This content has been archived. It may no longer be relevant

(Last Updated On: 24.1.2023)

Trustbuddyn tarjous on ainutlaatuinen – saat pikavipin aina ilman korkoja jos maksat sen kokonaisuudessaan pois 14 vuorokauden sisään. Yhtiö tarjoaa pikalainoja 100-600 euron väliltä helposti ja hae trustbuddyn ilmainen pikavippinopeasti ilmaisella verkkohakemuksella. Palvelu on nopea ja luotettava sekä lainaehdoissa on reippaasti joustoa – voit nimittäin siirtää eräpäivää aina 30 vuorokaudella eteenpäin, mikäli näin haluat.

  • Täysin kuluton laina aina kun maksat sen pois 14 vuorokaudessa
  • Lainaa tarjolla 100-600 euroa
  • Nopea, joustava ja luotettava

Trustbuddyn lainahakemukseen pääset alapuolella olevan painikkeen kautta ja hakemuksen täyttämiseen ei mene muutamaa minuuttia kauempaa. Jos olet 100-600 euron lainan tarpeessa on Trustbuddy erittäin hyvä vaihtoehto. Lue ensin lainaehdot ja pistä vippi heti tilaukseen – maksa laina pois 2 viikossa ja et maksa senttiäkään enempää kuin olet lainannut! Parempaa tarjousta ei löydy mistään tällä hetkellä!

[button color=”” size=”large” title=”trustbuddy” rel=”nofollow” target=”_blank”]Hae vippi heti tilille Trustbuddyltä[/button]

 

Meidän arviomme

TrustBuddy tarjoaa asiakkailleen todella mainion tarjouksen jonka voit hyödyntää niin monesti kuin haluat. Eli voit saada kuluttoman lainan 600 euroon saakka jos maksat sen pois 14 vuorokaudessa. Maksat siis tasan sen summan jonka olet lainannut eikä mitään piilokuluja ole. Jos tiedät pystyväsi maksamaan lainan nopeasti niin kannattaa TrustBuddyn palveluun tutustua tarkemmin. Lainaa voit hakea 100-600 euroa edullisesti vaikka et voisikaan maksaa sitä pois kahdessa viikossa. Maksuaikaa voit ottaa kuitenkin maksimissaan 12 kuukautta. Tarvittaessa voit myös pidentää laina-aikaa maksamalla lainasummaa vastaavalla pidennysmaksulla. TrustBuddy on maailman suurin pörssissä noteerattu lyhytaikaisten vertaislainojen välittäjä. Hakemukset voit ilmaiseksi netissä silloin kun haluat ja se käsitellään todella nopeasti palvelun aukioloaikoina. Saat myös rahat käyttöösi saman päivän aikana, monesti muutamissa minuuteissa.

  Yleislaina

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Lainaajalla tarvitsee olla ikää vähintään 20-vuotta jotta voi lainaa TrutBuddylta hakea. Tämän lisäksi hakijalla tarvitsee olla osoite sekä pankkitili Suomessa sekä riittävät tulot lainan takaisinmaksuun. TrustBuddy ei myönnä lainaa henkilölle jolla on maksuhäiriömerkintä.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

TrustBuddy asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 – 16.00

Sähköposti: suomi@trustbuddy.fi

Postiosoite: Wallingatan 12, 11160 Tukholma, Ruotsi

Puhelin: 040 – 184 1644