(Last Updated On: 16.11.2023)

Vertaa Pikavipit Netissä

Pikavippivertailu kannattaa, sillä vertaamalla pikavippejä voit valita niistä edullisimman vaihtoehdon. Vertaa pikavipin korot ja kulut tutkimalla taulukkojamme sekä laske pikavipin todellinen vuosikorko löytääksesi halvimman vipin.

Miten vertaan pikavipit?

Tämä riippuu täysin omista tarpeistasi. Voit vertailla pikavipin korkoa, maksuaikaa, nopeutta, helppoutta tai vaikka yritysten vastuullisutta.

Miksi valita teidän pikavippivertailu?

Sivustomme pikavippivertailu päivitetään jokaisen kuun alussa vuonna 2023, joten se on aina ajan tasalla. Listalta löytyy parhaaksi valikoidut sekä hieman heikommatkin pikavipit.

Parhaat Pikavipit 2023

Vivus.fi

pikavippien vertailu on aina kannattavaa

Vivus.fi on yksi suosituimmista myös 2023 vuonna  ja sen hinnat ovat tälläkin hetkellä verkon edullisimmasta päästä. Se on laajentanut lainatarjontaansa ja nykyään sitä kautta on saatavilla yli 2000 euron lainaa. Vivukselta voit myös hakea ensimmäisen pikalainasi ilmaiseksi eli siis täysin ilman kuluja jopa 400 euroon asti. Laina-aikaa sinulla on valittavissasi 3-30 vuorokauden väliltä ja voit myös halutessasi siirtää takaisinmaksun eräpäivää jopa kuukaudella, eli Vivus joustaa myös.Pitää tosin muistaa, että lainattu summa täytyy maksaa takaisin yhdellä suorituksella korkoineen, koska osamaksumahdollisuutta ei ole tarjolla. Hae joustava ja halpa pikalaina Vivukselta heti – pikavippivertailu suosittelee!

Hae Vivukselta

Perusvippi

vippivertailussa yksi suosituimmista pikavippipaikoista

Perusvippin kautta voit hakea pikalainaa joustavasti 20-2000 € väliltä erittäin halvalla. Lainaan ei tule mitään ylimääräisiä kuluja eli ei avausmaksua, tilinhoitomaksua tai vuosimaksua. Ainoastaan nostopalkkiot ja korot lainatulle pääomalle pitää maksaa. Perusvippi edellyttää sinun maksavan aina vähintään 20 % otetusta lainasta kuukaudessa, mikäli haluat hyödyntää osamaksumahdollisuutta, mutta kuitenkin vähintään 20 euroa. Perusvippi:llä on tällä hetkellä verkon halvimmat hinnat yhdessä Vivuksen kanssa. Lainan toimittaminen on nopeaa ja varmaa! Perusvippi on luotettava suomalainen pikavippifirma, jota voimme suositella niille, jotka haluavat pikalainaa halvalla ja nopeasti käyttöönsä! Tutustu sen lainaehtoihin ja pistä vippi tilaukseen!

  Lainaa ilman vakuuksia tai takaajia 2023

Perusvippin taustalla vaikuttaa OPR-vakuus, joka on toiminut jo vuodesta 2005. Perusvippi on yksi ensimmäisiä Suomessa toimivia pikavippifirmoja ja meno jatkuu yhä vahvana. Suosittelemme lämpimästi!

Hae Perusvippi palvelusta

Ostosraha

ostosraha on lainavertailun kestosuosikki

Ostosraha on sekä pikavippiä että kulutusluottoa myöntävä yritys, josta voit hakea pikalainat 400-3000 euron väliltä jopa 1-5 vuodeksi eli voit todella saada pienempää pikalainaakin erittäin pitkällä maksuajalla. Mikäli on 21 vuotta jo täyttänyt, niin voi saada lainaa maksimisumman, mutta jos on 20-vuotias, niin silloin lainaa voi saada 400 euroa. Lainat lyhennetään aina kuukauden välein tasaerissä ja voit halutessasi ottaa yhden maksuvapaan kuukauden lainaa kohden, mikäli sinusta siltä tuntuu. Kaikki lainat ovat erittäin halpoja ja niiden todellinen vuosikorkoprosentti on kohtuullinen! Tutustu lainaehtoihin ja tilaa edullinen pikavippi tai kulutusluotto tilille jo tänään.

Hae Ostosrahalta

epikavippi

epikavippi vertaa pikavipit

epikavippi myöntää pikalainat 100-10 000 € väliltä erittäin hyvillä lainaehdoilla ja kilpailukykyisillä hinnoilla kenelle tahansa luottokelpoiselle 18-vuotiaalle henkilölle.

Lainaan et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia, joten hakeminen onnistuu helposti. Suurta summa hakiessaan saattaa joutua toimittamaan liitteenä esimerkiksi palkkatodistuksen tai tiliotteen, josta voidaan todentaa hakijan tulot. Pienehköissä summissa ei usein liitteitä tarvitse toimittaa.

Laina-aikaa epikavippin pikavipeille on joustavasti omien tarpeiden mukaan. epikavippi on jo erittäin pitkään alalla toiminut, tuttu ja turvallinen pikavippifirma, joka myöntää vuosittain kymmenille tuhansille suomalaisille pikalainaa. Tutustu epikavippin lainaehtoihin ja tilaa edullinen ja turvallinen pikavippi heti tilille.

