(Last Updated On: 24.6.2023)

Rahalaitos kokemuksiaRahalaitos tarjoaa lainaa laajassa haarukassa, 500 – 40 000 euron väliltä erittäin pitkällä 2 – 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Yhtiön kautta lainatessa saat useita eri lainaratkaisuja, joista saat valita omiin tarpeisiin parhaiten sopivan. Rahalaitos tekee yhteistyötä useiden eri luotonmyöntäjien kanssa ja neuvottelee aina sinulle edullisimman lainaratkaisun. Kaikki yhtiön lainat ovat vakuudettomia ja niiden hakeminen onnistuu yhtiön omien sivujen kautta ilman minkäänlaisia kustannuksia. Rahalaitos on saanut korkeimman luottoluokituksen ja on 100 % suomalainen lainanmyöntäjä.

Lainaa myönnetään kaikille niille henkilöille, jotka ovat vähintään täysi-ikäisiä ja hoitaneet raha-asiansa tunnollisesti eivätkä ole hankkineet itselleen maksuhäiriömerkintöjä. Rahalaitos ei myönnä lainaa jos taustalta löytyy maksuhäiriömerkintä.

Rahalaitos on hyvä ratkaisu jos etsit lainaa ilman vakuuksia:

[checklist]

  • Lainaa ilman vakuuksia 500 – 40 000 €
  • Korkein luottoluokitus – 100 % suomalainen luotonmyöntäjä
  • Takaisinmaksuaikaa kaikissa lainoissa 2 – 15 vuotta
  • Lähetä hakemus – saat useita eri lainaratkaisuja – valitse itsellesi paras vaihtoehto
  • Lainan toimitus nopeaa – usein vain 2 arkipäivää!

[/checklist]

Hae Rahalaitokselta

 

 

Meidän arviomme

Rahalaitos on yksi tunnetuimpia suurten kulutusluottojen tarjoajia ja heidän kauttaan voit yhdellä hakemuksella saada monia tarjouksia joista on helppoa valita se itseä eniten miellyttävä. Korot ovat edulliset ja suuretkin summat saat käyttöösi jopa kahdessa arkipäivässä. Jopa 40000 euron kulutusluoton voit saada ilman vakuuksia tai takaajia. Lainanhaku on ilmaista ja tarjouksia ei ole pakko hyödyntää joten voitkin huoleti jättää hakemuksen ja katsoa millaista lainarahoitusta sinulle olisi tarjolla.

  Credit24 on edullinen ja joustava rahoitusvaihtoehto

Rahalaitos siis tarjoaa lainanhakupalvelua, mutta ei itse myönnä varsinaisia lainoja. Se toimii välittäjänä eri pankkien ja rahoituslaitoksien välillä. Hakija saa siis helposti ja nopeasti monesta paikasta tarjouksia yhdellä hakemuksella. Useiden tarjousten hankkiminen itsenäisesti vie paljon aikaa ja hakemukset pitää aina täyttää ja lähettää erikseen jokaiseen paikkaan. Nyt Rahalaitoksen palveluja käyttämällä säästää aikaa ja vaivaa, koska he hoitavat lainatarjousten hankkimisen useasta paikasta puolestasi.

Lainanvälittäjät ovat melko uusi palvelu Suomessa, mutta niiden suosio kasvaa jatkuvasti juuri helppouden takia. Toimintaperiaate on käytännössä sama, kuin kiinteistönvälittäjillä. Tosin Rahalaitoksen palvelut ovat hakijalle täysin maksuttomia ja mikäli hakija ottaa lainan saaduista tarjouksista, niin maksaa kyseisen tarjouksen antaja siitä pienen komission Rahalaitokselle.

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainaajalta edellytetään 20-vuoden minimi ikää. Lainaajalla tarvitsee myös olla osoite ja pankkitili Suomessa koska ulkomaille ei lainaa koskaan myönnetä. Kun kyseessä on mahdollisesti useiden kymmenien tuhansien suuruiset luotot niin lainaa hakevan tulee myös pystyä näyttämään toteen että hänellä on riittävän suuret ja säännölliset tulot takaisinmaksua varten. Minimissään lainanhakijalla tulee olla yli 10 000 euron vuositulot. Näin voidaan välttää mahdolliset maksuvaikeudet. Jos hakijalla on ollut raha-asioidensa hoidossa aiemmin ongelmia ja hänelle on rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin luottoa ei voi saada.

 

Voinko hakea lainaa yhdessä jonkun kanssa?

Lainaa voi ja kannattaa hakea yhteishakijan kanssa, jos se vaan on mahdollista. Yhteishakijan kanssa on mahdollista saada suurempia lainoja paremmilla ehdoilla. Eli korko monasti on alhaisempi, sekä myös mahdolliset tilinhoitomaksut ja muut kulut ovat pienempiä.

  Kulutusluotto.com

Toki kaksi maksajaa lainalle vähentää lainaajan riskiä huomattavasti, koska mikäli toisella on maksuvaikeuksia, niin toinen pystyy silloin ottamaan lainan hoitaakseen. Yhteishakija tai toiselta nimeltään rinnakkaishakija voi käytännössä  olla kuka tahansa yli 20 vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö, joka myös tienaa vähintään 10 000 euroa vuodessa.  Useimmiten yhteishakija on joku samassa taloudessa asuva henkilö, mutta sekään ei ole ehdoton edellytys. Asuvathan nykyään monet pariskunnatkin omissa asunnoissaan ja toki myös ystävän kanssa voi hakea lainaa.

 

Millä korolla saan haettua lainaa?

Lainan korkoihin ja kuluihin ei Rahalaitos voi vaikuttaa. Rahalaitos hankkii hakijalle useita tarjouksia eri yrityksistä ja hakija voi sitten vertailla tarjouksia toisiinsa ja valita itselle sopivimman tarjouksen. Yleisesti ottaen korkoon kuitenkin vaikuttaa lainan määrä, maksuaika, hakijan ja mahdollisen yhteishakijan tulot, maksuhistoria, sekä muutama muu seikka, jota lainoja myöntävät yritykset arvioivat luottopäätöstä tehdessään.Osalla lainanantajista voi myös valita kiinteän koron koko laina-ajalle tai vaihtoehtoisesti voi valita vaikka 12-kuukauden Euribor-koron, jolloin lainan kuukausittaiset maksuerät aina toki vaihtelevat senhetkisen koron mukaan.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Rahalaitoksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin 10.00 – 15.00

Sähköposti: asiakaspalvelu@rahalaitos.fi

Postiosoite: Kalevantie 7c, 33100 Tampere

Puhelin: 09 – 2311 3670