(Last Updated On: 1.8.2023)

Oletko etsimässä luottoa verkon kautta ja haluat saada sen halvalla sekä nopeasti tilille? Jos on näin, löysit oikean sivuston, sillä meidän lainavinkeillä löydät takuulla parhaan mahdollisen luoton, joka vastaa juuri teidän tarpeitanne.

Tämä lainavertailu kattaa kaikki lainat ja niitä myöntävät yritykset eli myös vaativa lainaaja löytää oman luottonsa tätä kautta varmasti. Olemme valinneet sivustolle kuluttajien suosikit ja kirjoittaneet jokaisesta kaiken oleellisimman informaation ylös.

Mikä luotto on paras?

Tällä hetkellä suosittelemme Luottoheti.fi palvelua.

Paljonko voin saada luottoa?

Voit hakea luottoa 1000 – 60000 euroa.

Mitkä ovat luoton ehdot?

Vähintään 18-vuoden ikä, puhdas luottohistoria sekä pysyvä osoite Suomessa.

Vakuudeton luotto

Useimmat firmat myöntävät vakuudetonta luottoa ilman takaajia ja hakemuksen voit tehdä verkon kautta helposti ja nopeasti. Valitsit sitten minkä tahansa alapuolella olevista firmoista, et voi mitenkään osua metsään, sillä kaikki ovat tämän hetken parhaimmistoa ja luotettavia hyvämaineisia yksityisiä kulutusluoton myöntäjiä.

Luottoheti.fi

Parhaat luotot vuodelle 2023 tarjoaa Luottoheti.fi palvelu.

Sitä kautta voit hakea luottoa jopa 60000 euroa edullisilla lainaehdoilla. Maksuaikaa voit saada 15-vuotta ja korko alkaa vähän yli 4% tienoilta. Tämä uusi lainapalvelu on noussut nopeasti yhdeksi suosituimmista palveluista Suomessa.

Nopsalaina

Joustavat ja edulliset luottotuotteet netistä

Nopsalainan kautta saat haettua luottoa 2000 – 20000 euron väliltä 6 -72 kuukauden maksuajalla alkaen vaivaisella 12 % todellisella vuosikorolla. Kulutusluottoa voi hakea kuka tahansa luottokelpoinen vähintään 22-vuotias suomalainen. Lainan hakeminen onnistuu verkossa ja saat lainapäätöksen jopa 15 minuutin sisään. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti ja saat rahat tämän jälkeen välittömästi tilillesi. Näin helppoa ei lainaaminen ole koskaan ennen ollut. Tutustu lisää ja hae Nopsalainan luotto heti tilille jo tänään!

Freedom Rahoitus

mistä kannattaa tutkia eri luottoja

Freedom Rahoitus on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät lainaa erittäin pitkällä maksuajalla. Yritys tarjoaa 500 – 50 000 euron kulutusluottoja 1 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä ilmaisella lainahakemuksella netistä.

  Lainaa Yksityiseltä

Kun on saanut useamman tarjouksen monesta eri paikasta, niin on helppoa valita se itselle parhaiten sopiva. Osa lainaa myöntävistä yrityksistä tarjoaa mahdollisuutta eräpäivän siirtämiseen yllättävän esteen osuessa kohdalle tai lyhennysvapaita kuukausia tai jopa kokonaan maksuvapaita kuukausia. Kannattaa siis tutustua tarjouksiin tarkasti ja vertailla niitä huolellisesti, jotta varmasti saa sen itselle sopivimman tarjouksen.

Hakiessasi lainaa saat aina henkilökohtaisen lainavirkailijan avuksesi ja hänen kanssaan etsitte yhdessä sinulle parhaiten soveltuvan lainan. Tutustu ja tilaa Freedom Rahoitusta jo tänään!

Hae luotto ilman vakuuksia täältä

Etua

jos haluat luotot mahdollisimman pienin koroin kannattaa tarkistaa tämä lainapaikka

Etua.fi myöntää sekä kulutusluottoja, että asuntolainaa ja vielä lisäksi luottokortteja.  Tai käytännössä se ei itse niitä myönnä, mutta toimii välittäjänä.Voit hakea kulutusluottoa 500 – 40 000 euron väliltä 1 – 5 vuoden maksuajalla helposti ilmaisella nettihakemuksella.

Nykyään voi myös hakea yritysluottoa. Yritysluotto on tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten tilapäisiin kassavirtaongelmiin. Yritysluotoissa on tavallisesti lyhyemmät maksuajat, kuin muissa luotoissa. Etua.fi on hinnoiltaan hyvin kohtuullinen ja se on yksi halvimmista luotonmyöntäjistä. Tutustu lisää yritykseen ja hae luotto pankkitilille välittömästi!

Hae luotot ilmaisella lainahakemuksella tästä

Credit24

tee aina luottovertailu netissä

Credit24 on erinomainen luotonmyöntäjä ja yksi kuluttajien suosikeista niin vuonna 2015 ja mikään ei tule tuskin muuttumaan tänä vuonnakaan. Credit24 myöntää lainaa ilmaisella nettihakemuksella 250 – 3000 euron väliltä 1 – 24 kk maksuajalla kaikille vähintään 19-vuotiaille puhtaat luottotiedot omaaville suomalaisille.

Hakemiseen tarvitset vain suomalaisen osoitteen,kännykkäliittymän ja verkkopankkitunnukset. Luoton saatuasi voit nostaa luotolta kätevästi rahaa vaikka teksitiviestillä ja nostoja voi myös tehdä mihin aikaan tahansa. Tutustu Credit24:ään ja tilaa edullinen ja joustava luotto jo tänään!

