Haluatko löytää itsellesi lainaa ja olet kiinnostunut uusimmista lainapaikoista? Tältä sivustolta löydät kaikki uudet lainat, mitä on tähän mennessä ilmestynyt. Uusia lainapaikkoja tulee säännöllisin väliajoin jokunen, vaikka viimevuosina niitä ei ole enää avattu niin tiuhaan tahtiin kuin ennen. Alapuolelta löydät uusimmat lainapaikat ja joukkoon on valittu vain parhaat paikat ottaen huomioon tärkeimmät seikat, kuten lainojen todelliset vuosikorot ja yleiset lainaehdot. Lainaa myöntävissä yrityksissä on jossakin määrin eroja ja osa erottuu joukosta selvästi huomattavasti parempina kuin toiset. Katso alempaa vaihtoehtoja ja löydä  uusin ja paras laina itsellesi heti jo tämän päivän sisällä!

Kuluttajien suosikkilainapaikat – uusimmat lainat 2018

Freedom Rahoitus

uudet pikalainatJos etsit suurempaa rahoitusta ja niin Freedom Rahoitus myöntää viisinumeroista kulutusluottoa kaikille vähintään parikymppisille suomalaisille. Freedom Rahoituksen lainavalikoimaan kuuluu 500 – 50 000 € lainat ja niitä voit hakea 1 – 15 takaisinmaksuajalla. Kun haet lainaa, niin saat aina oman henkilökohtaisen lainakonsultin, jonka kanssa etsitte sinulle juuri sellaisen lainan kuin haluat.

Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainoja, mutta se kilpailuttaa monta lainaajaa puolestasi, jotta saat helposti parhaan tarjouksen. Tavallisesti joutuisi lähettämään hakemuksen erikseen jokaiseen paikkaan, mutta Freedom Rahoitukselta saa siis monta tarjousta yhdellä hakemuksella. Palvelu on myös lainanhakijalle täysin ilmainen, koska mikäli hakija hyväksyy tarjouksen, joka on tullut Freedom Rahoituksen kautta, niin varsinainen yritys, joka lainan myöntää maksaa siitä pienen komission.

Hakijan on siis helppo säästää aikaa ja vaivaa, kun yksi hakemus tuo monta tarjousta. Tutustu tästä ja hae Freedom Rahoitusta pikaisesti pankkitilillesi!

Aasa

hae uusimmat lainatAasa on nyt entistä monipuolisempi ja sitä kautta on mahdollista hakea lainaa ilman vakuuksia 2000 – 5000 € väliltä 3 – 36 kuukauden maksuaikataululla. Aasan hinnat ovat todella alhaiset, luotettavuus on erinomainen ja  yritys joustaa tarvittaessa. Tarvittaessa voit siis vaikka siirtää laskun eräpäivää, mutta eräpäivän siirtäminen tulee tehdä hyvissä ajoin ennen laskun erääntymistä. Lainan toimittaminen tilille käy nopeasti. Aasan lainakriteerit ovat vähintään 20 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Hae laina Aasalta tästä!

Yleislaina

YleislainaYleislaina on varsin uusi luotonmyöntäjä ja siitä on tullut lyhyen ajan sisällä hyvin suosittu. Sitä kautta voit hakea luottoa 2000 – 5000 euron väliltä 6 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja sen pystyy tekemään yrityksen sivujen kautta. Ikäraja Yleislainan luottopalvelussa on 18 vuotta ja sen lisäksi sinulla ei saa olla maksuhäiriötaustaa. Tutustu lisää ja hae Yleislainaa täältä!

 

Nopsalaina

uusi laina

Nopsalaina on tullut jo jokunen hetki sitten markkinoille, mutta sen kulutusluotot ovat erittäin halpoja mikä parasta, saat ne heti tilillesi. Yritys tekee lainapäätöksen jopa 15 minuutissa ja voit allekirjoittaa sen sähköisesti. Allekirjoitettuasi saat rahat heti tilille. Eli kuten nimikin kertoo, niin palvelu on todella nopeaa.

Nopsalainan kautta voit hakea lainaa 2000 – 20 000 € väliltä vaivaisella 9 % todellisella vuosikorolla (+asiakaskohtainen korkomarginaali) ja 6 – 120 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tarvittaessa on myös mahdollista pitää kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa.  Lainaa voit hakea, mikäli olet vähintään 22-vuotias ja omaat puhtaat luottotietotaustat. Lue lisää ja hae laina tästä!

Etua – uudistuneet lainat vuonna 2018 – entistä monipuolisempi!

etua uusimmat pikavipit

Etua.fi on erikoistunut myöntämään kulutusluottoja, asuntolainaa ja myös lisäksi vielä luottokortteja. Se on perustettu vuonna 2008 ja on ensimmäinen yritys, joka alkoi Suomessa välittää rahoitus- ja pankkialan palveluita.Yritys ei siis itse tarjoa varsinaisia lainatuotteita, mutta Etua.fi palvelua käyttämällä voi yhdellä hakemuksella saada useita tarjouksia lainoja myöntävistä yrityksistä.

