(Last Updated On: 22.7.2023)

Perusvippi lainaa 1000 – 60000 euroa – arvostelut ja tietoa lainapalvelusta

Perusvippi kokemuksia ja arvostelut

Perusvippi on ollut suosittu lainapalvelu jo useamman vuoden eikä siitä löydy mitään negatiivista sanottavaa. Saat haettua sen kautta lainan sormia napsauttamalla ilmaiseksi verkon kautta vain 10 minuutissa. Perusvippi tarjoaa joustoluottoa 20-2000 euron väliltä hyvin joustavasti sekä lainaa jopa 60000 euroa. Palvelu toimii luottokortin omaisesti, kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen saat käyttöösi sähköisen luottokortin omassa puhelimessasi. Voit tehdä nostoja kuin itse parhaaksesi näet. Voit nostaa joko pieniä lainasummia kerrallaan aina tarpeen vaatien tai vastaavasti voit myös nostaa koko summan kokonaan kerralla.

Perusvippi on luotettava ja turvallinen luotonmyöntäjä – se on toiminut alalla jo vuodesta 2005 ja on toimittanut yli 300 000 suomalaiselle jo yli 1 000 000 pikaluottoa. Suosittelemme lainapalvelua kaikille luottokelpoisille pikaisen edullisen lainatuotteen tarpeessa oleville.

  • Avaa luottokortti kännykkääsi – ala tekemään nostoja heti
  • Tee nostoja rajattomasti vuorokauden ympäri
  • Palvelu tarjoaa lainaa 2000 euroon asti joustoluoton muodossa
  • Nostoprovisio vain 15 % nostetusta summasta, ei muita kuluja
  • Voit lyhentää lainan erissä (vähintään 20 € / kk-erä) tai kokonaan
  • Laskutus kerran kuukaudessa – luotolla aina keskimäärin 45 vrk maksuaikaa

Meidän arviomme Perusvipistä 2023

Todella hyvä lainapaikka josta voit huoleti hakea rahoituksesi 20-2000 euron väliltä. Maksuaikaa voit sopia sen verran kuin tarvitset mutta minimissään lainaa tulee lyhentää 20% avoimesta velkasummasta, kuitenkin vähintään 20 euron verran. Perusvippi on neuvotellut asiakkailleen erilaisia erikoistarjouksia ja voit heidän kauttaan saada jopa 70% alennuksia nettiostoihisi jotka voit turvallisesti maksaa Perusvippi luotolla. Luotto toimii käytännössä aivan kuin luottokorttikin ja korkoa joudut maksamaan ainoastaan siitä summasta jonka olet käyttöösi ottanut.

  Kulutusluotto.com

Eli mikä parasta, niin Perusvippi ei peri avausmaksua tai tilinhoitomaksua toisin kuin moni muu alalla toimiva yritys. Maksat siis vain korkoa summalle, jonka lainasit ja pienen nostopalkkion, kun nostat luotolta rahaa.

Suositteletteko Perusvippi palvelua?

Ehdottomasti, perusvippi on erinomainen palvelu kaikille lainaa etsiville henkilöille.

Paljonko voin saada lainaa Perusvipiltä?

Lainasummat ovat väliltä 1000 – 60000 euroa.

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainaajalta edellytetään 21-vuoden ikää. Tosin ilman käteisnosto-ominaisuutta voidaan luottosopimus solmia myös 18 vuotta täyttäneen henkilön kanssa, jolloin on mahdollista maksaa ostoksia luotolla. Hakijalla tulee olla myös nuhteeton maksutausta eli luottotiedot pitää olla kunnossa.

Sinulla tarvitsee olla myös osoite ja pankkitili Suomessa koska ulkomaille ei lainoja myönnetä. Perusvippi vaatii lainan hakijalta myöskin säännöllisiä riittävän suuria tuloja jotta voidaan olla varmoja ettei laina aiheuta ottajalleen turhia ongelmia lyhennyksien takia.

Hakemukset tehdään aina netissä, joten hakijalla tulee myös olla joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jotta lainahakemusken allekirjoitus onnistuu sähköisesti ja hakijan henkilöllisyys pystytytään luotettavasti todentamaan.

Mikä ero on joustoluotolla ja pikavipillä?

Joustoluotto, jota voit hakea Perusvippiltä toimii luottokortin tavoin. Eli rahaa saat nostettua aina tarvittaessa ja koko summaa ei luonnollisesti tarvitse nostaa kerralla. Myöskin aina, kun lyhennät luottoa, niin lyhennyksen kokoinen summa vapautuu käyttöösi. Esimerkiksi, jos olet hakenut joustoluottoa 2000 euroa ja ja nostanut luotolta 1000 euroa ja sitten maksat vaikka puolet takaisin,  niin sinulla on 1500 euroa luottoa käytettävissäsi.

  Kulutusluottoja netistä - Kokeilimme Rahoituslaitos.fi palvelua

Eli nostoja voi tehdä aina tarvittaessa ja toki maksat korot vain avoinna olevalle summalle etkä koko luoton määrälle.

Pikavippi sen sijaan on kerralla nostettava summa, joka maksetaan hakijan tilille aina kokonaisuudessaan. Maksat siis korkoa koko summalle, vaikka et koko summaa käyttäisikään. Pikavipit tulee myöskin tavallisesti maksaa takaisin pian lainaamisen jälkeen ja joskus jopa yhdessä erässä, mutta joustoluottoa  sen sijaan voi lyhentää kuukausittain maksettavilla erillä. Usein voi hakea vain yhden pikavipin kerrallaan, joten siinä ei ole paljoa pelivaraa. Joustoluotto on  siis joustavampi vaihtoehto, mutta jos tietää tarkalleen, että paljonko lainaa tarvitsee ja pystyy myöskin maksamaan sen nopeasti takaisin, niin saattaa piakvippi silloin olla järkevämpi ratkaisu.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Perusvippi asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 – 20.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@perusvippi.fi

Postiosoite: Lautatarhankatu 8b, 00580 Helsinki