Pikalaina vertailu on tärkeä työkalu, mikäli haluaa saada itselleen parhaimmilla lainaehdoilla ja mahdollisimman edullisella hinnalla varustellun pikalainan. Lisäksi se säästää arvokasta aikaa, sillä lainaajan ei tarvitse erikseen käydä läpi pikavippifirmoja itse. Toki on järkevää valita pikalainavertailusta muutama luotonmyöntäjä, jotka tuntuvat parhailta ja käydä tutustumassa näiden lainaehtoihin ja sen jälkeen vasta valita paras ja hakea lainaa.

Alapuolella on lista meidän ja kuluttajien mielestä kaikista parhaimmista pikalainavaihtoehdoista. Olemme listanneet parhaimmat firmat ja kertoneet lyhyesti yrityksestä sekä lisäksi löydät vielä alhaalta taulukon yrityksistä, jossa on kaikki oleellisimmat tiedot pikalainoista, kuten todellinen vuosikorko, ikäraja jne. Katso myös pikavippivertailu.

2016 vuoden halvin pikalaina löytyy pikalainavertailun avulla

 

Vivus

vertailussa parhaimmat pikalainapaikatVivukselta saat ensimmäisen pikalainan aina ilmaiseksi 10-400 euron väliltä. Voit hakea muuten luottoa 10-2010 euron väliltä varsin edullisesti ja rahat saat tilille lähes heti, yleensä n. 15 minuutissa. Ikäraja Vivuksen pikalainapalvelussa on 20 vuotta. Vivus on lainaehdoiltaan hyvin joustava ja voit tarvittaessa siirtää eräpäivää jopa 30 vuorokaudella eteenpäin. Pikalainavertailu suosittelee yritystä lämpimästi kaikille. Lue lisää Vivuksesta ja sen lainaehdoista täältä!

 • Ensimmäinen pikalaina on kaikille koroton 400e asti
 • Lainaehdot selkeät ja joustavat
 • Vivus toimittaa rahat tilille 15 minuutissa
 • Hae lainaa 2010 euroon asti ilmaisella hakemuksella

[button color=”” size=”large” title=”vivus2″ rel=”nofollow” target=”_blank”]Hae ilmainen pikavippi täältä[/button]

 

Ostosraha

OstosrahaOstosraha mahtuu kirkkaasti kärkikolmikkoon vertailussa yhtenä parhaimpana lainaa myöntävänä firmana. Ostosrahan kautta voit hakea lainan ilman vakuuksia 400-3000e väliltä 1-5 vuoden maksuajalla. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat rahat tilille aina 15 minuutissa. Laina-aikaa on erittäin joustava ja ikärajat alkavat 20 ikävuodesta. Tutustu Ostosrahan lainaehtoihin ja tilaa pikalainaa pitkällä maksuajalla heti!

 • Lainat ilman vakuuksia tai takaajia 400-3000 €
 • Saat rahat tilille heti 15 minuutissa
 • Pitkä 1-5 vuoden maksuaika kaikissa pikalainoissa
 • Ikäraja alkaen 20 vuotta
 • Erittäin joustava lainapalvelu

[button color=”” size=”large” title=”ostosraha2″ rel=”nofollow” target=”_blank”]Hae vippiä täältä[/button]

 

epikavippi

epikavippiepikavippi on myös yksi suosikeista ja se on toiminut alalla jo pidempään ja myöntänyt luottoa jo lähes 8 vuotta . Firma on jo aikaa sitten osoittanut olevansa yksi parhaista vippipalveluista ja sitä kautta lainaaminen käy todella helposti ja nopeasti. epikavippi myöntää lainaa luottotilin kautta 100-5000 € väliltä kaikille vähintään täysi-ikäisille henkilöille, joilla ei maksuhäiriömerkintöjä taustaltaan löydy ja mikä parasta, voit valita lainan 50 euron tarkkuudella. epikavippin kautta lainaaminen onnistuu sekä verkon kautta että tekstiviestillä. Lue epikavippin joustavat lainaehdot ja nappaa pikalainaa tilillesi!

 • Tee nostoja rajattomasti 100-5000 € väliltä
 • Maksat korkoa vain nostetusta lainasummasta
 • Saat lainarahat heti käyttöösi
 • Palvelu on maksuton ja käytettävissä ympäri vuorokauden
 • Todellinen vuosikorko vain 14,9% 1500 euron lainassa

[button color=”” size=”large” title=”epikavippi2″ rel=”nofollow” target=”_blank”]Hae lainaa epikavippilta täältä[/button]

 

Trustbuddy

Pikalainavertailun voittaja 2014 vuonnaTrustbuddy on pikalainavertailun 2016 vuoden ykkösvalinta – sen kautta voit hakea jokaisella lainakerralla pikavipin täysin ilman korkoa 100-600 euron väliltä. Laina on aina ilmainen kunhan se lyhennetään 2 viikon kuluessa pois. Yhtiön kautta saat toki myös pidemmällä laina-ajalla varustettuja pikaluottoja, mutta näistä joudut maksamaan korkoa. Hinnat ovat siltikin kohdillaan ja Trustbuddyn lainaehdot ovat hyvin selkeät sekä kuluttajaystävälliset. Palvelu on nopeaa, lainahakemukset käsitellään nopeasti ja rahat saapuvat tilille pikaisesti riippuen hieman siitä missä pankissa lainaajan tili on. Lue lisää ja hae ilmaista pikalainaa Trustbuddyn kautta.