Hae epikavipilta

Tee Pikavippien Vertailu Oikein

Pikavippivertailu on tärkeää tehdä nykyään, sillä vuonna 2023 pikavippivaihtoehtoja on jo niin paljon, että jos ei tiedä tasan tarkkaan mistä lainaa lähtee ottamaan, niin helposti valitsee huonomman (kalliimman) luotonmyöntäjän. Huolimatta siitä, että korkokattoasetus karsi vippifirmojen määrää rankalla kädellä on firmoja vielä paljon.

  Lainaa ilman luottotietoja

Pikavippivertailun tekeminen itse on erittäin työlästä ja siksi suosittelemme teitä käymään läpi verkossa jo valmiiksi olemassa olevia vertailuja. Tämän sivuston pikavippivertailu on ajan tasalla oleva puolueeton vippivertailu, jossa olemme käyneet läpi useita eri pikalaina vaihtoehtoja ja valinneet niistä kaikista parhaimmat luotonmyöntäjät 2023 vuonna. Olemme huomioineet koron lisäksi myös lainaehdot ja suosineet enemmän firmoja, jotka ovat joustavia takaisin maksun suhteen. Katso myös pikalainavertailu.

Vertaa & Säästä

Vertailemalla pikavippejä säästät selvää rahaa ja löydät helposti parhaimman pikalainan, mutta tämän homman me olemme jo tehneet, joten sinun ei tarvitse vaivautua siihen vaan voit valita vipin suoraan meidän kattavasta valikoimasta, josta löydät tämän hetken parhaimmat vipin parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. Katso hieman alempaa lisää, josta löydät tämän vuoden parhaat vipit ja niitä myöntävät yritykset.

Vertaa Pikavipin Kulut & Korot

Pikalainavertailuun kuluu paljon aikaa, sillä vertailtavana on yli 70 tällä hetkellä olemassa olevaa pikavippiyritystä eli jos sinulla paljon ylimääräistä aikaa niin voit käydä yrityksiä läpi tarkemmin. Edullisempaa pikalainaa et tule kuitenkaan löytämään kuin mitä alapuolella on esitelty. Muutama firmoista tarjoaa pikavipin  ilman korkoja eli kannattaa hakea pikavippi ensin niiden kautta.

Pikavippivertailut muualla verkossa

Internet sisältää myös muutamia muita erinomaisia vertailusivustoja, kuten mm:

Paras Vippivertailu 2023

Paras Vippivertailu

Tämä pikavippivertailu on kirkkaasti tämän hetken parhaimmistoa ja tulemme päivittämään tietoja jatkuvasti. https://www.kulutusluototlainaa.fi sivuston ylläpitotiimimme pyrkii siihen, että mikään muutos ei jää meiltä huomioimatta eli kaikki sivustolta luettu informaatio on aina paikkansa pitävää.

  Kulutusluotto opiskelijalle

Lainavertailu

Lainavertailu auttaa jokaista lainaa etsivää löytämään sopivan kokoisen pikavipin sopiville tuntuvilla lainaehdoilla. Mikäli teistä tuntuu, että sivustossamme olisi jotain paranneltavaa niin otamme ilomielin vastaan parannusehdotuksia, joita voitte pistää eteenpäin sivuston ”Ota Yhteyttä” –osiossa.

Kulutusluottovertailu

Mikäli olette hakemassa suurempia lainoja, niin kannattaa siinä tapauksessa tutustua kulutusluottovertailuun, josta löydätte hieman suurempia lainoja ja niitä myöntäviä yrityksiä. Useimmat pikavippifirmat kuitenkin myöntävät lainaa jopa 1000 euroon asti ja jotkut jopa vielä suurempia summia, joten löydät kulutusluotot myös niiden kautta.

Vertaa itsellesi sopivat pikavipit

Lainaa hakiessa kehotamme kaikkia ensin olemaan täysin varmoja maksukyvystä ja siitä, että pikavipin ottaminen ei aiheuta minkäänlaisia ongelmia. Pikavippiä ei missään nimessä kannata ottaa enempää pohtimatta ja ei varsinkaan silloin jos tunnet, että taloutesi on epävarmalla pohjalla.

Pikavipit ovat aiheuttaneet monille luottotietohäiriöitä ja varsinkin nuoret joutuvat yhä helpommin vippien aiheuttamaan lainakierteeseen, josta on erittäin vaikea päästä irti. Jos tunnet olevasi maksuvaikeuksia, niin kannattaa ottaa yhteyttä Takuu-Säätiöön, sillä heiltä löytyy yleensä apu melko pahoihinkin ongelmiin. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä Takuu-Säätiöön velkalinjaan.

Tarjolla on myös muutama muu palvelu joihin voi soittaa ja kysyä neuvoja velka-asioissa. Kunnilla on erikseen omat velkaneuvojansa ja usein ajan velkaneuvojalle voi varata sosiaalitoimiston kautta. Kannattaa kuitenkin varautua jonottamaan hieman, koska palvelu on kysyttyä ja varsinkin suurissa kaupungeissa usein avun tarpeessa olevia on paljon.

Lainaa kannattaa kuitenkin ottaa vastuullisesti, niin ongelmia ei synny ja velkapuhelimiin ei tarvitse soitella! Tämä vain pienenä varoituksen sanana kaikille, että mahdollisuus joutua ongelmiin on olemassa.