Sitä kautta voit hakea kaikista suurinta luottoa jos pankkeja oteta mukaan laskuihin, nimittäin yritys myöntää lainoja alkaen 500 eurosta jopa 40 000 euroon asti. Lainan takaisinmaksuaika on sinun valittavissasi 1 – 15 vuoden väliltä ja päätät sen lainanhakuvaiheessa. Hakijan tulee olla vähintään 20 vuotta täyttänyt ja hakijalla pitää myös olla vähintään 850 euron säännölliset tulot ennen veroja. Myöskin maksuhistorian tulee olla nuhteeton eli maksuhäiriömerkintää ei saa olla, koska silloin ei voi lainaa saada. Voit hakea lainaa ilmaiseksi tästä!

Uudet kulutusluotot ja niitä myöntävät firmat – lainaa entistä edullisemmalla ja paremmilla lainaehdoilla

Uusia kulutusluottoja myöntäviä yrityksiä on ilmestynyt joka vuosi jokunen ja kilpailu on kiristynyt pikku hiljaa. Vuonna 2018 kilpailu on jo varsin kova ja vain parhaat luottofirmat menestyvät. Ne yritykset, jotka pyytävät lainoista huikeita summia eivät pärjää kilpailussa ja niitä ei edes mainita tällä sivustolla. Olemme keskittyneet täysin kuluttajien suosimiin yrityksiin, jotka ovat tämän hetken paitsi myös kaikista edullisimmat korkokulujensa puolesta, niin ne myös omaavat erittäin hyvät ja joustavat lainaehdot.

uudet lainatKova kilpailu on pakottanut firmat myöntämään lainaa edullisesti ja jostain sitä irtoaa jopa pilkkahintaan ja lainaehdoissakaan ei ole mitään valitettavaa. Useimmat firmat joustavat melko rajusti lainan takaisinmaksussa ja maksuaikataulun muuttamisesta on mahdollista neuvotella, luonnollisesti tietenkin siitä koituu lainaajalle joitakin lisäkustannuksia, mutta mistään merkittävistä summista ei puhuta. Jollain yrityksillä on perusominaisuutena maksuvapaita kuukausia, jotka voi halutessaan pitää silloin kun huvittaa ja ne on suunniteltu juuri niitä kuukausia varten kun kuluja on normaalia enemmän.

Tämä auttaa lainaajaa pitämään taloutensa kasassa. Viimeisten vuosien aikana tässä edistytty paljon ja on hyvä, että lainaajalla on mahdollisuuksia, vaikka tiukka paikka iskisi. On myös sanomatta selvää, että uudet lainat ovat nykyään entistäkin helpompi saada ilman vakuuksia ja takaajia, joskin lainat ilman luottotietoja ovat vaikeutuneet ja niitä ei enää myönnetä monen yrityksen toimesta. Vielä sitäkin on kuitenkin tarjolla, kunhan valitsee yrityksen oikein ja täyttää vaaditut kriteerit.

Kilpailu kiristää kun korkokattoasetus alle 2000 euron lainoihin astuu voimaan – uusia lainoja myöntäviä firmoja luultavasti lisää

Eduskunta teki korkokattoasetukseen liittyvän päätöksen 12.12.2012, joka tarkoittaa sitä, että asetus astuu voimaan.Asetus siis muokkaa alaa radikaalisti ja osa toimijoista varmasti lopettaa toimintansa, mutta toisaalta taas myös uusia yrityksiä varmasti syntyy. Tämä tarkoittaa sitä, että pikavipit tulevat katomaan tai ainakin muuttumaan merkittävästi. Uusi asetus tulee pidentämään lainojen lyhennysaikoja merkittävästi, sillä todellinen vuosikorko ei saa olla yli 51 %. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi 7 – 30 vuorokauden pikalainoja on lähes mahdotonta myöntää siten, että hommalla tahkoaisi edes jotain tulosta.

Ja kun lainan maksuaika vaikuttaa radikaalisti todelliseen vuosikorkoon ja lyhyen ajan lainoissa se on erittäin vaikea pitää niin alhaisena, tulee tämä tarkoittamaan sitä, että homman luonne muuttuu täysin. Pienempiä lainoja tullaan vielä myöntämään, mutta pidemmillä lyhennysajoilla. Se kuinka moni pikavipin tarjoaja lähtee kulutusluottoleikkiin mukaan, on mahdotonta sanoa vielä tässä vaiheessa, mutta luultavasti varsin moni. Sillä saralla on kuitenkin rahaa tiedossa, mikäli pystyy nousemaan kilpailussa suosituimpien yritysten joukkoon. Tämä tulee olemaan vaikeaa, sillä kilpailu tulee olemaan hirvittävä ja vain parhaimmat pärjäävät. Lainojen hinnoissa tullaan näkemään luultavasti notkahduksia ja melko suurella varmuudella joku lähtee myöntämään ensimmäistä kulutusluottoa jopa ilmaiseksi. Tämän kaltaisilla keinoilla on hyvä kasvattaa asiakaskuntaa, mikäli resurssit vain siihen riittävät.