(Last Updated On: 29.6.2023)

Vivus on lopettanut 2023. Alla oleva arvostelu jätetään paikalleen nostalgian takia, mutta lainaa ei Vivukselta enää saa.

Vivus on nyt entistä monipuolisempi! Pikavippien korkokattoasetus ajoi yhtiön muuttamaan lainan myöntämismenetelmiään ja nykyään Vivus tarjoaa lainaa 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden maksuajalla. Muuten lainaehdot eivät ole juurikaan muuttuneet ja hinnat ovat yhä erittäin kilpailukykyiset ja Vivus myöntää yhä ensilainaa kaikille täysin ilman korkoja!

Saako Vivukselta lainaa?

Ei saa, Vivus on lopettanut toimintansa.

Mistä hakea laina nyt kun Vivus on lopettanut?

Suosittelemme tarkistamaan päivitetyn listan sivustoltamme: https://www.kulutusluototlainaa.fi/lainavertailu/

Hae Vivukselta

vivusVivus kannattaa:

  • Yhtiö on yhä vippien halvimmasta päästä
  • Lainat 10-2010 euron väliltä edullisesti
  • Saat rahat tilille erittäin nopeasti – n. 15 minuutissa
  • Lainan hakeminen ei maksa mitään
  • Ensilaina on täysin koroton
  • Vakuudettomat lainat ja joustavat lainaehdot

Meidän arviomme

Vivus on yksi ehdottomasti parhaista pikavipin tarjoajista joita Suomen rahoitusmarkkinoilta löytyy. Ensilainaajia hemmotellaan uskomattomalla tarjouksella eli voit hakea täysin kulutonta lainaa jopa 400 euroa 30 päivän maksuajalla. Muillakin lainatuotteilla on edulliset hinnat ja lainaa on saatavilla 10-2010 euroa. Vivus on erikoistunut nimenomaan pikavippeihin ja pikalainoihin joten maksuaikakin on tiukempi eli laina tulisi maksaa kokonaisuudessaan pois 30 päivän aikana. Eräpäivän siirto on kuitenkin mahdollista pientä maksua vastaan jos et voi velkaasi ajallaan pois maksaa. Vivus on sivustomme ylläpidon yksi eniten suosittelema lainapaikka ja aina heidän kanssaan asioidessa saat todella ystävällistä ja ammattimaista palvelua.

  Lainasto kokemuksia

Kannattaa muistaa, että maksuajat ovat lyhyitä. Myöskään osissa ei voi maksua hoitaa vaan vippi tulee maksaa kerralla takaisin korkoineen. Poikkeuksena tietysti ensilainaajan koroton pikavippi, jossa ei korkoa tietenkään ole.

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Vivukselta lainaa hakevan henkilön on oltava vähintään 18-vuotias. Koska lainaa ei ulkomaille voi hakea niin on hakijalla myös oltava sekä osoite että pankkitili Suomessa. Suurempaa lainaa hakiessa tulee myös osoittaa että hakijalla on säännölliset riittävän suuret tulot lainan takaisinmaksuun.

Myöskin kännykkäliittymä tulee hakijalta löytyä. Se tosin voi olla ennakkoon maksettava prepaid-liittymä ja myöskään salainen numero ei estä lainan saamista. Lainaa haetaan netin kautta, joten henkilötietojen varmentaminen tehdään joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.  Tulorajoista voit tiedustella lisää asiakaspalvelusta. Hakijalla tulee olla myös nuhteeton maksutausta eli luottotiedot pitää olla kunnossa eikä maksuhäiriömerkintää saa olla.

Onko lainan ottaminen turvallista? Mitä tapahtuu antamilleni tiedoille?

Lainan ottaminen on täysin turvallista ja henkilöllisyys aina todennetaan, kun lainaa haetaan. Hakemuksen tiedot ja tietoliikenne hakijan ja Vivuksen välillä on suojattu SSL-tekniikalla, joten tietoja ei takuulla kukaan ulkopuolinen pääse katselemaan.

Tietoja käsitellään henkilötietolain määrittämällä tavalla, joten ne ovat varmassa tallessa ja vain asianomaiset henkilöt, jotka yrityksessä kyseisiä tehtäviä hoitavat, saavat niitä käsitellä.

Miten vältän maksuongelmat?

Kannattaa ennakkoon tarkkaan harkita, että kuinka suuren pikavipin tarvitsee. Liian suuria vippejä tulee välttää, koska maksuaika on lyhyt ja maksua ei voi hoitaa osissa. Pitää siis varautua maksamaan lainattu pikavippi korkoineen 30 päivän sisällä. Maksua vastaan voi eräpäivää siirtää, mutta toki tulee pyrkiä siihen, että niin ei tarvitse tehdä.

  Rahalaitos - lainaa ilman vakuuksia 500 - 40 000 €

Kannattaa pitää aina tarkkaa huolta tuloistaan ja menoistaan, jotta ei budjettia pääse pahasti ylittämään. Pikavippi toki on juuri tähän tarkoitukseen, jos yllättäviä kuluja tulee, niin ne saa hoidettua, mutta sen varaan ei kuitenkaan ole viisasta tukeutua. Sen pitäisi aina olla se viimeinen vaihtoehto, kun kaikki muut keinot on jo käytetty.

Mitä jos en saa laskua maksettua ajoissa?

Mikäli laskua ei saa hoidettua eräpäivään mennessä, niin siitä seuraa maksullinen maksumuistutus. Myöskin myöhässä olevilta päiviltä on maksettava viivästyskorkoa. Mikäli ei muistutustenkaan jälkeen laskua ole maksanut, niin se voidaan siirtää perintätoimiston hoidettavaksi. Siitä tulee aina laskulle lisää hintaa, koska he maksattavat omat kulunsa perinnän kohteena olevalta henkilöltä.

Jos perintätoimistokaan ei saa laskua kerättyä, niin silloin asia siirtyy oikeudelliseen perintään ja asiaa käsitellään käräjäoikeudessa. Se tuo myös vielä lisää kuluja ja lopulta saattaa johtaa maksuhäiriömerkintään. Kannattaa siis aina pyrkiä hoitamaan laskut ajoissa, mutta joka tapauksessa kannattaa olla yhteydessä lainaajaan tai perintätoimistoon, koska usein asiat ovat kuitenkin jollakin tavalla sovittavissa.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Vivuksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin Ma-Pe 07:00 – 23:00, La 10:00 – 18:00, Su 10:00 – 14:00

Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi

Nettisivut: Vivus.fi

Postiosoite: Mikonkatu 15B, 00100 Helsinki, Suomi

Puhelin: 09 – 3157 7577