(Last Updated On: 17.6.2023)

Mistä löytyy halvin pikalaina jos ikää on mittarissa vasta 18 vuotta? Me olemme listanneet kaikki parhaat vippipaikat, joiden kautta irtoaa pikavippi 18-vuotiaalle helposti ja nopeasti ilmaisella verkkohakemuksella. Pikalainavaihtoehtoja 18-vuotiaille ei ole kovinkaan paljon, mutta vaihtoehdot ovat sitäkin parempia. Voit myös saada melko suuria lainoja 18-vuotiaalle yksityisiltä luotonmyöntäjiltä, meidän kauttamme on mahdollista saada enintään 5000 euron lainaa ja lainavaihtoehdot alkavat 20 eurosta. Katso myös halvin pikavippi.

Mistä saa 18-vuotias lainaa?

Täysi-ikäisyyden juuri saavuttanut nuori voi saada monesta lainapalvelusta lainaa siinä missä vanhempikin henkilö. Tutustu jatkuvasti päivitettävään 18v listaamme osoitteessa: https://www.kulutusluototlainaa.fi/pikavippi-18v/

Kuinka paljon lainaa voi saada 18v täyttänyt?

Voit saada lainaa jopa 60000€, jos vain tulotasosi on riittävä lainan takaisinmaksuun.

Mitä muita ehtoja on 18-vuotiaille suunnatuissa lainoissa?

Lisäksi vaaditaan puhtaat luottotiedot sekä riittävät ja säännölliset tulot.

Parhaat pikavipit 18-vuotiaalle

Vippi.org

Vippi.org on uusi lainapalvelu mistä voi 18-vuotias hakea lainaa jopa 60000 euroa. Takaisinmaksuajan voit itse valita 1-15 vuoden väliltä.

Myös lainojen yhdistäminen onnistuu vippi.org palvelussa.

epikavippi

epikavippi

epikavippi on pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, jolta löytyy yli 5 vuoden kokemus pikalainan ja kulutusluoton myöntämisestä. Yhtiön kautta voit avata itsellesi luottotilin, jonka kautta on mahdollista tehdä rajattomasti nostoja 100-5000 euron väliltä mihin kellon aikaan tahansa. Maksuaikataulu on hyvin joustava, kuten on myös epikavippin lainapalvelukin – kaikki toimii moitteettomasti ja hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä. Voit hakea lainaa verkosta ja lainahakemus käsitellään nopeasti. Kun laina on hyväksytty sinulle, voit tehdä nostoja rajattomasti aina 5000 euroon asti – mihin kellon aikaan tahansa. Pääset tutustumaan epikavippiin lisää alapuolella olevasta linkistä.

  Lainaa Yksityiseltä

Hae epikavippilta

Omalaina.fi

Omalaina

Omalainalta saat 100 – 15000 euron vippiä/lainaa 1-5 vuoden maksuajalla. Näin ollen Omalaina sopii vaihtoehdoksi useimmille vaihtoehdoksi vippipaikkaa valittaessa. Vippisi saat luonnollisesti ilman takaajia tai vakuuksia aina 3000e asti. Omalaina kilpailuttaa lainahakemuksesi eri rahoitusyhtiöillä ja tarjoaa Sinulle niistä edullisimman vaihtoehdon. Tämän palvelun käyttö on asiakkaalle ilmainen. Halutessasi voit myös pitää maksuvapaan kuukauden.

Hae Omalaina.fi palvelusta

Mistä pikavippi 18v?

Mistä sitten löytyy kaikista halvin pikavippi 18v vuonna 2023 – jokainen yläpuolella oleva yhtiö on erittäin edullinen ja kaikin puolin hyvä vaihtoehto jos olet etsimässä pikalainaa. Eli ei muuta kuin tutustumaan valikoimaan ja valitsemaan se kaikista paras vaihtoehto.

Vippaaminen on nykyään helppoa ja halpaa – kiitos korkokattoasetuksen hintojen romahduksen

Vipin hakeminen on nykyään helppoa ja sitä se on itse asiassa ollut jo useamman vuoden verran.

Netin kautta lainaaminen on mullistanut lainamarkkinat totaalisesti ja se on laskenut ihmisten kynnystä lainaamiselle. Tämä on ollut kaikin puolin positiivista, vaikkakin sillä on myös miinuspuolensa.

Turhia lainoja otetaan yhä tänäkin päivänä aivan liikaa, verkkolainaaminen on niin helppoa ja nopeaa, että ihmiset eivät aina välttämättä mieti mitä seurauksia lainaamisesta yli omien varojen voi seurata. Joka tapauksessa vippien hinnat ovat suorastaan romahtaneet ja kiskurihinnat ovat historiaa, pikalainojen vertailu keskenään onnistuu huomattavasti helpommin kun ei enää tarvitse kahlata läpi yli 150 pikavippifirmaa.