 • Hae pikalainaa aina ilmaiseksi 100-600e 2 viikon maksuajalla
 • Saat lainalle halutessasi myös pidemmän maksuajan
 • Voit siirtää eräpäivää halutessasi kuukaudella eteenpäin
 • Nopea pikalainapalvelu

[button color=”” size=”large” title=”trustbuddy2″ rel=”nofollow” target=”_blank”]Hae pikalainaa Trustbuddyn kautta[/button]

 

Pikalainaa vastuullisesti tiedosta lainaamisen vaarat – pikalainojen vertaaminen keskenään auttaa

Lainaaminen on tehty nykyään todella helpoksi ja kuka tahansa täysi-ikäinen luottokelpoinen ihminen pystyy ottamaan lainaa käytännössä sormia napsauttamalla Internetin kautta. Tämä on valitettavasti varmasti yksi syy joka vuonna vain lisääntyviin luottotietojen menetyksiin, tosin tilastojen ja velkalinjoihin kertyneiden soittojen mukaan kuitenkin kaikista vahvin ja merkittävin tekijä tähän suuremman luokan kulutusluotot ja lainat.

Usein soppa viimeistellään ottamalla pikavippejä lainan päälle tarkoituksena yrittää pelastaa tilannetta paikkaamalla vipeillä rahapulaa. Ikinä ei kannatta maksaa luottoa luotolla se nimittäin johtaa lähes poikkeuksetta pahoihin ongelmiin.

Yksi tekijä mikä vaikuttaa myös luottotietomenetysten jatkuvaan nousuun on se, että monet ihmiset eivät välitä. He eivät ole tarkkoja raha-asioistaan ja siinä vaiheessa kun huomataan, että ei mene kovinkaan vahvasti niin annetaan periksi. Monet luulevat, että luottotietojen menetyksellä ei ole minkään valtakunnan merkitystä muuta kuin laina-asioissa, mutta he ovat todella pahasti väärässä.

Se vaikuttaa nykyään nimittäin erittäin moneen seikkaan ja jopa normaalin uuden Visa Electron pankkikortin saaminen voi jostain pankeista olla mahdotonta. Sama asia pätee vakuutuksiin ja monen moneen juttuun eli kannattaa olla tarkkana ja miettiä kolmeen otteeseen haluaako maksuhäiriömerkinnän ottaa vaiko ei.

pikalainavertailuJos jossain vaiheessa tunnet olevasi pulassa ja talous on romahtamassa totaalisesti – tai jos tunnet edes olevasi ajautumassa tämän kaltaiseen tilanteeseen, niin siinä vaiheessa ei kannata missään tapauksessa luovuttaa, koska apua on olemassa. Takuu-Säätiön velkalinja nimittäin on erikoistunut juuri tämän kaltaisiin tilanteisiin ja se auttaa vuosittain useita tuhansia suomalaisia takaisin pinnalle melko pahoistakin talousvaikeuksista.

Takuu-Säätiön velkalinja on kaikille avoinna, mutta valitettavasti se ei kuitenkaan pysty auttamaan jokaista veloissa olevaa, mutta yrittää parhaansa mukaan. Ota siis yhteyttä heihin välittömästi jos tuntuu, että suunta on väärä mitä talouteen tulee.

Takuu-Säätiön lisäksi on myös muita auttavia numeroita, joihin voi soittaa ja joista saa apua. Usein on mahdollista myös varata aika kunnalliselta velkaneuvojalta, joka on erikoistunut juurikin rahavaikeuksiin ajatuneiden ihmisten auttamiseen. Kannattaa tosin yrittää olla liikkeellä mahdollisimman aikaisin, kun alkaa näyttää siltä, että rahavaikeuksia on tiedossa. Velkaneuvojille on usein pitkät jonot ja varsinkin suuremmissa kaupungeissa joutuu aina tapaamista jonottamaan jonkun aikaa.

 

Palaute tervetullutta

Pikalainavertailu pyrkii olemaan ajan tasalla parhaansa mukaan, mutta ymmärtäkää, että pikavippifirmoja on yli 150 eli on iso homma pysyä 100 % ajan tasalla kaikista muutoksista. Pyrimme kuitenkin täydellisyyteen ja siihen, että mitään pienimpiäkään virheitä ei sivustoltamme löytyisi.

Jos kuitenkin näette jotain mikä on väärin, niin olisimme erittäin kiitollisia, mikäli lähettäisitte meille siitä tiedon palautteen muodossa. Otamme vastaan myös arvosteluita koskien sivustoa yleensä, kaikki palautteet luetaan, olivat ne hyviä tai huonoja. Pikalaina vertailu kiittää ja kumartaa!