Hae joustava luotto Credit24:n kautta

Yleislaina

luottoja kannattaa vertailla tarkasti

Yleislaina tarjoaa luottoa edullisesti 2000 – 5000 euron väliltä 6 -24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yleislainan lainaehdot ovat erinomaiset ja voit tehdä lainahakemuksen suoraan heidän omilla sivuillaan. Lue lisää lainaehdoista ja täytä lainahakemus heti. Hakeminen on ilmaista ja lainan saatuasi rahat siirretään nopeasti tilillesi.

  Pikavippivertailu - Netin Paras Vippivertailu

Hae edullinen luotto Yleislainalta täältä

Hae luottoa vastuullisesti juuri sen verran kuin sitä tarvitset

Luoton ottamisessa kannattaa huomioida muutamia seikkoja, joista tärkein lienee oman vastuun ymmärtäminen. Sen jälkeen kuin olet lainahakemuksen tehnyt ja allekirjoittanut sen olet sitoutunut maksamaan lainan takaisin jokaista penniä myöten korkojen kera. Tästä ei enää ole paluuta eli kannattaa todella miettiä tarkkaan ennen kuin lainaa lähtee tilaamaan. On myös hyvin tärkeää olla ottamatta liikaa lainaa eli kannattaa miettiä lainan tarve hyvin tarkkaan. Mieti myös millaisessa aikataulussa pystyt lainan lyhentämään ja tässäkin kannattaa yleensä ottaa aina hieman varman päälle. Koskaan kun ei tiedä milloin yllättäviä kuluja sattuu.

Velkakierteeseen joutuminen voi sattua yhtäkkiä ja kenelle tahansa – halpa pikavippi tai laina voi olla petollinen

Parasta luottoa kaikista halvimmalla

Velkakierre on ikävä asia ja yhä useamman suomalaisen kohtalo. Velkakierteeseen voi joutua kuka tahansa ja siihen ei välttämättä voi itse edes vaikuttaa. Kuvittele tilanne, että sinulla on asuntolainaa ja työpaikka lähtee alta. Tähän et varmastikaan ollut varautunut ja tällaisen tilanteen sattuessa ilman säästöjä olet todella pahassa pulassa. Tämän enempää siihen ei vaadita, vaikka nykyään varsinkin yksityisillä luottofirmoilla on kuitenkin onneksi melko joustavat lainaehdot ja tämä ei välttämättä johda täydelliseen katastrofiin vaikka se on joka tapauksessa vakava asia.

Useimmat velkakierretapauksista johtuvat kuitenkin puhtaasti siitä, että lainaaja ei ole tarpeeksi huolellinen eikä välitä budjetoida menojaan tai tulojaan. Eletään päivä kerralla ilman huolta huomisesta, kunnes napsahtaa. Tämä on monen suomalaisen paha ongelma, vaikka se on ajatusmallina sinänsä kaunis ja arvostettava niin laina-asioissa ja yleensäkin talouteen liittyvissä jutuissa tämä ei kanna kovinkaan pitkälle. Se ei itse asiassa kanna yhtään mihinkään. Tämä selittää hyvin pitkälti sen, miksi luottotietojen menetyksiä tulee vuosi vuodelta vain yhä lisää ja lisää. Lainaa haetaan yksinkertaisesti ajattelematta yhtään mitään ja se kostautuu viimeistään siinä vaiheessa, kun rahat loppuvat ja on otettava uutta lainaa. Velkakierre on valmis ja tästä ei ole paluuta ellet muuta toimintasi kurssia täysin ja keskity 100 % lainan lyhentämiseen ja elä muuten vaatimattomasti ja säästäväisellä elämäntyylillä.

  Lainojen Yhdistäminen

Vakuudetonta luottoa ilman takaajia – halvimmat luottoa myöntävät paikat

Tämä sivusto on pyrkinyt vertaamaan kaikki halvimmat lainapaikat. Nykyään on mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia ja takaajia todella helposti ja melko suuriakin summia. Ennen et voinut saada mistään lainoja vakuudetta ja ilman takaajia, sillä pankit olivat käytännössä ainoa vaihtoehto mistä lainaa irtosi.

Toki myös panttilainaamoista sai haettua käteistä, kunhan vain oli jotakin arvokasta omaisuutta, jonka pystyi jättämään pantiksi. Usein silti saadut summat olivat pieniä, koska panttilainaamoilla on tapana arvioida pantin arvo aina alakanttiin.

Toista se on kuitenkin nykyään kun lainaa voi hakea ilmaiseksi ja vielä omalta kotisohvalta etkä tarvitse tähän edes säännöllisiä tuloja. Jotkut yritykset ovat kuitenkin alkaneet jossain määrin kiristämään lainaehtojaan ja kriteereitään, mikä on hyvä asia, sillä lainaa myönnetään tällä aivan liian heppoisin perustein. Toki se on hyvä asia niille, jotka maksavat lainan huolellisesti pois eräpäivään mennessä, mutta on olemassa myös toinen joukko, joita maksut ei paljoa kiinnosta. Osa lainaajista jättää lainat maksamatta tarkoituksella ja ei välitä seurauksista, joten jo pelkästään tämän takia kaikkien olisi järkevää kiristää lainaehtoja. Tämän ajatusmallin omaavista henkilöistä lähes 100 % on tulottomia, joten se lainaehtojen kiristäminen karsisi automaattisesti pois tämän väen ja homma toimisi paljon paremmin. Ja lisäksi ehkä luottotietojen menetykset lähtisivät vihdoinkin laskuun.