This content has been archived. It may no longer be relevant

(Last Updated On: 24.1.2023)

Nopsalaina on suomalainen kulutusluottoa myöntävä firma, jonka kautta voit hakea luottoa 2000 – 20 000 euron väliltä 6 – 120 kuukauden takaisinmaksuajalla ja alkaen vain 9 prosentin todellisella vuosikorolla (+ korkoprosentin päälle lisätty asiakaskohtainen marginaali). Ensimmäisenä asiakkaana sinulla on mahdollisuus hakea 2000 € suuruista lainaa.

Nopsalaina edellyttää lainaajaltaan säännöllisiä tuloja, 22 vuoden ikää ja puhtaita luottotietotaustoja. Lainan hakeminen tapahtuu tuttuun tapaan verkon kautta ilmaisella lainahakemuksella. Saat lainapäätöksen aina 15 nopsalainaminuutissa, jonka jälkeen voit allekirjoittaa lainahakemuksen verkossa – tämän jälkeen rahat toimitetaan viipymättä tilillesi. Nopsalaina on ainoa laatuaan tässä ja sen kautta on mahdollista saada käytännössä lainaa heti tilille – nopeammin kuin minkään muun luotonmyöntäjän kautta (lukuunottamatta pikalainoja). Tutustu ensin yhtiön lainaehtoihin ja tilaa laina nopeasti tilille – Nopsalaina on erittäin suosittu ja lainaehdot ovat joustavimmasta päästä ja samoin lainan korko on erittäin kilpailukykyinen.

Hae Nopsalainalta

 Nopsalaina kannattaa monestakin syystä:

[checklist]

  • Lainaa 2000-20000 € 100 % verkosta haettuna – myös allekirjoitus verkossa!
  • Kilpailukykyiset korot ja maksuaikahaarukka riittävä, 6-120 kuukautta
  • Rahojen toimitus tilille tapahtuu heti lainahakemuksen käsittelyn jälkeen – yleensä 15 minuutissa!
  • Lainan päälle ei tule mitään ylimääräisiä kuluja – myös hakeminen on täysin ilmaista
  • Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen
  Fixura

Nopsalainalta lainatessa saa myös muitakin hyviä etuja. On esimerkiksi mahdollista pitää kaksi täysin maksuvapaata kuukautta vuodessa. Se jos mikä on hyvä lisäetu!

[/checklist]

 

Meidän arviomme

Lainapalvelu jonka erikoisalaa ovat nopeat suurehkot kulutusluotot. Nopsalaina on varteenotettava vaihtoehto kun ollaan hakemassa tuhansien tai jopa yli kymmenen tuhannen euron lainasummia koska heidän kauttaan voit luottosi saada edullisin hinnoin sekä reiluin ehdoin.

On myös mahdollista yhdistää jo olemassa olevat pikavipit tai kulutusluotot yhden suuremman lainan alle. Se on hyvä ajatus, koska silloin ei tarvitse maksaa takaisin, kuin yhtä lainaa kerrallaan ja se tulee edullisemmaksi. Raha-asioista huolehtiminen helpottuu myös, koska maksut tarvitsee hoitaa vain yhteen paikkaan, joten niistä on helpompi pitää kirjaa.

Hakemukset käsitellään vartissa ja rahat saat käyttöösi muutamissa minuuteissa hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen.

Laina-aikaa on mahdollista saada 6-120 kuukautta joten voit maksella myös rauhallisemmalla tahdilla joka tarkoittaa matalampia kuukausieriä. Jos ilmenee maksuvaikeuksia voit kuluitta siirtää eräpäivää kerran. Jos ongelmat pitenevät niin voit neuvotella uuden paremmin soveltuvan maksuaikataulun.

Mikäli lainaa hakee yksin, niin on mahdollista saada siihen kuusi vuotta maksuaikaa. Yhteishakijan kanssa takaisinmaksuaikaa voi saada jopa 10 vuotta. Varsinkin suuremmissa summissa pitkä maksuaika on hyvä ajatus, koska silloin kuukausierät pysyvät melko pieninä ja rahaa jää muuhunkin elämiseen, kuin pelkkiin lainanlyhennyksiin.

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

  Credit24 on edullinen ja joustava rahoitusvaihtoehto

Lainan hakijan tulee olla vähintään 22-vuotias henkilö jolla on sekä pysyvä osoite että pankkitili Suomessa. Koska kyseessä on suuremmat kulutusluotot niin hakijalta edellytetään myöskin riittävän suuria säännöllisiä tuloja lainan maksamiseen. Lainaa ei koskaan myönnetä henkilölle jolla on aiempi rekisteröity maksuhäiriömerkintä.

Varsinkin suurempia summia lainattaessa tulee hakijan toimittaa joko tiliote tai palkkatodistus, josta näkyy tulot viimeisen kolmen kuukauden ajalta. Mikäli hakee lainaa yhdessä jonkun kanssa, niin myös yhteishakijan pitää toimittaa myös todistus, josta käy ilmi viimeisen kolmen kuukauden tulot.

Mikäli lainaa hakee yksin, niin vakuudetonta lainaa ilman takaajia voi saada 10 000 euroon saakka.Jos lainalle on takaaja, vakuus tai yhteishakija, niin silloin voi lainaa saada maksisumman eli 20 000 euroa.

Yhteishakijan avulla usein saa helpommin lainaa, koska se pienentää lainaajan riskiä huomattavasti. Yhteishakijaksi kelpaa periaatteessa kuka tahansa oikeustoimikelpoinen ja 22 vuotta täyttänyt henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa. Useimmiten tosin yhteihakija on joko avo- tai aviopuoliso, mutta toki sukulaisen tai vaikka ystävän kanssa voi myös hakea yhteistä lainaa.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Nopsalainan asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 – 18.00

Sähköposti: info@nopsalaina.fi

Postiosoite: Porkkalankatu 24, 00180 Helsinki

Puhelin: 09 – 4259 9691