  Laina maksuhäiriöiselle

Yritysten määrä on laskenut reilusti ja yli 100 vippiyhtiötä on lopettanut toimintansa kesän ja syksyn aikana, tällä hetkellä (2014 Syyskuu) niitä on jäljellä 72 kappaletta. Myös vippien hinnat ovat tasoittuneet, siten että erot ovat enää hiuksenhienoja ja kyse on vain eurosta tai parista kun ennen näissä oli huimia, jopa kymmenien eurojen eroja vaikka kyseessä oli vain muutamien satasten pikalaina. Muutos on siis ollut lainatuotteiden kuluttajille erittäin positiivinen ja vipin takaisin maksaminen ei pitäisi enää olla niin suuri ongelma kuin mitä se oli ennen.

18 vuotiaan on helppo saada vippi

Vipin saaminen onnistuu nykyään todella vaivattomasti. Vipin voi hakea suoraan netistä ja helpoiten tunnistautuminen onnistuu suoraan verkkopankin kautta. Vippipalvelut tukevat kaikki suomalaisia verkkopankkeja ja voit tunnistautua niiden avulla jopa alle minuutissa.

Nopea ja helppo tapa kilpailuttaa vipit on lainahakemuksen lähettäminen useaan paikkaan. Et sitoudu vielä lainaan vaikka laittaisit hakemuksen kaikille lainapalveluille. Tämä onkin ainoa oikea tapa vertailla lainojen kustannuksia ja korkoja, sillä erittäin harva luottoyhtiö kertoo tarkkoja kulujaan sivustollaan, vaan ne selviävät vasta lainatarjouksesta.

Kulutusluotto on myös hyvä vaihtoehto vipin sijaan, koska sen maksuajat ovat joustavat ja sitä voit tarpeen mukaan nostaa lisää aina luotorajaasi saakka. Vippi on hyvä keino paikata hetkellistä rahapulaa, mutta ei kuitenkaan ratkaisu, jos sinulla on vipille tarvetta joka kuukausi. Tässä tilanteessa kulutusluotto on ehdottomasti parempi ratkaisu, sillä sen avulla voit korjata rahatilanteesi jossain vaiheessa pysyvästi ja et tarvitsekaan enää mitään lainaa.

  Pikavippivertailu - Netin Paras Vippivertailu

Ennen vipin sai puhelimella, nyt sen saa entistäkin helpommin netistä

Vanha vippikulttuuri on jo lähestulkoon hävinnyt, mobiililaitteiden kehittyessä ja puhelimen käytön väistyessä nettiselaimen tieltä. Vieläkin voit siis hakea lainaa puhelimella, mutta nykyään se tapahtuu netissä nettiselaimesi välityksellä. 18 vuotias on suomen lain mukaan täysi-ikäinen ja luottokelpoinen, joten jos sinulla ei ole maksuhäiriö merkintöjä, voit hakea lainaa helposti netistä.

Vippi on vieläkin mahdollista saada puhelimella, mutta vaatii ensin netissä tehtävän verkkopankin kautta tunnistautumisen. Ensimmäistä vippiä on, siis turha koittaa saada ainoastaan tekstiviestillä. Tämä käytäntö on myös vähentänyt huomattavasti väärinkäytöksiä ja vipin ottaminen on nykyään turvallisempaa kuin ennen.

Ilmainen vippi on vaihtoehto jopa 18 vuotiaalle

Ilmaisia pikavippejä on tarjolla useita, mutta nämä tarjoukset koskevat useimmiten vain ensimmäisen lainan ottamista. Lainafirmojen ei kannattaisi pyörittää toimintaansa, jos kaikki vipit annettaisiin ilmaiseksi. Kuitenkin ensimmäinen vippi tarkoittaa lainapalvelulle uutta asiakasta, joka tulee luultavimmin ottamaan lainaa jatkossakin.

Tämän ansiosta myös 18 vuotiaalle on tarjolla ilmaisia vippejä!

Luottotiedoton 18-vuotias ei voi saada lainaa!

Luottotiedottomat eivät voi saada lainaa tai edes vippiä suomen lain puitteissa. 18 voutiaita luottotiedottomia henkilöitä koskevat täysin samat säädökset kuin vanhempiakin, joten tämä ei eroa mitenkään ollessasi 45 vuotias tai 18 vuotias vippaaja.

Mitä lainan saamiseen vaaditaan?

Lainan saamiseen tarvitset luottotiedot, suomen osoitteen, puhelinnumeron, suomen kansalaisuuden ja tietysti verkkopankkitunnukset.