(Last Updated On: 11.1.2019)

Pikalaina vertailu on tärkeä työkalu, mikäli haluaa saada itselleen parhaimmilla lainaehdoilla ja mahdollisimman edullisella hinnalla varustellun pikalainan. Lisäksi se säästää arvokasta aikaa, sillä lainaajan ei tarvitse erikseen käydä läpi pikavippifirmoja itse. Toki on järkevää valita pikalainavertailusta muutama luotonmyöntäjä, jotka tuntuvat parhailta ja käydä tutustumassa näiden lainaehtoihin ja sen jälkeen vasta valita paras ja hakea lainaa.

Vertaa Pikalainat

Alapuolella on lista meidän ja kuluttajien mielestä kaikista parhaimmista pikalainavaihtoehdoista. Olemme listanneet parhaimmat firmat ja kertoneet lyhyesti yrityksestä sekä lisäksi löydät vielä alhaalta taulukon yrityksistä, jossa on kaikki oleellisimmat tiedot pikalainoista, kuten todellinen vuosikorko, ikäraja jne. Katso myös pikavippivertailu.

2019 vuoden halvin pikalaina löytyy pikalainavertailun avulla

Vippi.org tarjoaa edullista lainaa heti

Jos tavoitteena on saada lainaa heti netistä, suosittelemme Vippi palvelua.

Voit hakea jopa 60000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai pienempää pikavippiä 100 Р2000 euroa. Laina-ajan voit itse valita 1 Р15 vuoden väliltä. Rajoituksena suurempien lainojen hakemiselle on vähintään 1200e kuukausitulot sekä 20-vuoden ikäraja.

 • Lainasummat 100 – 60000 euroa
 • Ik√§raja 20v
 • Laina-aika jopa 15-vuotta
 • Tulovaatimus 1200e/kk

Vivus on halpa pikalaina

vertailussa parhaimmat pikalainapaikatVivukselta saat ensimmäisen pikalainan aina ilmaiseksi 10-400 euron väliltä. Voit hakea muuten luottoa 10-2010 euron väliltä varsin edullisesti ja rahat saat tilille lähes heti, yleensä n. 15 minuutissa. Ikäraja Vivuksen pikalainapalvelussa on 20 vuotta. Vivus on lainaehdoiltaan hyvin joustava ja voit tarvittaessa siirtää eräpäivää jopa 30 vuorokaudella eteenpäin. Pikalainavertailu suosittelee yritystä lämpimästi kaikille. Lue lisää Vivuksesta ja sen lainaehdoista täältä!

 • Ensimm√§inen pikalaina on kaikille koroton 400e asti
 • Lainaehdot selke√§t ja joustavat
 • Vivus toimittaa rahat tilille 15 minuutissa
 • Hae lainaa 2010 euroon asti ilmaisella hakemuksella
  Mist√§ lainaa heti tilille - hae luottoa nopeasti pankkitilille

 

Ostosrahalta pikalainat ilman vakuuksia

OstosrahaOstosraha mahtuu kirkkaasti kärkikolmikkoon vertailussa yhtenä parhaimpana lainaa myöntävänä firmana. Ostosrahan kautta voit hakea lainan ilman vakuuksia 400-3000e väliltä 1-5 vuoden maksuajalla. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat rahat tilille aina 15 minuutissa. Laina-aikaa on erittäin joustava ja ikärajat alkavat 20 ikävuodesta. Tutustu Ostosrahan lainaehtoihin ja tilaa pikalainaa pitkällä maksuajalla heti!

 • Lainat ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 ‚ā¨
 • Saat rahat tilille heti 15 minuutissa
 • Pitk√§ 1-5 vuoden maksuaika kaikissa pikalainoissa
 • Ik√§raja alkaen 20 vuotta
 • Eritt√§in joustava lainapalvelu

 

epikavippi tarjoaa pikalainaa joustoluottona

epikavippiepikavippi on my√∂s yksi suosikeista ja se on toiminut alalla jo pidemp√§√§n ja my√∂nt√§nyt luottoa jo l√§hes 8¬†vuotta . Firma on jo aikaa sitten osoittanut olevansa yksi parhaista vippipalveluista ja sit√§ kautta lainaaminen k√§y todella helposti ja nopeasti. epikavippi my√∂nt√§√§ lainaa luottotilin kautta 100-5000 ‚ā¨ v√§lilt√§ kaikille v√§hint√§√§n t√§ysi-ik√§isille henkil√∂ille, joilla ei maksuh√§iri√∂merkint√∂j√§ taustaltaan l√∂ydy ja mik√§ parasta, voit valita lainan 50 euron tarkkuudella. epikavippin kautta lainaaminen onnistuu sek√§ verkon kautta ett√§ tekstiviestill√§. Lue epikavippin joustavat lainaehdot ja nappaa pikalainaa tilillesi!

 • Tee nostoja rajattomasti 100-5000 ‚ā¨ v√§lilt√§
 • Maksat korkoa vain nostetusta lainasummasta
 • Saat lainarahat heti k√§ytt√∂√∂si
 • Palvelu on maksuton ja k√§ytett√§viss√§ ymp√§ri vuorokauden
 • Todellinen vuosikorko vain 14,9% 1500 euron lainassa

 

Trustbuddy pikalaina heti

Päivitys: Trustbuddy on lopettanut toimintansa.

