(Last Updated On: 18.4.2021)

Vippi.org on juuri avattu uusi kotimainen joustavaa kulutusluottoa myöntävä palvelu. Sivusto tarjoaa hakijoille 100 euroa – 4000 euroa halpaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, ja kokonaan vaivattomasti netistä haettuna. Tämän lisäksi hakijan on mahdollista ottaa suurempaa lainaa jopa 60000 euroa.

Takaisinmaksuun on varattu aikaa 1 -15 vuotta, joten luottoa voi hakea huolettomasti myös pienempiä lainasummia. Kun joustavan luoton voi kokonaisuudessaan maksaa milloin tahansa, voi lainan ottaa huomattavasti kevyemmin mielin.

Tervetuloa lukemaan Kulutusluototlainaa.fi arvio Vippi.org palvelusta!

Miksi valita Vippi.org?

Ei nostokuluja - Korotonta maksuaikaa - Vippi.org

Vippi.org palvelusta lainaa ilman vakuuksia 100 – 60000 euroa heti tilille

Tässä muutama syy miksi valita Vippi.org sivuston lainat:

 • Uusi laina heti täältä, palvelu uudistettu 2021
 • Edullisesti lainaa heti tilille, asiakkaalta ei peritä koron lisäksi mitään maksuja
 • Joustava lainasumma, voit itse päättää kuinka paljon rahaa lainatililtä nostaa omalle
 • Useita lisäpalveluita, joiden avulla takaisinmaksu onnistuu helpommin
 • Erittäin edullinen todellinen vuosikorko lainalle
 • Maksuaikaa kulutusluotolle tarjotaan 1 – 15 vuotta
 • Rahaa tilille parhaillaan alle 15 minuutin kuluessa

Nämä kaikki ja paljon muita mahtavia etuja, sekä hyötyä asiakkaalle tarjoaa uusi Vippi.org.

Korot ja kustannukset

Korot ja kustannukset Vippi.org palvelussa muodostuvat yleisen palveluhinnaston mukaisesti. Verraten muihin sivustoihin on kyseessä erittäin edullinen vaihtoehto,

on tarvetta hakea lainaa heti tilille.

Useat palvelut perivät kaikilta asiakkailta koron lisäksi myös muita kuluja, mutta Vippi.org on tässä suhteessa erittäin miellyttävä poikkeus. Toisin kuin useissa muissa lainapalveluissa, ei Vippi.org palvelussa peritä avausmaksua, ylläpitomaksuja, laskutusmaksua tai nostomaksua luottotililtä rahojen siirtämisestä.

  Bluefinancelta pikavipit edullisesti ilmaisella hakemuksella

Tämä mahdollistaa kuluissa säästämisen hakijan kannalta täysin itsestään, ja antaa lisämahdollisuuksia joustavuuden suhteen.

Korko palvelussa on edullinen. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 49,85% – 153,63%. Vuosittainen nimelliskorko on 40,56% – 95,40%. Tarkka korkoprosentti selviää lainahakemukseen vastauksena lähetetystä tarjouksesta.

Vaatimukset lainan myöntämiselle

Lainan myöntämiselle on asetettu vaatimuksia, jotka tulee täyttää, että luottoa voidaan myöntää. Vaatimukset koostuvat useasta kohdasta, ja niiden tarkoitus on varmistaa luotonmyöntäjän oikeusturva, mutta myös asiakkaan turvallisuus: lainaamista koskeva laki suojelee luotonottajaa mahdollisilta maksuongelmilta.

 • Tämän takia kaikkien hakijoiden luottotiedot tarkistetaan lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä. Jos luottohistoriassa on maksuhäiriömerkintöjä, ei kulutusluottoa voida myöntää. Lisäksi tarkastetaan hakijan ilmoittama osoite, koska lainaa ei voida myöntää ilman vakituista osoitetta suomessa.
 • Hakijan tulee esittää tarpeellinen määrä tuloja luoton takaisinmaksua varten. Vaaditut tulot ovat noin 1200 euroa kuukaudessa, eivätkä ne voi olla sosiaalisia etuuksia.
 • Luottopäätöksen saamiseen vaaditaan 19 – vuoden ikä. Lisäksi hakijan tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla lainahakemuksen tekemisen ja sopimuksen hyväksymisen yhteydessä.

Lue kattava versio yleisitä lainaehdoista Vippi.org sivustolta.

Lainan hakeminen

Lainan hakeminen Vippi.org palvelusta on helppoa ja vaivatonta. Lainahaun avulla näet heti arvion lyhennettävästä summasta mikä maksetaan kuukausittain. Voit muuttaa takaisinmaksuaikaa sekä luottosummaa parhaan lyhennyksen löytämiseksi.

Kun sopiva laina on löytynyt, niin tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, ja täytetään lainahakemus. Hakemuksen täyttäminen vie noin 5 minuuttia. Kaikki vaaditut kohdat tulee täyttää oikein, että lainapäätös voidaan tehdä. Jos liitteitä vaaditaan luottopäätöksen antamiseksi, ne tulee toimittaa nopeasti, jos on tarve saada rahaa heti tilille.

  Laina.fi

Saat lainasopimuksen allekirjoitettavaksi, niin se tehdään käyttämällä verkkopankkitunnuksia. Kun hakemus on allekirjoitettu ja palautettu, voidaan luottotili avata välittömästi. Rahaa voi siirtää lainatililtä omatoimisesti ilman kuluja tai kustannuksia juuri sen verran, kun tarvitsee, joko kerralla tai useassa osassa.

Lue ohjee ja hae lainaa Vippi.org sivulta

100 – 4000 euroa lainaa helposti Vippi.org palvelusta

Luoton takaisinmaksu

Takaisinmaksu Vippi.org palveluun hoidetaan kuukausittain suoritettavilla lyhennyksillä. Lyhennysten koko riippuu luotolle otetun summan suuruudesta sekä pyydetystä pikalainan maksuajasta.

Laina on mahdollista maksaa milloin tahansa täysimittaisesti, eikä siitä muodostu ylimääräisiä kustannuksia. Pienet summat on mahdollista saada ilman korkoa ensilainaajan tarjouksella, mikäli koko lainasumma maksetaan takaisin ennen ensimmäistä eräpäivää.

Lyhennyksen eräpäivän voi valita itselleen sopivaksi, ja sitä voi myös halutessaan muuttaa. On myös mahdollista ottaa maksuvapaa kuukausi tai laittaa koko laina jäähylle. Lisäpalveluista löydät tiedota Vippi.org sivustolta, lainaportaalista tai suoraan asiakaspalvelusta.

Vippi.org arvostelu
 • Vippi.org
5.0