This content has been archived. It may no longer be relevant

(Last Updated On: 20.1.2023)

Päivitys 2023: Ostosraha on lopettanut toimintansa, tarkista tämän hetken parhaat lainat täältä.

Ostosraha kokemuksia

Ostosrahan kautta lainaaminen on helppoa ja nopeaa! Yhtiö tarjoaa lainoja ilman vakuuksia tai takaajia 400-5000 euron väliltä. Voit täyttää lainahakemuksen verkossa ilman lisäkuluja ja saat lainapäätöksen yleensä lähes välittömästi, jopa 15 minuutissa! Ostosrahan taustalla toimii pitkään luottoa myöntänyt OPR-Vakuus, joka on yksi vanhimmista ja samalla yksi luotettavimmista yrityksistä ja ehdottomasti kaikin puolin parhaimmasta päästä mitä tulee luotonmyöntäjiin. Yhtiön lainan hinnat ovat myös edullisia ja voit valita itsellesi maksuajan joustavasti 12-72 kuukauden väliltä.

Voit hakea Ostosrahan kautta 400 euron lainaa jos olet 20-vuotias ja kaikki yli 21-vuotiaat voivat hakea lainoja 400-5000 euron väliltä. Tarvitset myös lainaamista varten luonnollisesti verkkopankkitunnukset ja lisäksi sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot. Jos täytät nämä kriteerit lainan saamisessa ei pitäisi olla minkäänlaisia ongelmia. Tutustu ja hae laina heti tilille Ostosrahalta!

  • Lainat edullisesti ilman vakuuksia tai takaajia 400-5000 €
  • Ilmainen hakemus netissä – rahat tilille 15 minuutissa!
  • Valitse maksuaika 12-72 kuukauden väliltä
  • Yksi pisimpään alalla toimineista luotonmyöntäjistä
  • Erittäin luotettava ja turvallinen valinta
  • Ikäraja palvelussa alkaen 20 vuotta

Hae Ostosrahalta

Meidän arviomme

Erittäin suosittu lainapaikka josta voi rahoitusta saada 400-5000 euroa. Maksuaikaa lainallesi voit sopia 1-5 vuotta joustavilla maksuehdoilla. Ostosraha on kotimainen yritys jota hallinnoi suuri ja kokenut OPR-Vakuus. Täten voitkin olla varma että aina Ostosrahalla asioidessasi saat hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Lainahakemukset käsitellään keskimääräisesti 15 minuutissa ja rahat siirtyvät käyttöösi palvelun aukioloaikoina todella nopeasti. Voit myös maksaa lainasi pois ennalta sovittua nopeammin eikä tämä aiheuta sinulle mitään lisäkustannuksia.

  Vivus kokemuksia

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Ikäraja Ostosrahalla on 20-vuotta. Lainan hakijalla tarvitsee olla myös osoite ja pankkitili Suomessa. Vaatimuksena on myöskin säännölliset sekä riittävän suuret tulot jotta laina voidaan ilman ongelmia takaisin maksaa. Jotta käyttäjä voi tunnistautua Ostosrahan palveluun tarvitsee hänellä myös olla joko verkkopankkitunnukset tai puhelinnumero jolla voi tehdö mobiilitunnistautumisen. Tämä vaaditaan jotta voidaan varmistaa se ettei kukaan hae lainaa kenenkään toisen nimissä. Jos hakijalla on maksuhäiriömerkintä niin lainaa ei myönnetä.

Voinko hakea uuden lainan, jos minulla on jo kulutusluotto?

Ikinä ei kannata maksaa luottoa luotolla, koska se johtaa lähes aina maksuvaikeuksiin jossakin vaiheessa. Mikäli olet maksanut 6 lyhennystä tai 30 prosenttia edellisen lainan pääomasta, niin silloin voi hakea nykyiseen lainaan korotusta, mutta täysin uutta päällekkäistä lainaa ei myönnetä.

Kuinka kauan kestää, että saan lainapäätöksen ja milloin hyväksytyn päätöksen jälkeen rahat maksetaan tililleni?

Tavallisesti hakemukset käsitellään todella pian, usein jopa 15 minuutissa.  Hakemuksen voi lähettää mihin aikaan tahansa, mutta niitä käsitellään 08.00-22.00 välisenä aikana. Lainapäätös lähetetään asiakkaalle teksitiviestillä ja usein rahat siirretään tilille välittömästi. Suurimpien pankkien kanssa asioidessa siis rahat voi saada todella pian, mutta joidenkin pankkien kanssa siirtoon saattaa mennä pari pankkipäivää.

Maksuja voidaan tehdä 08.00-22.00 välisenä aikana ja joskus arkipyhät tai viikonloput saattavat hieman viivästyttää maksujen tekemistä.

Onko mahdollista saada maksuvapaita kuukausia?

Kyllä on. Käytettävissä on 1-3 maksuvapaata kuukautta. Niitä voi käyttää laskuihin, joita ei ole vielä lähetetty.Myöskään erääntyneisiin laskuihin ei tietenkään voi maksuvapaata kuukautta käyttää. Eli maksuvapaata kuukautta tulee anoa hyvissä ajoin. Maksuvapaasta kuukaudesta peritään 10 euron palkkio ja korkokulut lisätään lainan pääomaan.

  Fixura

Voinko olla varma, että tieturvastani pidetään huolta ja siitä, että tietojani ei anneta ulkopuolisten käyttöön?

Ostosraha käyttää palvelussaan SSL-suojausta eli samaa systeemiä, jota pankit käyttävät. Tietoliikenne on siis kunnolla salattua, joten siihen ei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi.

Hakemukset ja muut asiakkaiden tiedot säilytetään asianmukaisissa tiloissa, johon ei tietenkään ulkopuolisilla ole pääsyä.Tietoja ei myöskään jaeta ulkopuolisten tahojen kesken.

Palveluun kirjaudutaan sisään verkkopankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai aikasemmin luodulla henkilökohtaisella PIN-koodilla ja kännykkänumeron yhdistelmällä.

Voinko saada laskun joko sähköisenä tai e-laskuna paperisen laskun sijaan?

Laskut voi saada joko sähköpostina tai e-laskuna tai Netposti-palveluun. Mikäli haluaa laskut sähköpostiin, niin kannattaa lisätä Ostoraha luotettavien kontaktien listalle, jotta lasku ei vahingossa päädy roskapostiin.

Mikäli ottaa E-laskun käyttöön, niin silloin ei enää saa erikseen laskua sähköpostiin vaan vain suoraan verkkopankkiin.

Kannattaa ehdottomasti ottaa E-lasku käyttöön, koska se on kaikista kätevin ja varmin tapa hoitaa laskut. Siihen ei mahdolliset postin viivästymiset tai liian tehokkaat roskapostisuodattimet vaikuta.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Ostosrahan asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 – 20.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi

Postiosoite: Lautatarhankatu 8b, 00580 Helsinki

Puhelin: 020 – 741 2030