 0600 – 30 6000 (1,5 € + pvm/min)