(Last Updated On: 6.9.2023)

Yleislaina kokemuksiaYleislaina on hyvä vaihtoehto kaikille, jotka etsivät edullista lainaa suuruudeltaan 2000 – 5000 €. Yhtiö tarjoaa luottoa kaikille vähintään täysi-ikäisille ja luottokelpoisille henkilöille, joilta löytyy säännölliset tulot. Voit hakea lainaa 6 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan lyhentäminen tapahtuu aina tasaerissä kuukausittain.

Voit täyttää lainahakemuksen yhtiön omien sivujen kautta täysin ilmaiseksi ja rahat toimitetaan tilillesi yleensä muutaman arkipäivän kuluessa – lähinnä riippuen siitä, kuinka nopeasti pystyt toimittamaan lainasopimuksen allekirjoitettuna takaisin. Yleislaina on kaikin puolin erinomainen vaihtoehto kulutusluotolle ja se on saanut pelkästään positiivista palautetta kuluttajiltaan – 88 % lainaajista valitsisi Yleislainan uusiksi!

 Miksi kannattaa valita Yleislaina?

  • Ilmainen lainahakemus – täyttäminen vie vain 5 minuuttia
  • Lainaa täysi-ikäisille pientä korkoa vastaan – edullinen!
  • Joustava rahoituksen tarjoaja – lainaa juuri sen verran kuin tarvitset
  • Lainatuotteiden toimitus tilille nopeaa

Esimerkkilaskelma:

2000€ luotto 24 kk:n takaisinmaksuajalla
KSL:n mukaisesti lainan hinta on kuluineen 2604,67 EUR
Todellinen vuosikorko 27,38%

Meidän arviomme

Yleislaina on hyvä lainapaikka suurempia lainoja etsivälle. Tarjolla on luottoa matalalla vuosikorolla 2000-5000 euron väliltä. Lainaa lyhennyt itse valitsemallasi summalla tasaerissä joka kuukasi. Laina-aika voi vaihdella 6-24 kuukauden välillä. Palvelu on hieman hitaampi kuin monet muut ja rahan käyttöön saanti kestääkin yleensä muutaman pankkipäivän. Lainatarjouksen voit tilata ilmaiseksi netissä eikä se sido sinua mihinkään joten voit tarjouksen hakea vaikka pahanpäivän varalle ja ottaa käyttöön jos tarvetta lisärahoitukselle ilmenee.

  Vippi.org - Hae vippi heti tilille

 

Lainaajalle asetetut vaatimukset

Yleislainalta voi hakea lainaa jos on 18-vuotta täyttänyt. Hakijalla tulee olla joko työsuhteessa tai saada riittävän suurta eläkettä. Koeaiakainen työsuhde ei ole riittävä. Tulos tulee myös ylittää menosi ja tulomeno arvion tulee olla realistinen. Jos hakijalla on aiempi rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin hän ei voi rahoitusta Yleislainalta saada. Hakijalla tarvitsee olla myös pankkitili Suomessa ja siihen verkkopankkitunnukset joiden avulla voidaan kirjautua palveluun.

 

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Yleislainan asiakaspalvelu on avoinna arkisin 9.00 – 17.00

Sähköposti: Asiakaspalvelu@yleislaina.fi

Postiosoite: Sinikalliontie 12, 02630 Espoo

Puhelin: 0600 – 02 515