Pikalainavertailun voittaja 2014 vuonnaTrustbuddy on pikalainavertailun vuoden ykkösvalinta Рsen kautta voit hakea jokaisella lainakerralla pikavipin täysin ilman korkoa 100-600 euron väliltä. Laina on aina ilmainen kunhan se lyhennetään 2 viikon kuluessa pois. Yhtiön kautta saat toki myös pidemmällä laina-ajalla varustettuja pikaluottoja, mutta näistä joudut maksamaan korkoa. Hinnat ovat siltikin kohdillaan ja Trustbuddyn lainaehdot ovat hyvin selkeät sekä kuluttajaystävälliset. Palvelu on nopeaa, lainahakemukset käsitellään nopeasti ja rahat saapuvat tilille pikaisesti riippuen hieman siitä missä pankissa lainaajan tili on. Lue lisää ja hae ilmaista pikalainaa Trustbuddyn kautta.

 • Hae pikalainaa aina ilmaiseksi 100-600e 2 viikon maksuajalla
 • Saat lainalle halutessasi my√∂s pidemm√§n maksuajan
 • Voit siirt√§√§ er√§p√§iv√§√§ halutessasi kuukaudella eteenp√§in
 • Nopea pikalainapalvelu
  Joustoluotto Heti Netist√§

 

Edullinen Pikalaina Vertailun Avulla

Lainaaminen on tehty nykyään todella helpoksi ja kuka tahansa täysi-ikäinen luottokelpoinen ihminen pystyy ottamaan lainaa käytännössä sormia napsauttamalla Internetin kautta. Tämä on valitettavasti varmasti yksi syy joka vuonna vain lisääntyviin luottotietojen menetyksiin, tosin tilastojen ja velkalinjoihin kertyneiden soittojen mukaan kuitenkin kaikista vahvin ja merkittävin tekijä tähän suuremman luokan kulutusluotot ja lainat.

Usein soppa viimeistellään ottamalla pikavippejä lainan päälle tarkoituksena yrittää pelastaa tilannetta paikkaamalla vipeillä rahapulaa. Ikinä ei kannatta maksaa luottoa luotolla se nimittäin johtaa lähes poikkeuksetta pahoihin ongelmiin.

Yksi tekijä mikä vaikuttaa myös luottotietomenetysten jatkuvaan nousuun on se, että monet ihmiset eivät välitä. He eivät ole tarkkoja raha-asioistaan ja siinä vaiheessa kun huomataan, että ei mene kovinkaan vahvasti niin annetaan periksi. Monet luulevat, että luottotietojen menetyksellä ei ole minkään valtakunnan merkitystä muuta kuin laina-asioissa, mutta he ovat todella pahasti väärässä.

Se vaikuttaa nykyään nimittäin erittäin moneen seikkaan ja jopa normaalin uuden Visa Electron pankkikortin saaminen voi jostain pankeista olla mahdotonta. Sama asia pätee vakuutuksiin ja monen moneen juttuun eli kannattaa olla tarkkana ja miettiä kolmeen otteeseen haluaako maksuhäiriömerkinnän ottaa vaiko ei.

PikalainavertailuJos jossain vaiheessa tunnet olevasi pulassa ja talous on romahtamassa totaalisesti ‚Äď tai jos tunnet edes olevasi ajautumassa t√§m√§n kaltaiseen tilanteeseen, niin siin√§ vaiheessa ei kannata miss√§√§n tapauksessa luovuttaa, koska apua on olemassa. Takuu-S√§√§ti√∂n velkalinja nimitt√§in on erikoistunut juuri t√§m√§n kaltaisiin tilanteisiin ja se auttaa vuosittain useita tuhansia suomalaisia takaisin pinnalle melko pahoistakin talousvaikeuksista.

  Mist√§ kulutusluotto heti tilille?

Takuu-Säätiön velkalinja on kaikille avoinna, mutta valitettavasti se ei kuitenkaan pysty auttamaan jokaista veloissa olevaa, mutta yrittää parhaansa mukaan. Ota siis yhteyttä heihin välittömästi jos tuntuu, että suunta on väärä mitä talouteen tulee.

Takuu-Säätiön lisäksi on myös muita auttavia numeroita, joihin voi soittaa ja joista saa apua. Usein on mahdollista myös varata aika kunnalliselta velkaneuvojalta, joka on erikoistunut juurikin rahavaikeuksiin ajatuneiden ihmisten auttamiseen. Kannattaa tosin yrittää olla liikkeellä mahdollisimman aikaisin, kun alkaa näyttää siltä, että rahavaikeuksia on tiedossa. Velkaneuvojille on usein pitkät jonot ja varsinkin suuremmissa kaupungeissa joutuu aina tapaamista jonottamaan jonkun aikaa.

Päivitetty pikalainavertailu

Pikalainavertailu pyrkii olemaan ajan tasalla parhaansa mukaan, mutta ymmärtäkää, että pikavippifirmoja on yli 150 eli on iso homma pysyä 100 % ajan tasalla kaikista muutoksista. Pyrimme kuitenkin täydellisyyteen ja siihen, että mitään pienimpiäkään virheitä ei sivustoltamme löytyisi.

Jos kuitenkin näette jotain mikä on väärin, niin olisimme erittäin kiitollisia, mikäli lähettäisitte meille siitä tiedon palautteen muodossa. Otamme vastaan myös arvosteluita koskien sivustoa yleensä, kaikki palautteet luetaan, olivat ne hyviä tai huonoja. Pikalaina vertailu kiittää ja kumartaa!

Pikalainavertailu
 • 10/10
  Vertaa Pikalainat - 95/10
95.0/10